Наприклад, 

Буґіпоп не сміється

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Академія Юних Відьом

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2017
Жанр: Комедія, Пригоди, Фентезі, Школа
Режисер: Йо Йошінарі
Студія: Trigger
Серій: 25 з 25 (26 хв.)
Переклад: Gedet, opa79
Ролі озвучували: Kate Lem, Artymko, Kotyavr, Tenebris

Дивитися Академія Юних Відьом онлайн

Ацко Каґарі у дитинстві потрапила на магічне шоу, де виступала відьма Шайні Черіот. Відтоді вона мріє стати такою, як вона, і чарувати так само. Але для цього потрібно вчитися. І тому батьки відправляють її до Академії Луна Нова, де колись вчилася її кумирка. Акко нічого не знає про магію, тому їй слід із найгіршої відьми в історії перетворитися в найкращу.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Зима 2017 / Робота Голосом / QuamProject
рік тому
32K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.2/10 (105)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Пташка Аса Анімешник
Дата: 17 березня 2024 06:20
  • 0
    У другій серії нема озвучки
  • UfycK Анімешник
    Дата: 7 березня 2024 16:57
  • 0
    Іноді музика зовсім невпопад
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 4 січня 2024 01:33
  • 0
    Прода.

    Спойлери?

    5) Ну і останній про якого хочеться ще написати - це Ендрю Ханбридж (про Карлу писати не буду, але кумедно, що як частково повторилася знову історія, що показали у другому опенінгу. Тільки тут, молоде покоління виявилося мудрішим за своїх вчителів з їхніми помилками, конфліктами та травмами у цій казці з геппі ендом=/). Друг дитинства Діани, який як і вона розвивався і змінював свою початкову позицію через пройдений шлях у цій історії, що гуд.

    - Останні серії та кінцівка в репертуарі/стилі та зі звичайною/типовою логікою від даної студії з її подачею, постановкою тощо. Тому особливо багато писати тут немає сенсу.

    На цьому думаю, більш ніж достатньо + на 10 серії навіть не думав, що стільки у результаті напишу. Причому, можна було ще про деяких банальних/типових персонажів написати, як і про "логіку", мотивацію, збіги, які звичайно ніхто не помічає (цю ситуацію рятує загальна непретенціозність, але), дещо в плані сюжету і т.д. Досить.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 3 січня 2024 01:43
  • 0
    Прода.

    Можливі сойлери.

    Ще йдуть персонажі...

    3) Кагарі Ацко, жгг. Тепер краще став розуміти, чому деяким старим знайомим не подобалася мораль, яку через неї проводили автори. Хоча мені персонажі із шилом у дупі в принципі подобаються, бо з ними не буває нудно. Ось тільки її зробили аж надто сью і безмовною/дратівливою, а вже скільки крінжа від неї було з ефектом "фейспалм"=/ Причому вона мало що вміла, невиправдано і без аргументації була впевнена у собі і своїх силах перла як танк за своєю мрією/нав'язливою ідеєю, нікого не слухала, так собі розвивалася, але все одно часто перемагала і виходила сухою з води. Особливо смішно було почути від Урсули під кінець, що вона типу змінилася, після того, як ні її, ні Діану вона зовсім не послухалася і... Загалом не знаю, якою була здебільшого, такою і залишилася, хай частково і з якимись зрушеннями. Загалом її добре охарактеризувала магічна машина Круа: необ'єктивна, не мудра, егоїстична, проста, напориста, імпульсивна, незграбна, безтурботна тощо. Хоча не можна написати, що все, що походить від неї, було негативно сприйнято, це не правда, бо деякі речі мали сенс і не тільки. Ось тільки загальної картини це не змінює.

    4) Діана Кавендіш. Частково через цю смачну і чесну красуню хотів подивитися серіал (смішно було коли жгг одягла сукню 11 річної Діани). Рідкісний у неї типаж колкої кудере, який відразу ж впадає в око. Ось тільки тут часом виникає проблема, що її милий характер іноді змінювали на догоду сюшний жгг (погано, що вони не юрі парочка, правда не усі цю думка/бажання поділяють і частково зараз їх розумію), що сумно, хоч і зовсім не критично (кому як). В іншому, вона прикольна, адекватна, талановита, дбайлива, дуже розумна і відповідальна, цілеспрямована, в міру і заслужено зарозуміла, бо її успіхи в різних напрямках вселяють (чомусь вважаю її, нехай образно і грубо Драко Малфоєм якого "помножили" на Герміону Грейнджер, нехай остання тут ще одна була=/). Також варто відзначити, що вона не стояла на місці, а розвивалася як персонаж пропрорційно тому, як йшла історія, як на неї впливали і т.д. Також радий, що на її арку виділили аж 2 серії і під кінець у принципі більше хронометражу вона заслужено отримала. 

    Можливо буде ще.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 січня 2024 11:34
  • 0
    Продовження.

    Все ще йдуть теми/питання.

    Вкотре екологія, батьки та діти, політика та їхні стосунки до тих, хто нижчий за них і видно до чого це все призводить. Бажане та дійсне. Тема вибору та його наслідки. Нездоровий/згубний консерватизм і упереджене ставлення до когось/чогось. Непоганий конфлікт вийшов у плані магії, техно-магії та противників цього всі справи (до появи Круа та техномагії чомусь про Арканум згадував з його конфліктом магії та технології=/). Полювання на відьом. Контроль, маніпуляції масами і як цю всю справу легко підштовхнути ("божевілля людей не мають межі"). "Конфлікт навколо футбольного матчу розпалився і переріс у конфлікт між країнами. Схожі демонстрації відбуваються і в них. Наші країни ворогували ще з часів Середньвічча. Лише в останній час відносини покращилися. І лише глянь як все відкотилося назад" - тут просто без коментарів. Наостанок тут ідеалізована дружба і т.д.

    - Відсилань чи запозичень тут теж достатньо і на цьому часто побудована сама історія/історії.

    Про Гаріка Поттерса який неодноразово зустрічався у вільних інтерпретаціях у японців - давно заїкався (а який тут початок був=/), а й інших вистачало. Приклади: South Park. Спляча красуня разом з Алісою в Країні Чудес. Дракон Фафнір. У 18 серії меха боролася з Ангелом, це звичайно, так=/ Дике Полювання. Полювання на відьом. Star Wars, джедаї та сітх з елементами "яндере"(ні, але). "Гуррен Лаган" з вірою у серце, як же без нього? Ну і у кінці, як видно лише з того, що написав, тут багато намішали у плані різних казок і в принципі добре збили цю справу, чого тут вартує Діана зі своїми "мачухами", хоча Попелюшкою раніше вже була жгг=/

    - Персонажі тут варті того, щоб про них більше звичайного написати.

    1) Грибний накроман та експериментатор Сюсі Манбаваран. Можливо одна з двох персонажів, яка найбільше сподобалася ще з першої короткометражки. Від її реакцій та випадів вистачало фана, від цієї нареченої Ена з Дорохедоро. З іншого боку, згодом вона відійде +/- на другий план і частково втратить свій саркастичний шарм і можливо навіть потенціал.

    2) Аманда, кумедна і няшна пацанка, шкода, обмаль її було. Дизайном до речі, віддалено Рюко Матою таке як нагадувала.

    Решта в продовженні, якщо воно колись буде=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 вересня 2023 18:19
  • 1
    Дякую за переклад та озвучку.

    Не знаю, навіщо подивився, мабуть, просто захотілося. У будь-якому випадку половинчасто сподобалося, незважаючи на різні нюанси і варто почати з двох моментів. Перший, короткометражка-2013 справді виявилася найкращою частиною серії та топ. Друге, надто багато спільного з Гарріком Поттерсом (як виявилося не тільки, про це побіжно нижче буде) і цього автори навіть не приховували. Тригери у своєму репертуарі. Теж саме і із загальним стилем, який дуже ок. Сам тайтл загалом дивно виглядав, з одного боку, не дуже цікаво було, часом навіть нудно, деякі серії/історії дивився через силу. З іншого боку вдалих теж було чимало (некромантія як приклад), але захлинаючись дивився десь до серії 11, далі по-різному йшло. Теж саме з динамікою. Буває що і прискорення 1.5x швидко, а часом на 1.75/2x не дуже виглядало, вистачало затягнутого або це все ще стрибало=/ Гумор часом нормальний або непоганий траплявся, але краще моменту з першої короткометражки з бичком так і не зустрів. Як пригода теж не знаю, як оцінити. Діалоги різні, є вдалі випади і навіть із змістом ("Потрібно щоб враги від тебе залежали"). В іншому.

    - Мальовка. Тут усе як мінімум добре. Загальний стиль, детальне промальовування, дизайни, анімація, спецефекти та інше. Окремо хочеться написати про дизайн персонажів (де еччі з лольками і старшого віку?=/), який дуже різноманітний, детальний і кожен (?) зі своєю родзинкою (так би мовити). Можливо це одне з кращого що було в аніме, що бачив. Причому Діана, можливо, одна з найкрасивіших дівчат в аніме. Завжди хотілося її з'їсти, так смачно вона виглядає.

    - Музика. А ось тут не все однозначно для мене вийшло, бо набридла і навіть дратувала ця вся емоційна, ура-переможна/геройська музика з епіком, пафосом, грою на емоціях тощо. З іншого боку є прямо точкові композиції в тему, які приємно і атмосферно було слухати. Але загалом саундтрек залишив враження +/- 50 на 50, бо бо. А ось опенінги та ендінги нормально зайшли і до плеєра брошу, правда не завжди їх слухав.

    - Тем, питань, які автори проводили, вистачало. А ось фразеологія це чи висмоктав із пальця, вирішувати кожному. Причому тайтл не позиціонував себе як серйозний чи претензійний, тому...

    Далі щось буде у продовженні=/

    --------------------
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 3 липня 2023 17:50
  • 0
    Дякую за працю! Це аніме чарівне та захоплююче, воно вдало поєднює пригоди, магію та дружбу. Цей тайтл чудовий вибір для тих, хто хоче зануритися в світ магії та чаклунства be 
  • Ілля Кондратюк Анімешник
    Дата: 3 червня 2023 10:39
  • 0
    найкраще аніме з усіх що я бачив!😊
  • Bion Анімешник
    Дата: 25 травня 2023 15:15
  • 0
    Дякую за переклад цього аніме, бо воно дуже круте hi 
  • kotyavr Анімешник
    Дата: 22 березня 2023 00:06
  • 4
    Дякую всім, хто слідкує за цим проєктом, нажаль план акінчити до березня зазнав краху, але... Гарна новина в тому, що нарешті вже є всі записи, тож незабаром проєкт буде закінчений be 
    Прошу вибачення за затримку і дякую, що дивитесь та слідкуєте за нашою працею)