Наприклад, 

Вельзепуз

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

АККА: наглядовий відділ 13-го регіону

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2017
Жанр: Драма, Пригоди, Фентезі
Режисер: Нацуме Шінґо, Оно Нацуме
Студія: Madhouse
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Морейн
Ролі озвучували: Subota_Jr, Неріда

Дивитися АККА: наглядовий відділ 13-го регіону онлайн

Королівство Дова, розділене на 13 самостійних регіонів, недавно відсвяткувало 99-річчя свого монарха. На території дови діють всілякі установи та служби, які в свою чергу знаходяться під контролем потужної організації, відомої як «Акка».
Джін Отус - заступник начальника однієї з таких служб, наглядового відділу, в наявності якого - невеликі філії, які розкидані по 13 регіонах з центральним офісом у столиці. Займаються вони в основному відстеженням діяльності «Акка» по всьому королівству, а також збором і зберіганням даних про неї. Незважаючи на свій статус, часом і самому Джіну доводиться, за службовим обов'язком, відправлятися на місця для особистої оцінки ситуацій.
Приємного перегляду
Зима 2017 / AniUa
7 років тому
9K
8.2/10 (52)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Stanis_150 Анімешник
Дата: 14 березня 2024 23:47
  • 1
    Це аніме легко могло б називатись "Їмо і розмовляєм про смачнючу випічку і трохи політичних інтриг на фоні")) А так загалом воно досить унікальне стильне та цікаве, але в той же час доволі наївне та ідеалістичне.  

  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 23 січня 2024 04:19
  • 0
    Прода.

    Інша справа тут сам світ, ось цей федеративний устрій (наскільки розумію) у даному Королівстві зі своїми суб'єктами/об'єктами та серйозними відмінностями у багатьох аспектах (країна індіанців, єгиптяни/араби у географічно правильно розташованому місці або "Лас Вегас", лол), дійсно викликав інтерес. Культура, їжа, звичаї, манера поведінки, зовнішній вигляд (і т.д.), все це помітно і кардинально відрізнялося, навіть по опенінгу можна помітити цей аспект. І тут напевно, навіть хотілося ще більшої конкретики та розкриття, можливо воно й було у доповненнях чи першоджерелі.

    Діалоги дуже дивні, з посиланнями (найжирніші на В.Черчілля або Джорджа Оруелла з різними інтерпретаціями/перифразами були, як приклад), добрими випадами зі змістом і у справі. Інша сторона, якась вода і незрозуміло навіщо і чому. Але є ще одна сторона, ті діалоги, які іноді ривками чи уривчасто якось йшли і різко закінчувалися. Ну, виникало часом таке враження, хз.


    Мальовка точно специфічне, але зі своїм шармом, довбаним чібі (навіщо їх так часто куди не потрапивши і не в тему пхають? Не зрозуміло. Хороше, нормальне чи непогане важливо зробити гірше, так=/), не завжди вдалою анімацією (іноді, навпаки, були і вдалі моменти), не вистачало кадрів та вистачало статичних. Також своєрідним і в той же час місцями вдалим дизайном персонажів (цікавий контраст з жовтим волоссям був і можливо був зроблений навмисно, щоб деякі глядачі не особливо звертали увагу на інші важливі деталі, бо вони ставали звичними), який цікавий і водночас відштовхує, і і т.д.

    Саундтрек різноманітний, один з двох компонентів цього серіалу, які дійсно сподобалися. Опенінг і ендінг точно хороші + рідко слухаю що кажуть після ендінгу, відразу постійно дивився, точно непогано зробили.

    Достатньо й інше неважливо, яких би емоцій вони не викликали. Ну і все ж, можливо краще б обійшов стороною цей серіал, якщо так задуматися... сейнен, студія і режисер купили в описі, мда. І так на жаль буває=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 21 січня 2024 23:54
  • 0
    Спойлери.

    Дивний тайтл і місцями щось зовсім ніяк + від цього режисера Shingo Natsume і студії "Madhouse" все ж таки більшого чекав. Багато чого не зайшло, подача як приклад, нехай сама концепція +/- цікава. З іншого боку, можливо в цьому і була суть даного серіалу, тільки знову таки, далеко не все зайшло навіть на нормальному рівні і таке враження, що цей тайтл один з багатьох, де музика більше сподобався, ніж саме аніме. Що ставити собі теж не знаю, в принципі, напевно непогано, ось тільки вистачало гойдалок, дуже часто нудно було і зовсім нецікаво до нудоти, правда один твіст трохи підняв ставки, але після не було нічого такого, чого не можна було очікувати і що могло хоч якось здивувати. Фінал хороший приклад, хеппі енд з хеппі ендів. Правда до того багато (?) історій в такому ж ключі дозволялися, тому чому тут треба було чекати чогось іншого? У будь-якому випадку негативу кінцівка не викликала, а лише іронічну посмішку, приблизно таку ж, як і все, що відбувається у другому Вінланді наприкінці/під кінець сезону.

    Загалом - це якась казка, "клоунада" на політичну тематику (бризки за владу чи популіст який допомогав у першу чергу собі, просто в голос) та тематику спецслужб. Політичний детектив або детектив з політикою та деякими умовностями/дірками, та й пофік. Тим не менш, все ж таки варто визнати, що як спочатку показали агента Кроу (?)багато зрозуміло стало, як і що далі буде, але в той же момент розслабився, неуважно дивився або банально / просто не дійшло, що мгг зі своєю сестрою - королівської крові, хоча зовнішній вигляд прямо про це говорив і для мене це стало найбільшою несподіванкою в сюжеті, решта й близько нічого такого не продемонструвало. Все ж таки сюжети/історії з таким задумом (у ній щось можливо і є, але), подачею мені не дуже заходять, подобається більш серйозному, жорсткому ключі/сеттингу, а не казка з "серйозним" обличчям, в якій розумні персонажі , у детективі звичайно ж не помічають збігів (щоправда, як і в багатьох інших творах + сам теж сфейлив, що просто ганьба), нехай це не критично і до абсурду не доходило, подекуди на це навіть було своє обґрунтування.

    Може ще буде.

    --------------------
  • Ширахоші Анімешник

    Дата: 19 січня 2024 23:33
  • 0
    Як на мене легеньке аніме на вечір з доволі незвичним, для мене, сюжетом. Дякую за озвучку !
  • Smoking Cheese Анімешник
    Дата: 1 грудня 2023 14:36
  • 2
    досить незвичне, як на мене аніме, дуже стильне. політичний детектив з вайбом фільмів братів Коенів

    трек в опенінгу бомба
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 19 листопада 2023 20:54
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, цілком пристойний політичний детектив вийшов, сюжет цікавий, хоча й не без недоліків, персонажі доволі непогано змальовані, та й країна чи то континент, де відбуваються події, вражає різноманітністю, очевидно прослідковуються аналогії з нашим реальним світом, от би ще додатки всі адаптували...
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 6 липня 2023 17:41
  • 0
    Дякую за працю! Крутецьке аніме, сюжет непередбачуваний, хто б взагалі міг подумати що все так обернеться, я навіть нездогадувалась. Рекомендую до перегляду be 
  • Yanaemeralds Отаку
    Дата: 14 серпня 2022 13:58
  • 0
    Дякую за працю! Класне аніме.
  • Тарас Волошин Анімешник
    Дата: 3 червня 2021 10:48
  • 0
    Класне аніме нагляд за всіма це круто і запалює кров в жилах. Але є проблема з 3 серією вона не відтворюється пиши помилка відео..
  • gevolushn Отаку
    Дата: 11 листопада 2020 22:42
  • 0
    Лайтов та цікаве аніме)
    Досить непогані інтриги, але з нелогічностями в сюжеті.
    І як на мене, хеппіенд вийшов надто хеппі. Але даремно було чекати щось екстраординарне, якщо хеппі були усі попередні 11 серій.

    --------------------