Наприклад, 

Мобільний воїн Ґандам Фільм 3 : Зіткнення у космосі

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Срібна ложка (1 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2013
Жанр: Буденність, Комедія
Режисер: Іто Томохіко
Студія: A-1 Pictures
Серій: 11 з 11 (23 хв.)
Переклад: Simona
Ролі озвучували: Surgeon, Crupt, YavKubi, Esme

Дивитися Срібна ложка (1 сезон) онлайн

Юґо Хачікен закінчив престижну середню школу, але не зміг вступити до старшої, запропонованої батьком і вирішив піти до якогось закладу попростіше та подалі від батьківської опіки. От і потрапив міський хлопчина до сільгоспшколи Едзоно, що для нього самого - немов до іншого світу, і чекає його багато відкриттів, першим із яких стало те, звідки в курки вилазять яйця...
Приємного перегляду
Літо 2013 / FanVoxUA
6 років і 10 місяців тому
6K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.1/10 (45)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 8 вересня 2023 03:40
  • 1
    Продовження.

    Діалоги сама що ні є простота (є й хороші моменти, не без цього), при цьому не позбавлена як шарму, так і сенсу в багатьох моментах. Гумор теж різний від легкого, до цинічного та чорного. Правда він часто досить тонкий. Деякі моменти хотілося б виділити:

    "Турбота про себе під час роботи - теж робота."
    Це так + у творі є показовий приклад.


    Добре вдарили по заїжджених штампах, розкриваючи реальну суть справи у фермерському господарстві, як із тими коровами та телятами. Тут же далі йшло і годівля, у контексті чинити добре і правильно – різні речі. Тобто можна заподіяти біль, але врятувати, а можна пестощами, любов'ю і турботою (цей момент не доречно в даному випадку, але далеко не завжди) - вбити. Ще два кумедні моменти, які були е в тему і щодо ситуації:

    "Та ви ж використовуєте ресурси школи у своїх цілях!" - "Жадібність властива людським істотам!"

    "Ти син фермерів Хачікен?" "Ні - я другий син держслужбовців" реакція і в продовженні, думки - "Вони подивилися на мене як на жертву".

    Якщо підсумувати, то зайшло як мінімум добре і тверда оцінка 8, можливо і більше, але тут буде грати роль другий сезон. Хочеться цілісну картину в цій історії споглядати та оцінити.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 вересня 2023 01:39
  • 1
    Продовження.
    + можливі спойлери.

    Персонажі.

    Про них власне нема чого й писати - їх занадто багато, але вони розкриваються тим, що просто шаблонні. Проте про Хачікена варто кілька слів написати, нехай раніше вже заїкався. Якби він спочатку не поводився зухвало, то не так відштовхував би. Проте у розвитку та продовженні - він непоганий, багато чого став на практиці працею своєю і цілеспрямованістю досягати (згадав одну історію із заводу та ботана який на нього прийшов працювати майстром, а насправді був білоучкою, але так як ліз у всі тяжкі за короткий термін став запеклим професіоналом), як там йому сказали "Хачікен, невже ти думаєш що тебе школа про все навчить?". Дівчина до речі, можливо його майбутня пасія мила і трохи виділяється із загальної кількості персонажів, але вона якась колода. Проте веде себе не зовсім типово, якщо порівнювати з іншими персонажами аніме.

    У плані повсякденності та атмосфери, все легко і невимушено, йде все рівно, спочатку від того, що було душно (до 5 серії). Є моменти з колективізмом до речі (всі ріпку тягнули... великі та малі), який часто подають тут. Сама подача непогана, деякі речі взагалі добре зроблені. Мальовка непогана або хороша, дана студія явно вміє у візуал, крім вдалого та різноманітного дизайну персонажів (рідкість). Музика в основному повз, хоча непогані композиції зустрічалися. Тут правда такий момент, коли часом взагалі не варто використовувати ост (у деяких творах він місцями тільки те й робив, що шкодив), бо на екрані в картині атмосфера сама собою вимальовується через безліч аспектів твору. Не часто так зустрінеш, вдало все подали і поставили. І в цьому гармидері звичайно ж був присутній і конфлікт поколінь... із взаємним нерозумінням один одного (жду розвитку ситуації, хоча швидше за все - тут все типово), як брат мгг говорив: "Не варто батькам втручатися, коли їхні діти намагаються щосили", але ... вчинок його звичайно незвичайний, нехай має місце бути, що потрібно займатися тим що тебе захоплює і приносить задоволення, крім достатку. Тільки ось всі бачили результат його дій, чесно, напевно, один з небагатьох поворотів.

    Можливо ще буде продовження.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 7 вересня 2023 02:15
  • 1
    "Хіба люди оплакують корів, свиней, овець, яких вживають у їжу? Зовсім ні. Для них у цьому немає нічого протиприродного, адже тварини не належать до їхнього вигляду. Такі закони природи. Вони логічні."
    -Рифул із Заходу,"Клеймор".

    Загалом варто почати з того, що це рідкісний задум, сам тайтл незвичайний слайс. Не часто зустрічаються такі речі, які піднімаються в такому жорсткому контексті + у плані повсякденності та школи(щодо ветеринара та їх практик, згадалося дещо з Вахи"Я можу вилікувати, можу й убити...мені насправді – все одно"Хоча...тут багато чого згадалося експерименти на тварин з вівісекцією тієї ж з реального життя. Загалом Мордін з ME буде більш ніж доречний),буквально з природним відбором("Зусилля тут не потрібні, важливий кінцевий результат"),a до цього процесу долучилася й людина, до жорстокого тваринного світу з усіма витікаючими. Тут же здебільшого незвичайна школа (яку не очікував побачити, здивований, думав про інше тайтл буде, хоча назва відповідає) при фермі та з фермерськими угіддями, господарством. У яких показана по суті тлінність буття, нехай і тварин, для чого вони народжуються і живуть. Проте це може працювати в обидві сторони (йдеться про багатьох людей). Також добре було показано на прикладі мгг, як не обізнаний міський житель міг почуватися у всій тій атмосфері сільського життя (якщо не знати про це, потрібна надто хороша уява чи фантазія, щоб зрозуміти як у реалі справи), в якій присутній надто багато цинізму і прагматизму: "Якби розуміли почуття коней - нам було б дуже сумно". Насправді є фільм "The Turin Horse" називається, так ось зав'язка якраз на такому і ґрунтується, як жорстокості та вчинках людей (не рахуючи складності життя в сільських умовах), що у плані образів і метафор виливається в Анти-Творіння. Теж добре показаний і сільський житель, який став звичним до цих усіх процесів, що вони здебільшого у них уже не викликають ніяких особливо гострих почуттів. І як тут не написати про те, що людина звикає до будь-чого, буквально може звикнути до найжорстокішої культури і навіть отримувати від неї задоволення. Крім того, як добре було показано цинізм, практичність або прагматизм в управлінні фермерських господарствах, причому показані були показані 3 різних, з різним підходом і ставленням. У кожного з господарів, чим було більше емпатії, тим справи йшли його не так добре, правда тут ще були присутні - організація всіх цих процесів, гроші та ділова жилка, через що згадав "Ookami to Koushinryou".

    --------------------
  • YankoAnime Отаку
    Дата: 13 серпня 2023 15:43
  • 0
    Дякую за працю! Це чудова анімаційна серія, яка розповідає про незвичайний світ сільськогосподарської школи. Це глибокий і водночас легкий взгляд на життя, мрії та вибори головного героя. Чудово передана атмосфера сільського життя та його виклики. Рекомендую be 
  • Нічний дощ Анімешник
    Дата: 29 квітня 2023 00:02
  • 1
    чудове аніме для відпочинку
  • Ято🛐🛐 Анімешник
    Дата: 5 вересня 2022 12:49
  • 0
    Дякую за переклад та озвучення! Дуже круте аніме, в деяких серіях впізнавала своє життя)
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 12 серпня 2021 20:28
  • 0
    Tema,
    виправлено

    --------------------
  • Tema Анімешник
    Дата: 12 серпня 2021 17:29
  • 0
    Добрий вечір будь-ласка не працює плеєр зробіть щось завантажив з торента звукова доріжка є картинки нема
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 3 червня 2021 12:28
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, надзвичайно веселе та життєве аніме, поєднання традиційної шкільної тематики із пізнавальним сільськогосподарським ухилом.  Жива демонстрація роботи фермерів вийшла доволі захоплюючою, що навіть банальний шкільний сюжет про становлення підлітків сприймається зовсім з іншого боку. Графіка та музика не є сильними сторонами проекту, але непоганий гумор та динамічний перебіг подій переважають всі недоліки реалізації. Загалом серіал переглядається на одному диханні, чому сприяє чудова адаптація, ще раз дякую за гарну роботу команді FanVoxUA  be 
  • BMK12 Отаку
    Дата: 1 вересня 2019 12:03
  • 1
    AkiHiki, вже є озвучено увесь 2-ий сезон.