Наприклад, 

Тінь крокодила

Осінь-2016 на FanVoxUA

• Літературні генії Бродячі Пси / Bungou Stray Dogs (сезон 2)

Опис:
Історія про групу людей із надприродними здібностями, об'єднану в Озброєне Детективне Агенство продовжується. Другий сезон бере свій початок відразу після подій, якими завершився перший: портова мафія показала свою неспроможність у поділі сфер впливу і боротьбі з ОДА, тому на арену виходить так звана Гільдія. Новий сезон познайомить нас із чималою кількістю нових неординарних особистостей і проллє світло на минуле вже відомих нам персонажів.
Жанр: детектив, пригоди, надприродні здібності
Дата виходу: 06.10

• Haikyuu!! / Волейбол!! (сезон 3)
Опис:
Юні волейболісти з команди "Воронів" школи Карасуно продовжують завзято добиватися успіху, демонструючи силу тіла і незламність духу. Нові та вже знайомі суперники, тренування та турніри, кумедні та не дуже ситуації, а також відповідь на головне питання: чи стануть Хіната та Каґеяма чемпіонами? Все це ви побачите у третьому сезоні цього аніме.
Жанр: школа, буденність, спокон
Дата виходу: 07.10

• Звучи! Еуфоніум / Hibike! Euphonium (сезон 2)
Опис:
Пригоди дівчаток із клубу духової музики продовжуються. Наші улюблені героїні - Омае Куміко та Косака Рейна залагодили всі свої розбіжності в поглядах і тепер вони прямують до спільної мети - перемоги в національних змаганнях, а їхні подружки з клубу вже точно не залишать їх самих у цьому нелегкому випробуванні.
Жанр: школа, буденність, музичне
Дата виходу: ??.10

• Drifters / Пройдисвіти
Опис:
Шімазу Тойохіса, беручи участь у битві при Секіґахарі спромігся завдати смертельного удару Іі Наомасі, але при тому сам отримав серйозне поранення. Покинувши поле бою зломленим та спливаючи кров'ю, Тойохіса опиняється в коридорі з безліччю дверей, де його вже чекає людина в окулярах. Цей чоловік, Мурасакі, скеровує його до найближчих дверей, за якими відкривається зовсім інший світ. Прокинувшись у цьому світі, він зустрічає інших великих воїнів, перенесених сюди для того, щоб стати частиною організації, відомої як "Пройдисвіти".
Жанр: пригоди, історичне, самурайський бойовик
Дата виходу: 07.10

• Голова учради — моя наречена! / Okusama ga Seitokaichou! (сезон 2)
Опис:
Продовження кумедної історії про повсякденне життя Хаято Ізумі - старанного учня та віце-голови учради, та Вакани Уї, голови учради, яка вбила собі в голову, що має стати дружиною Ізумі та навіть переїхала до нього жити.
Жанр: школа, буденність, еччі
Дата виходу: ??.10

• Keijo / Кейджьо
Опис:
Камінаші Нозомі - видатна гімнастка, настільки вправна, що ледь не кожна спортивна старша школа хоче завербувати її, але, на жаль для них, вона має інші плани. Через те, що вона з бідної сім'ї, гроші для неї є основним пріорітетом, і тому її ціль - зануритися в світ Кейджьо. Кейджьо - азартний вид спорту, в якому дівчата змагаються, стоячи на невеличкій плавучій платформі і метою є, звісно ж, зіштовхнути суперницю в воду. Чи зможе Нозомі досягти успіху в цьому незвичному спорті та допомогти сім'ї вибратись зі злиднів?
Жанр: комедія, спокон, еччі
Дата виходу: ??.10

• Trickster: Edogawa Ranpo "Shounen Tanteidan" yori / Шахрай: за мотивами "Юнацького детективного агенства" Едоґави Рампо
Опис:
30-ті роки 21 сторіччя. Таємничий детектив Коґоро Акечі збирає Юнацьке детективне агенство, завдяки діям якого розкривається чимало дрібних справ та великих інцидентів. Одного дня член команди Кенске Ханасакі зустрічає таємничого хлопця та ім'я Йошіо Кобаяші, володаря безсмертного тіла через "невідомий туман", який бажає смерті та відвернувся від усього світу. Ханасакі проявляє інтерес до цього таємничого хлопця та запрошує його приєднатися до агенства. Зрештою, ця зустріч виводить їх на зв'язок між Коґоро та злочинцем на ім'я Біс із дванадцятьма обличчями.
Жанр: містика, детектив, пригоди
Дата виходу: ??.10

• Luger Code 1951 / Код Люґера 1951
Опис:
Історія про молодого генія, професора університету, який здатен вивчити будь-яку мову. До нього звертаються з проханням розшифрувати Код Люґера, спосіб безконтактного зв'язку, розроблений перевертнями, ворогами людства. Вражений своєю неспроможністю виконати прохання, професор вирушає в подорож із метою захопити перевертня, який допоможе розгадати таємничий код.
Жанр: містика, бойовик
Дата виходу: 22.10


Така кількість проектів - максимум, який ми можемо дозволити собі на безоплатній основі. Якщо не знайшли в списку аніме, яке бажаєте бачити в нашому озвученні цієї осені - замовляйте ;-)


Матеріали взяті з сайту: FanVoxUA
7 років і 7 місяців тому
1 331
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.