Наприклад, 

Молоді Мазохісти!

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Хроніки непереможного Бахамута

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2016
Жанр: Бойовик, Еччі, Комедія, Меха, Надприродне, Романтика, Фентезі
Режисер: Масаомі Андоу
Студія: Lerche
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: SHEVA777
Ролі озвучували: Artymko, Hoshi, Di-Vers, Bitari, Dark_undine

Дивитися Хроніки непереможного Бахамута онлайн

Аніме Хроніки непереможного Бахамута покажуть нам долю непростого хлопця на ім'я Люкс. По-перше, він принц. Точніше, колишній принц: так вже вийшло, що батько Люкса стояв на чолі імперії Аркадія, поки п'ять років тому його НЕ скинули в результаті масштабного повстання. По-друге, Люкс володіє абсолютно унікальними навичками бою: він здатний пілотувати бойові машини, використовувані в Аркадії і по всьому світу для ведення воєн. Правда, навички свої колишній принц використовує вельми своєрідно: він більш ніж здатний постояти за себе, але ніколи сам не атакує, в результаті чого і заслужив прізвисько «непереможений слабак».

По-третє ... по-третє, у Люкса унікальна здатність вляпуватись у безглузді ситуації з несподіваними результатами. Судіть самі: він примудрився випадково потрапити до лазні гуртожитку академії для дівчаток, наштовхнутися там на оголену принцесу, викликати її гнів своєю «негідною поведінкою» і прийняти від неї виклик на дуель. І що в результаті? В результаті Люкс виявляється в числі учнів академії і єдиним чоловіком в цьому квітнику. Тепер його бойовим навичкам знайдеться гідне застосування, а принцесі випаде унікальний шанс повчитися у колишнього принца вгамовувати свій запальний характер.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Зима 2016 / UkraineFastDUB
4 роки і 3 місяці тому
13K
ПЛЕЄР
7.7/10 (78)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 18 лютого 2024 19:38
Дякую за переклад та озвучку...

Дуже типовий тайтл для своїх жанрів, одні і тіж самі (інколи/часто/місцями бісячі) кліше, шаблони, штампи... що навіть більше писати сенсу немає, бо з самого початку він схожий на "Інфініті Стратос" та "Відвагу Лицаря-Невдахи". І це на той момент були, лише самі початкові враження в першій половині, першої серії=/ А що далі буде... чого коштує тільки "Хрест Анджі" (люди-дракони та "інший" світ) чи "Dead a Live" (Курумі Токісакі чи ти це?=/ Також схожий гарем та дизайн "мехів") + навіть не дивився рекомендації - це все тільки що з ходу згадав. Крім цього, єдине що хочеться добавити, тут є +/- нормальний саундтрек у цілому (але у ньому є бісяча, різна гра на емоціях/емоціональна музика від якої починає боліти голова, грр) та непогану мальовку/анімацію, особливо для еччі, бо фігури дівчат не зовсім типові і різноманітні. А ось мгг тут, нажаль - та ще ганчірка, яка звісно не розуміє, що від нього хоче гарем=/ навіщо таких роблять? Хоча зрозуміло... навіщо=/ З іншого боку він далеко не найгірший + злодії/антагоністи з мвахаха куди більше дратували/відштовхували, як і деяка частина пустих або бісячих діалогів... ух, скільки тут води було... місцями ця компонента так собі=/ Тем не менш подивитись... думаю можна=/ Причому десь з другої половини сезону почне зявлятись нормальний для таких жанрів сюжет, який, правда деякі банальнощі та трабли будуть робити гірше... про це навіть писати не хочеться. Хоча приклад, як в одній серії прямим текстом причину деяких проблем, а у наступній чи там же, персонажі не можуть зрозуміти (або можуть трозуміти трохи згодом), а у чому була проблема? Ну і динаміка була різна, то оповідання летить, то лізе. А враження загалом... +/- нормальні для такого аніме, але на жаль, тут висачає але.

Ps
6 серія не працює.

--------------------
  • Беркут Анімешник
    Дата: 6 січня 2024 15:29
    Цитата: ArkanoUa
    Комент не по темі, але назву перше прочитав: "Хроніки непереможного Бахмута". До речі, таке аніме я б подивився)
    Згоден
  • AniSis Анімешник
    Дата: 30 жовтня 2023 01:52
    Максимум 6 (5.75)\10, графон..ну е, не знаю, може на 6 потяне, персонажі..на балів так 5..Ну, є деяке різноманіття, ГГ сором'язливе гівнище, ну як це буває в гаремниках, цей тайтл не далеко від них пішов, як і по розкриттю персонажів. Сюжет..ну в принципі відносно стандартний на балів 6 також зійде. Опенінг фігня, скіпав весь час, аудіосупроводу недостатньо - 6\10.

    Може я занадто категоричним став до аніме..але... ну..кхм
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 13 серпня 2023 17:54
    Дякую за адаптацію. 
  • BodyaAnime Отаку
    Дата: 24 травня 2023 22:07
    Цитата: Sazeks
    Один я прочитав як хроніки непереможного Бахмута ?
    Не один!)))
  • Sazeks Анімешник
    Дата: 24 травня 2023 19:10
    Один я прочитав як хроніки непереможного Бахмута ?
  • Vanosz Анімешник
    Дата: 7 травня 2023 01:59
    ІМХО.
    Якщо ви шукаєте хлопака-гаремника чи якусь романтику чи просто взаємодію персонажів, то вам не сюди. Однак, якщо в вас пошук глибинних змістів в незрозумілому наляпаному по стіні кецялом-мецялом світі, та ще й на пару з лейтмотивом меха і роботами зі стирчастими гостряками у всі сторони, то вам сюди. Є спроба відкрити персонажів, що не увінчалась успіхом. Величезна к-сть непотрібних юнітів, що тиняються, як наповнювачі. Взаємодія між персонажами жевріє якось, та всерівно ніяка. Починається, наче щось накльовується... із 2-3ої серії можна без проблем дивитись 12. По мені, то ця анімеха, як двигун, що заводять зі шморгавки, а той прихвачує десь вкінці крутного моменту і гасне.
  • Lisovychok Отаку
    Дата: 11 лютого 2023 07:29
    6 серія не грузиться
  • ArkanoUa Анімешник
    Дата: 9 лютого 2023 21:08
    Комент не по темі, але назву перше прочитав: "Хроніки непереможного Бахмута". До речі, таке аніме я б подивився)
  • i_believe Отаку
    Дата: 19 серпня 2022 10:10
    Дякую за труд!