Наприклад, 

Патріот Моріарті (Частина 2)

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Військова історія маленької дівчинки

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2017
Жанр: Війна, Ісекай, Містика, Пригоди
Режисер: Уемура Ютака
Студія: NUT
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Kisske
Ролі озвучували: May, ihabi, Enelira, Lomaev, Draga, Lis

Дивитися Військова історія маленької дівчинки онлайн

Історія ця про такого собі офісного Бога, ну, топ-менеджера однієї японської компанії. Він знає, як пройти нагору до вишів і розпланував вже все своє життя. Але одного разу все пішло не так, коли звільнений ним працівник заради помсти випихує нашого "боженьку" під потяг.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Зима 2017 / MelodicVoiceStudio / Anime Pro
6 років і 11 місяців тому
41K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.9/10 (251)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Аніме_Пацюк Анімешник
Дата: 12 лютого 2024 12:44
Аніме має дещо дивну зав'язку, типу, 2 держави напали на Імперію, але Імперія вважається вселенським злом та агресором :/
  • Nik Koz Отаку
    Дата: 6 лютого 2024 03:38
    Ну тайтл загалом цікавий, однак надмірні посилання та тоталітарні країни двадцятого століття та ідеалістичне зображення злочинів на війні, та їх виправдання явно не ок, проте звісно це лиш задум автора. Проблема у другорядних героях, надто великий розрив між ними та гг, котра є центром сюжету, шкода можна було більше інтриги та невизначеності сюжетно створити створивши більше гідних опонентів та цікавих персонажів.
  • Софія Стащук Анімешник
    Дата: 9 січня 2024 20:01
    Мені єдине, що подобється- це опенінг...
  • Overlordt Анімешник
    Дата: 16 грудня 2023 18:03
    Цитата: Latias
    Це аніме цікаве тим що чоловік переродився в лольку, використовує розум і всіх перемагає. Турбує все інше,  це наший світ, наша карта, двоголова курка, чоловік схожий на сталіна з акцентом "узбека", імена, назви міст. В цілому це аніме так сказати паралельна реальність нашого світу, воно маніпулятивне. 8епізод знищення дітей і жінок під час евакуації з міста виправдовуючись що вони виростуть і будуть мститися.
    Мені іноді так незрозуміло і трохи смішно від критики цього аніме. Просто нагадаю, що при одній з наших атак на кримський міст загинула російська дівчинка. Теж їй співчувати будеш? А тут в Імперії ситуація ще гірша, і вороги аж з трьох сторін. Та й справді, як в умовах постійних бойових дій у зоні відрізняти цивільних від повстанців? Тим паче перед нападом їх попередили і усе було за міжнародним правом.
  • Сайкі Кусуо Анімешник
    Дата: 25 листопада 2023 19:39
    Цитата: Cruor
    Не розумію люде які пишуть що їм сподобалось аніме та особливо Таня, тут же показана логіка росіської орди по захвату інших держав та вбивством мирного населення. Яким треба бути придурком щоб відчувати  любов до Тані в той час коли такіж самі куски лайна в вигляді росіян убивають гвалтують та граблять Україну. Коли кожен день їх снаряди бомблять нащі міста та вбивають людей якісь довбаки так і не зрозуміли про що це аніме і пишуть як їм сподобалось, ви лайн#$%ери

    Теж саме якщо б жителі Бучі писали що їм сподобалась російська армія, у вас клепок немає в голові?

    Прікол, тоді ви говорите, що Українці перші напали? Тупо порівнювати це. По перше, можливо ви взагалі навіть не слухали про що там йдеться, але завжди попереджали, і діяли за "етикетом" і правилами, які встановлені. Ці ситуації взагалі не можна зрівнювати, тому що це взагалі інший вимір. Росія взагалі не притримується правил війни. Цікаво, як би наша країна діяла, якщо б на неї напали з трьох боків, і продовжувались бойові дії багато років. Досить сидіти в рожевих окулярах. Якщо державу яка захищалась, і намагалась зупинити війну, називати Росією, то всі країни в нашому такі як Росія. Якщо не дивилися, і не слухали, не треба таку фігню виригувати.
    "Ви ВТОРГЛИСЯ на територію Імперії, це НАШЕ небо, НАШ дім", а не навпаки. Досить говорити таку нісенітницю.
  • Бульба_2 Анімешник
    Дата: 16 листопада 2023 19:54
    Висновок, бог гн##а, п###р, г####н і тд

    Хотів би я переродитись в тому світі магом,я цікавився 1 та 2 світовими, а якщо служити під її керівництвом це взагалі шик) ТА і держава непогано підготовлена до війни)

    Ого, навіть міжнародних договорів дотримуються, воюватиму в ісекаї за них)))
  • Metal Rodent Анімешник
    Дата: 25 жовтня 2023 18:19
    Cruor,
    В першій же серії звучить фраза "Ви ВТОРГЛИСЯ на територію Імперії, це НАШЕ небо, НАШ дім". Імперія довгий час сидить в глухій обороні, вся їх військова структура налагоджена на оборону. Тому, порівнювати вчинки Імперії і русні, то банально тупо. 
  • Трембіта-Javelin Анімешник
    Дата: 14 жовтня 2023 22:13
    Цілком розумію думку людей про негуманність і виправдовування злочинів особливо на час дев'ятирічної війни. Проте ця холоднокровність і є її другим обличчям , на те це і війна , неможливо бути милостивим і добрим не маючи зиску від цього. Русня нас вбиває бо розуміють що ми цього так просто не забудемо і будемо мститись паралельно насичуючи свої криваві, збочені бажання. Саме тому я вважаю що ці дорікання є правильними особливо тоді коли розумієш що можеш померти через це. І все-ж знову зазначу що це не є нормою для цивілізованого світу але на те ми і люди(в поганому сенсі). Незважаючи на попередні слова я розумію сенс цих дій з боку японізованої Німеччини , повністю розумію думки і тих хто проти цього , але в мене інша думка.
  • KOVADI Анімешник
    Дата: 6 жовтня 2023 00:31
    Аніме доволі цікаве але раціонально давати оцінку цьому аніме неможливо . Томущо це чиста пропаганда про виправдання скояних жахливих злочинів при світовій війні німечиною . Тому неможливо поставити добру оцінку цьому аніме !

  • Latias Анімешник
    Дата: 6 вересня 2023 09:55
    Це аніме цікаве тим що чоловік переродився в лольку, використовує розум і всіх перемагає. Турбує все інше,  це наший світ, наша карта, двоголова курка, чоловік схожий на сталіна з акцентом "узбека", імена, назви міст. В цілому це аніме так сказати паралельна реальність нашого світу, воно маніпулятивне. 8епізод знищення дітей і жінок під час евакуації з міста виправдовуючись що вони виростуть і будуть мститися.
  • Ми турбуємося про вас
    Якщо вам не виповнилося 18 років, то покиньте цю сторінку, оскільки це аніме може негативно вплинути на Вас.
    Так мені є 18 років
    Ні мені немає 18 років