Наприклад, 

Юна з маєтку Юраґі

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Фамільяр невдахи (1 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2006
Жанр: Еччі, Ісекай, Комедія, Романтика, Фентезі
Режисер: Івасакі Йошіакі
Студія: J.C. Staff
Серій: 13 з 13 (23 хв.)
Переклад: Surgeon
Ролі озвучували: Surgeon, Eternal Rage, Regis

Дивитися Фамільяр невдахи (1 сезон) онлайн

Хоча Луїза де ла Вальєр навчається в Магічній Академії Трістейну в неї є велика проблема: вона не може нормально використовувати магію, через що її прозвали Нулячою Луїзою.
На другому році навчання студенти повинні провести ритуал виклику фамільяра і в Луїзи все закінчується вибухом, як завжди. Коли розвіюється дим виявляється, що фамільяр Луїзи це хлопець на ім’я Хіраґа Сайто. Тепер він змушений їсти з підлоги і прати одяг своєї власниці. Так починається його нове життя, як слуги...
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Літо 2006 / FanVoxUA
4 роки і 3 місяці тому
15K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.8/10 (98)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
_LeoLag_ Анімешник
Дата: 2 квітня 2024 02:19
Чому тут тільки два сезони коли всього їх чотири?
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 березня 2024 16:38
    Цитата: Age
    Yandere-kun,
    ну кінець же не трушний. Автор ранобе помер від рака не закінчивши. А кінцівку вже сценаристи аніме придуиали
    Вау, не знав про це...

    --------------------
  • Age Перекладач
    Дата: 25 березня 2024 16:11
    Yandere-kun,
    ну кінець же не трушний. Автор ранобе помер від рака не закінчивши. А кінцівку вже сценаристи аніме придуиали
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 березня 2024 15:23
    Цитата: Age
    Yandere-kun,
    Дивися другий сезон онґоїнґом і дуже сподобався свого часу (перший суттєво гірший). А от далі не норм але не дуже, і справді трохи колами ходять.
    Ну мені другий сезон теж +/- сподобався або половинчато (точно було непогано) і це на наш час.

    А далі досі дивитись не хочеться, ото що глянути як воно все закінчилось...

    --------------------
  • Age Перекладач
    Дата: 25 березня 2024 15:07
    Yandere-kun,
    Дивися другий сезон онґоїнґом і дуже сподобався свого часу (перший суттєво гірший). А от далі не норм але не дуже, і справді трохи колами ходять.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 25 березня 2024 14:33
    Цитата: Fradan
    Yandere-kun,
    Я дивився це аніме ще в підлітковому віці і воно вже тобі було досить застарілим, але не знаю чому, коли вже почав дивитись, то зупинитись було важко, так воно крінжове, я вже тоді крінжував, але все одно подивився всі 4 сезони


    Ну це стосується багатьох аніме, всіх цих аспектів. Особливо - зупинитись важко і пофік як сприймається. Хоча все ж далі другого не став дивитись, бо автори скоріш за все, не зважаючи на деякий розвиток відносин у другому сезоні, усе одно ходили б навкруги. А про застарілсть... хех, якщо хтось подивився багато або +/- 100 різних творів, різних жанрів, а якщо і старих або умовно старих, то... застарілого та і дежа-вю буде багато, якщо не вважати сюжет який буде читатись (не тільки він) як відкрита книга. Хоча це вже мене понесло не у тому напрямі... так що досить.

    --------------------
  • Fradan Анімешник
    Дата: 25 березня 2024 14:08
    Yandere-kun,
    Я дивився це аніме ще в підлітковому віці і воно вже тобі було досить застарілим, але не знаю чому, коли вже почав дивитись, то зупинитись було важко, так воно крінжове, я вже тоді крінжував, але все одно подивився всі 4 сезони
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 вересня 2023 11:33
    Продовження.

    Обережно, спойлери.

    Про персонажів писати теж зась. Вони всі архетипові на наш час (на той теж), ходячі штампи/шаблони/кліше. Хлопець, мгг +/- типовий ояш із синдромом рятівника + мазохіст та бабій (Отару Маробосі, чи не ти в іншій іпостасі?). Жгг +/- чергова (на той час так точно), звичайно ж закінчена цундере з садистськими замашками і яка майже нічого не представляє, але всередині вся така (мі-мі-мі) мила і типу талановита, ну взагалі. І взагалі ви нічого не розумієте + багатьом хлопцям подобається коли на них наступають, а багатьом дівчатам подобається дивитися як якась дрібна мерзота домінує і знущається над хлопцем (чи ще кимось) без особливої на те причини (так, обґрунтування є, але воно є і у Сіндзі Мато, нехай контекст творів дуже різні, АЛЕ) і т.д. Загалом смішно автор над цим усім стьобався(та тролив?) з цього специфічного та зухвалого архетипа жгг від імені інших персонажів. Смішно, але "Торадора" з жгг Тайгою вийдуть після цього аніме і ранобе теж раніше вийшло першоджерела "Торадори"... Ще тут була кудере типажу "Рей Аянамі" з елементами Аскі Л.С. і т.д. Немає сенсу далі продовжувати, хоча тут ще були теж антагоністи з наполенням "мвахахаха", які зливалися за дві секунди =/

    У мальовці та анімацію як було видно, що вклалися і для свого часу виглядає придатно. Фансервіс непоганий, а ось еччі було замало для такого жанру.

    Про саундтрек складно щось написати, але начебто він приємний був, як опенінг і ендінг, які рідко пропускав. Усе.

    Про решту штампів, кліше та інше, не бачу ніякого сенсу писати, бо тайтлу майже 20 років, тут і так все зрозуміло, і йому це не закид. В цілому як пародія (елементи в будь-якому випадку були), ісекай, еччі, гарем, шкіла (?) та інше, в принципі непогано чи нормально. Просто зараз, після купи переглянутих аніме та через таку призму років, дуже складно судити. У будь-якому випадку місцями було як смішно / цікаво, так і нудно + крінжово. Другий сезон спробую все ж таки одним оком глянути, але все ж таки не думаю, що там для мене щось є, так як і тут різноманітності в деяких аспектах було не так вже й багато.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 вересня 2023 02:16
    Обережно є спойлери!

    Як тільки побачив цей ранній ісекай, відразу стало цікаво, яким був цей жанр на той час. Загалом тайтл простий і не претензійний, в якому автор(и) прямим текстом займався стьобом/троллил і висміював все, що тільки можна. Інша справа, що місцями було нудно і хотів з 2-3 серії кинути, але потім придивився і місцями непогано пішло. Нехай нюансів на жаль вистачало, той самий крінж тут виділявся, але дивитися в цілому можна було. Причому у серіалу була +/- динаміка, як і вистачало подій, які один одного +/- швидко змінювали і т.д. Це вже як мінімум непогано. Сюжет сам по собі простий та не претензійний, про закінчену цундере та її "пса на сіні і на повідку"(з якого він постійно збігає і махає хвостом, бігаючи за іншими су...),їх пригоди та взаємини, а також магічну академію для дітей та і т.д. Ну і ці діти з магічними здібностями (поки що у дорослих є більш важливі справи) б'ються проти великих чарівників на різних полях битв. Самі ці чарівники в результаті виявляються лузерами і т.д. Десь вже це бачив, і не факт що це аніме пізніше вийшло=/ Також у сюжеті було 2 "твісти", настільки очевидних, що навіть повірити в це не міг... Можливо автор тут висміяв подібні моменти з інших, нехай і більш серйозних творів та іншого. Хоча момент із вбивством Валлійського Принца Альбіону, цей момент не очікував побачити і до останнього чекав каверзи, але він не пішов. Хм. Відсилань тут висточало. Було купа різних інтерпретацій різноманітних історій, казок і самої історії. Чого тільки ці імена варті: Гендальф, Кромвель, Владичиця Озера, можливо Дамблдор (тут вульгарний) і т.д. У плані відсилань на аніме, тут чого стоїть момент з матір'ю Табіти/Шарлотти та її лялькою - це явне посилання на мангу "Kaze no tani no Naushika" з Кушаною, яку скопіює Анно і створить Аску Ленглі Сорью зі схожим бекграундом в "Євангеліоні". Цього вистачить. Гумор спочатку виглядав дивно, але як побачив неодноразово вдалий стьоб, іронію, трололо, різного роду висміювання і т.д. То стало цікавіше дивитися і як комедія нічого так. А що висміювалося? Багато чого і навіть писати про це зась. Проте хочеться відзначити пару моментів: різні ситуації зі стьобом над кінченою цундере або те, як Кірха зізналася у коханні до мгг. У тобі нічого немає, щоб можна було в тобі любити, але ти мгг і за це я тебе кохаю. Якщо прямий текст і без евфемізмів. Тим не менш, приблизно на половині сезону гумор перестав доставляти, бо нічого нового не привносив, постійно повторювався і т.д.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 27 вересня 2023 23:11
    Цитата: Age
    Найкращий сезон другий. От далі так собі.


    Дилема... у цілому можно й глянути одним оком та при нагоді дроп зробити.
    Цитата: Age
    ніхто тоді їх так і не називав

    Назва архетипа яндере теж не так давно зявилася... з часів Scool Days, якщо не помиляюся. Тобто все йде, щось нове зявляється і т.д.
    Цитата: Age
    Перший ісекай який я бачив (ніхто тоді їх так і не називав). Дивився свого часу онґоїнґом. Сподобалося. Може був перший який бачив.

    Зрозуміло. Мій перший ісекай, це був Міядзакі ще напочатку нульових, звісно йде мова про "Sen to Chihiro no Kamikakushi".

    --------------------