Наприклад, 

Трансформери: Зона

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

Йормунґанд: Тотальний порядок (2 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2012
Жанр: Бойовик, Пригоди, Шьонен
Режисер: Мотонага Кейтаро
Студія: White Fox
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Sensetivity
Ролі озвучували: Yon, Русалка

Дивитися Йормунґанд: Тотальний порядок (2 сезон) онлайн

Коко продовжує працювати, як і раніше, поширювати та продавати зброю там, де за це карають стратою. Її це аніскільки не лякає, оскільки її як і раніше оточує надійний почет з досвідчених та перевірених людей. У той час як простаки рвуться хоч якось вижити в цьому світі, бувалі та досвідчені мафіозі бачать в діях групи Коко грандіозний план. Цей факт лякає, насторожує і викликає інтерес, тим самим спонукаючи деяких «поганців» відкрити на неї полювання, а деяких - дочекатися плодів її діяльності. Що задумала Коко, залишається загадкою до кінця серіалу. Єдине питання в тому, чи зможе вона протистояти конкурентам та залишитися з Іоною - єдиним оплотом людяності в її команді, який захищає її, не дивлячись ні на що?
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2012 / UkrDub
2 роки і 8 місяців тому
9K
9.2/10 (57)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Тіхтоназе з міста Коцюбіїв Анімешник
Дата: 11 березня 2024 21:47
  • 0
    Не знаю чого, але мені це аніме не подобається.

  • Timkop Анімешник
    Дата: 28 лютого 2024 01:22
  • 0
    Чел знизу сказився. Реально, ніби курсову по аніме пише. Так не до цього.
    Що ж... Мені сподобалось, що ніби просте аніме із зброєю підняло таку цікаву тему. Недорозкрило з усіх сторін, але хоча б торкнулося. Єдине не подобається відносно різкий фінал. Я очікував чогось більш емоційного, але все просто !можливо опосередкований спойлер! всі з команди повернулися на свої місця. Типу і все. Єдине що, тепер із нібито іншим світом, у чому ми (як глядач) не зможемо впевнитись. Це знову ж про різке завершення.
    Цьому аніме не потрібне продовження, але хочеться 1 OVA серію про цей новий устрій. 
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 вересня 2023 02:01
  • 0
    Продовження.

    Обережно є спойлери!

    Хочеться також наголосити на одному неприємному аспекті першої половини тайтлу. Замість витратити час на щось інше або зробити серії менше, вони займалися місцями самоповторами (дуже подобається таке дивитися по півсерії, так) і робили нагадування на початку багатьох початкових серій, нагадуючи події минулих. Коротше тягли гуму, розтягуючи дорогоцінний хронометраж. Так як з мангою не знайомий, не знаю, що там було і наскільки події відповідали в адаптації і т.д. Проте з часом ця тенденція закінчилася на 7 серії, коли опенінг взагалі прибрали із серії, як у 8 серії не було і ендінгу... Після все пішло як завжди.

    Кінцівка та результат.
    В останній серії з бухти барахти перестрибнули спочатку аж на 2 роки (хоча історії це не нашкодило, проте раніше дорогоцінний хронометраж був раніше втрачений, пофік), і все закінчилося закономірно в контексті цього тайтла. Свій план Коко здійснила і на цьому все - кінцівка відкрита і живе новий порядок в ідеальному світі! Якщо все спрацює, кінцівка то відкрита, спрацювало це все чи ні (швидше за все так) - питання + якщо ні, то в Баку будуть лежати вони холодними трупами (ага, зараз), то на час (!) людство перестане себе так скрупульозно знищувати, але війна ніколи не змінюється, про що і казав їй (Коко) Каспер.

    Загалом другим сезоном залишився більш ніж задоволений (думав буде 7-8, але поставлю просто 8), чого не очікував, особливо смішно, що деякі перестрілки зробили за кадром і... так і справді вийшло краще. Нехай краще будуть неабиякі діалоги, монологи і т.д., які кращі, ніж той треш. А ось перший сезон після перегляду другого вважатиму просто затравкою, розігрівом або розминкою перед другим, без якого б його не було. І так, якби не трешовий екшн, то поставив би більше, а не в черговий раз не виникло це питання під час перегляду - "навіщо добре робити гірше?" Це питання дуже часто зустрічається в плані аніме (мова тут лише про нього), на жаль.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 серпня 2023 22:27
  • 0
    Продовження.

    Обережно є спойлери!

    Цього сезону діалоги були непогані, які були практично без води і не сприймалися як фразеологія заради червоного слівця... Все в основному було по суті/справі багатьох речей (з гумором та ж фігня, він в основному в тему і вдалий, що зустрічається не фіга не часто). Коротше в даному аспекті часу здебільшого(?)не втрачали. А ось деякі цитати хочеться відзначити і їх було більше придатних, ніж у першому сезоні:

    "Якщо весь час тікаєш, то ситим ніколи не будеш."

    "Я не став брехати тому, кому хотів би сподобається."

    "Моя шия в пеклі, а спина в раю."

    "Я не з власної волі будую школу. Якщо тільки продавати зброю, то тебе зненавидять."

    "Якщо світ пішов під укіс те, що є порядок?"

    Ну і була пристойна кількість посилань, але без явних запозичень(як у першому сезоні),які не бачив чи не побачив у тб-2. З усіх виокремлю лише охорону Каспера за іменами - Едгар, Аллан і По.

    Екшна в другому сезоні стало трохи менше, але той знову таки не викликав захоплення і близько, до речі, якщо не помиляюся, жодного разу не були задіяні гранати в перестрілках і т.д. Та що там! Краще сам пограю в якусь стрілялку, ніж буду такий екшн дивитись=/Правда під кінець його почали поміщати на другий план або робити за кадром, що на мій смак - було куди найкращим рішенням, бо в третій серії була перестрілка в якій не брали участь снайпери, поки їх не вбили. Нехай раптово вони й чекали наказу, але на самому початку не можна було його дати, так? Найвищий аргумент або перевага протилежної сторони в тій перестрілці було злито. Проте, це все було фігня, бо поставили це більш-менш нормально, причому з єдиною втратою у всій історії для Коко та Ко. А ось в одній із серій(6?)у Замку Брехи(в якій був можливий посил, що люди з брили змінюються в хлипку глину або ж мова все ж таки йшла саме,що про те, що всі брешуть чи те й інше?)кадр в кінці із замком з піску, який вода розмивала, був промовистим),Тодзе і Набураги в упор в один одного стріляли, вистріляли магазин і... закінчилося це лише тим, що перший з пістолета(у другому автоматична зброя була=/) ледве вбив другого, і як же добре що дана тенденція не продовжила свою ходу, а потім і зовсім вийшло, у 10-й серії наприклад, так як мені цього хотілося=/ Менше перестрілок (вони на другому) плані або за кадром, більш якісною текстовою складовою і т.д.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 серпня 2023 01:33
  • 0
    Обережно є спойлери!

    Можливо буде ще.

    Відразу ж варто написати, що про багато складових тайтлу писати не буду, вони залишилися на такому ж рівні, як і в першому сезоні, можливо дещо краще стало, як додалося пристойне число хороших планів, яких у першому сезоні начебто не було, не звернув увагу, якщо чесно + фансервіс теж таке як більше стало, хех. Музика, до речі прикольна музика була в кінці кожної з серій, а так саунд був хороший і в тему, що найголовніше + опенінг і ендінг зайшли в цьому сезоні однаково непогано, були бадьорими... У продовженні почну із сюжету.

    Сюжет став більш цілісний і виглядав цікавіше, нехай він не пожирав і навіть до ладу не приваблював, але виглядав куди краще за попередника, причому зустрічалися і непогані/нормальні повороти + була інтрига (ніякої іншої інтриги не було і бути не могло, бо Коко і ко постійно і без особливих проблем виходили сухими з води, як і в першому сезоні, нехай з одним лише винятком + були часом моменти, які почали бісити, в тому плані, що вони створювали інтригу, нагнітали положення/обстановку і з таким же успіхом її Нехай це і читалося, було очікувано, але) з тим який план у Коко і що вона хоче цим досягти, нехай явні спойлери були в кожному сезоні, в їх вступних сценах ненароком про це говорилося. Додали в цей сезон такі смаколики як спецслужби (спочатку думав що буде більше сьюх проти сьюх, але перших - занадто швидко злили), їх промовисті дії (іноді мотивовані) і вчинки - це було цікаво, крім їх агентури, засланих козачків та їх боротьби між собою. Також продовжили розкривати крізь арки персонажів, хай і досить-таки побіжно, але все ясно і претензією бути не може, на 2 сезони всього лише 14 серії, а персонажів пристойне число (знову ніхто не бісів, крім того що Софії Велмер=/). У цьому сенсі показали і становлення, нормальну передісторію Коко через обставини ("нехай вона лиходійка, але своїх вона не покине" - нагадала це мені деяких персонажів), а вже чого коштував її монолог 11 серії:

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 16 серпня 2023 16:23
  • 0
    Цитата: Lol36508kek
    події розгорталися у 2012 році(рік можна побачити на вивісці у 8-10 серії 2 сезону, непам'ятаю який саме момент, но момент с Коко) тобто 12серія це 2014 рік, в світі аніме "новий ссср" напав на Азейбарджан,і ось цей момент мене злякав(незнаю нащо ця інформація но хай буде)
    Та це все фігня і цікаво як багато хто відреагував на гру Deus Ex: Invisible War, де було сказано, що на Україну хтось у 2024 чи 2026 (не пам'ятаю) кинув через щось ядерну бомбу.

    --------------------
  • Lol36508kek Анімешник
    Дата: 16 серпня 2023 13:43
  • 1
    Аніме шикарне,мені подобаються аніме коли з самої першої серії йде динаміка.Стало трішечки страшно,на 12 серії 2 сезону, від 11 серії і до 12 пройшло 2 роки,події розгорталися у 2012 році(рік можна побачити на вивісці у 8-10 серії 2 сезону, непам'ятаю який саме момент, но момент с Коко) тобто 12серія це 2014 рік, в світі аніме "новий ссср" напав на Азейбарджан,і ось цей момент мене злякав(незнаю нащо ця інформація но хай буде).Дякую за переклад та озвучку❤️
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 21 лютого 2023 17:55
  • 0
    Коко ня! Тiльки через це i дивися це аниме.

    --------------------
  • Aria Mao Анімешник
    Дата: 23 серпня 2022 22:26
  • 1
    Крутезне аніме... Спочатку дивився перший сезон в оригіналі, бо не сподобався дубляж, але 2-й сезон тут проковтнув за один вечір ^^ 
    Трошки важко морально було дивитися, зважаючи на війну, але аніме неймовірне, я би порекомендував іншим до перегляду.
  • i_believe Отаку
    Дата: 7 серпня 2022 18:19
  • 0
    дякую за працю! ee