Наприклад, 

Приваблива дівчина

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Бек: східний ударний гурт

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2004
Жанр: Буденність, Драма, Комедія, Музичний
Режисер: Кобаяші Осаму
Студія: MadHouse
Серій: 26 з 26 (25 хв.)
Переклад: MadGuy
Ролі озвучували: Bitari, Атер Катта

Дивитися Бек: східний ударний гурт онлайн

На початку була Пісня - в це вірять багато народів, і не дарма музика все так само об'єднує нас через тисячоліття після початку писаної і неписаної історії. Бек - це аніме про молодих людей, які шукають свій життєвий шлях, і про вже відбулися людей, яким музика допомогла і допомагає в житті. Бек - це аніме про універсальну мову, якою можуть розмовляти різні покоління. А ще це аніме про сучасне суспільство, в якому сплески таланту і щирі пориви душі рано чи пізно стають частиною глобальної індустрії розваг. Можна сперечатися - добре це чи погано, але таким є світ, в якому ми живемо.

А взагалі-то, Бек - це розповідь про простого японського хлопця, 14-річного Танаку Юкіо, який волею долі зустрівся з молодим гітаристом Рюске Мінамі і, завдяки таланту, силі духу, простому і відкритому характеру, знайшов своє місце в житті, знайшов друзів і зустрів кохання. Це розповідь про пошук шляхів самовираження, на яких щирість і чесність приносять радість, а злість і лицемірство заводять у глухий кут. А ще це розповідь про зустріч непростих людей, які зуміли створити і зберегти рок-гурт, те саме ціле, яке набагато більше за суму доданків. Саме так і народжується справжня музика. Саме так вийшло одне з найкращих музичних аніме всіх часів!
Приємного перегляду
Осінь 2004 / AniUa
3 роки і 2 місяці тому
8K
9.3/10 (56)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 23 січня 2024 04:10
Прода.

Мінуси.

Варто відразу ж відзначити, що дещо вище вже мимохіть писав і в основному вони не критичні, нехай без них була б максимальна оцінка.

- Звичайно ж перший помітний - це затягнутість, яку змінює інша крайність - розповідь часом летить і деякі моменти вийшли зім'ятими, а місцями навіть із сумбуром, хоча все ж таки зроблено хорошо. Можливо першоджерело більш об'ємне і таким чином автори деякі події зробили нашвидкуруч. Інша справа затягнутість...

- місцями легковажність, наївність, кривляння, кринж та неабияка (?) казковість приносили невеликий дискомфорт. Як і той момент, що на початку майже (?) кожної серії був повтор із попередньою. Навіщо?

- Ця проблема, частий гість багатьох аніме. Персонажі іноді (?) поводяться як діти (?) і так раз у раз, що часом викликає ефект "фейспалм". Набридло як часто ходять навкруги, висмоктуючи з пальця космічний корабель і таким чином автори затягують час. Інша справа, деякі проблеми і конфлікти в першоджерелі могли бути більшими, а в аніме перенесли і подали лише таким чином. Хто знає.

– Ну і останній момент, елементи шьонена. Нехай тут є й деякі плюси, з іншого боку, сумно, що далеко не перший твір йде саме ось у такій "обробці". Ладна.

На цьому досить і не думав, що знову стільки вийде, але воно того коштувало, як і сам перегляд цього добротного, +/- класного серіалу.

--------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 21 січня 2024 23:45
    Спойлери.

    Прода (ще йдуть персонажі).

    Інша справа тут усяка шпана та інші покидьки, яким автори, як люблять це японці – присобачили подвійне дно. Типу, звичайно ж усе тут +/- неоднозначно. Бити за просто так або за своїм бажанням (часто) натовпом, шантажувати, займаються здирництвом, робити зі школярів шісток і т.д. Продовжувати цей аспект не дуже хочеться, чого тільки вже не бачив=/ Тут явно не гірша ситуація і начебто на емоції з їх участю не тиснули.

    Кінцівка.

    Останній їхній концерт гарний, але викликав суперечливі враження, можливо через свою казковість... не знаю. Але напишу, як свого часу писав про одну історію в "Онідзуку": "Це мрія Нагато".

    Ну і в самому кінці вони полетіли в Америку в турне свого гурту, як це вдало проспойєрив "уважному" глядачеві опенінг. Скільки таких персонажів уже було, хто укочував до Америки... Онідзука в аніме, Сакамото та Марі Куріхара не дадуть обдурити і напевно навіть схвалять такий їхній вибір.

    "Дрібниці."

    - Діалоги норм і часто у справі + вистачає різного роду цитат: 1. Чим сильніша людина на вигляд, тим слабше у середині. 2. Життя тобі неналежить, якщо ти живеш за стандартами інших. Цитат ще вистачало, просто до ладу не записував, хоча... таке як їх більше було, мда=/

    - Гумору не так уже й багато, але зустрічався як нормальний, так і непоганий. Кринжа, до речі, було не так багато, але він був, як і моменти з ефектом "фейспалм", нажаль.

    - Романтикою не зловживали та не зіпсували нею цілісну картину. Сама собою вона нормальна і водночас +/- звичайна. Кумедний тут ще момент був, що дівчата без участі хлопця, який у черговий раз на все "забив" - вирішили все між собою, "символічно". Ну ще несподіваний момент був першим з поцілунком і після концерту, хоча подекуди/часто вони ходили навкруги по всякій фігні=/ нехай загалом їхня романтична лінія нормально розвивалася.

    - Шкільний сеттинг був нормально поданий. Подій та різних занять, пригод у школі у школярів вистачало і їх часто непогано було дивитися. Цим теж не зловживали, а показували, що крім їхнього "хобі" було ще навчання, інші старання, у спорті теж важливі/потрібні тощо.

    Можливо ще буде.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 20 січня 2024 01:36
    Прода.

    Спойлери.

    Мальовка. Вона залишила подвійні враження. З одного боку вона у принципі норм або навіть непогана і чимось цікава (Madhouse робили) + дизайни персонажів різноманітні і мають свої відмінні риси і нормальні пропорції, а також тут немає чібі (як же тааак!!!???=/),що прям "моветон",нехай персонажі часом і кривляються. З іншого боку, були в мальовці і помітні (часті? Не скажу) просідання,ну хоч не рівня "7 Самураїв" + там ще цілісність оповідання постраждала. Сюжет. Після дуже придатного початку, були гойдалки до 10 серії, благо що все в основному розхиталося, фух. У будь-якому випадку сюжет є і в ньому присутні причини та наслідки. Є інтерес, але немає інтриги з банальних причин (як це часто буває): спойлери в опенінгу, якась казковість і що надто вже легко і просто персонажі розбиралися зі своїми проблемами, якіб вони не були. Ну і не вистачало прямо якогось суперництва і конкуренції, все це йшло на задньому плані або занадто гладко, не знаю. Хоча добре, що життя йшло вперед, персонажі дорослішали в різних аспектах і деякі навіть відсіялися, як Сасакі попрощалася з Кьоном. Тематика. По-перше, як вище писав вона в першу чергу музична і з усіма витікаючими (як різні продюсери дурили молоді групи або як одним палиці в колеса ставили,а іншим сприяли їхньому успіху=/).Але не вона єдина. Тут вистачало різної гострої, актуальної, яка буде такою завжди, починаючи з сім'ї, школи, вулиці і закінчуючи дорослим життям з усіма її принадами. Ось тільки, в основному, вона вся кочує з тайтла в тайтл і т.д. Нехай цьому аніме це не закид зі зрозумілих причин, дата виходу. Правда про бізнес тут часто говорили в цинічному, прагматмчному ключі і що успіх потрібно досягати за всяку ціну... що не можна не відзначити. Нехай їхні історії показово закінчилися і... казково, хай і радий за головних героїв.

    Персонажі

    Вони різні та різні емоції викликають, але вони точно непогані і деякі примудрялися навіть здивувати. Дівчата які у 14 схожі на дівчат у 18 або брат який піклується про сестру, щоб вона незавагітніла і не дорікає цьому хлопцю. Мгг же, тут в основному звичайний простак і часто/буває ганчірка-кун... Моментів через які він викликав суперечливі враження вистачало, але найкласніший був, коли він довірився тому з ким змагався за дівчину (звичайно ж він його не підставив "Фейспалм"=/), вродливу Махо. Слів просто немає, останнім часом далеко не перший тайтл з такою фігнею від мгг, причому в різних сеттингах та цільовій аудиторії.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 19 січня 2024 00:18
    Спойлери.

    На самому початку варто написати, що в черговий раз нічого не чув про цей аніме і дізнався про нього суто випадково, коли про багатьох інших чутка йде тільки така і не важливо яка там якість продукту. Цей же ще й виявився топовий, друге топове аніме музичного штибу після "Blue Giant" 23 роки виходу, яке дивився на початку цього року. І так, цей тайтл справді можна назвати музичним за багатьма позиціями. Від створення групи до різних проблем подібного характеру (+/- серйозний, тернистий шлях хлопці пройшли, багато різних тренувань було і "мінімум" або не так багато неробства), музикою та розноворами про неї (тут теж про блюз висловилися в тій манері - для бізнесу він не підходить, багато грошей на ньому не заробиш), часом навіть у філософському ключі. Багато тут було різних посилань/пасхалок на будь-який смак, чого тільки перший ендінг коштував і не обійшлося тут без Сіда Вішеза, Курта Кобейна і ще багато кого. Також вже на цей тайтл "можливо" були посилки/пасхалки (яких вистачає), приклад з маскуванням можливо звідси візьмуть в "Oreimo" і "Aobuta". Тільки тут хлопець із дівчиною стояв і маскувався, а там дівчата із хлопцем/мгг. Перша була Аясе Арагакі на концерті Канако, у вигляді персонажа який сильно Кіріно подобався. А друга Надока Тайохама у вигляді Май Сакарудзимі з Сакутою Адзусагавой на концерті айдолів, де виступала Травень у вигляді Надоки=/ Ще тут був серйозний дощ, який "викликала" Харухи Судзумия на фестивалі. Ну і папуга у Торадорі?... В іншому

    Музика.

    Вона тут ок, місцями навіть насолоду отримував і часом тексти нічого так і думаю непотрібно писати, що жодного разу не пропустив точно відмінні опенінг і ендінги (як зазвичай, під час пісень було багато дежа-вю, дуже часто зустрічався знайомий мотив, але чий, хз, не пам'ятаю вже). Єдиний тут нюанс, далеко не вперше заспойлерили сюжет у опенінгу... молодці.

    Не зовсім по темі, але варто відзначити, що свого часу, наприкінці 90-х і особливо нульових застав ось ці всі тенденції, щоб були у цьому серіалі (чого тільки шпана коштувала, нехай і країни різні). Бачив як чимало людей намагалися зробити собі "групу" з тривіальними підсумками, через що їх називали, якщо не помиляюся: говнарями. Ні, ніхто вже не поверне той час=/

    Можливо ще буде.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 18 січня 2024 19:56
    Велике дякую за переклад та озвучку і т.д.

    Класний серіал (казка, місцями затягнута) який дійсно на музичну тематику, що важливо і топ, лише друге з усіх музичних що дивився, ладно. Хоча, це аніме без мінусів не обійшлось, вони є і неприємні, але не критичні, що рятує ситуацію. Якщо буде можливість, настрій і вільний час то трохи більше напишу... мабуть.

    Цитата: OrangeKyrtka
    Пісня The dying breed - my world down поповнила мій плейлист.


    Лише одна пісня? У мене як мінімум 5.

    Цитата: OrangeKyrtka
    Можливо я когось ображу, але це анімне, не йде в порівнянні з K-on та Самітнецею рокером - вони веселі, але драми і вайбу не вистачає в них.


    Так воно і є, цей тайтл, майже, суто музичний з усіма витікаючими. У плані топ музичних, у мене ще тільки Blue Giant, але там тематика блюзу.

    --------------------
  • Паніка Анімешник
    Дата: 19 грудня 2023 23:19
    Прям пре від музики в цьому аніме...
  • OrangeKyrtka Анімешник
    Дата: 13 грудня 2023 22:47
    Дякую команді озвучення, що дали змогу подивитись це класнюче аніме. Дуже класне аніме. Зараз взагалі такого не побачиш, а якщо і побачиш, то в лісі точно щось здохло. Історія не сластива, навіть іноді гротескна, світ і персонажі відчуваються живими. Пісня The dying breed - my world down поповнила мій плейлист. Можливо я когось ображу, але це анімне, не йде в порівнянні з K-on та Самітнецею рокером - вони веселі, але драми і вайбу не вистачає в них. КАТЕГОРИЧНО рекомендую дивитися. Чомусь відкладав і постійно думав, що знову про клуби за інтересами чи які ще там теми буде, що зазвичай пихають в аніме про музику,а отримав дуже гарну історію. Романтична частина теж непогана. Дуже добротне аніме Тепер це аніме входить до мого списку найулюбленіших. РЕКОМЕНДУЮ до перегляду Дякую ще раз команді озвучення
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 7 липня 2023 19:36
    Дякую за працю! Аніме переповнене емоціями, чудовою музикою та незабутніми персонажами. Глибокі моменти дружби, випробувань та мрій.. Рекомендую до перегляду be
  • Микита555 Анімешник
    Дата: 14 січня 2023 19:22
    Одне з найкращих аніме що я дивився
  • Yanaemeralds Отаку
    Дата: 6 грудня 2022 14:04
    дякую за працю!