Наприклад, 

Урда, Проект Урда

Літо-2016 на FanVoxUA!

Альдерамін у небесах / Tenkyou no Alderamin
Дата виходу: ??.07.2016
Жанр: екшн, пригоди, фентезі
Опис:
Триває війна між сусідніми державами - Республікою Кіока та Імперією Качварна. Головний герой, Ікта, ледачий, не любить війни, бабій, з певних обставин готується до іспиту вищого офіцерського складу. Ніхто не міг подумати, що такий як Ікта, може колись стати великим полководцем, але війна внесла свої жорсткі корективи, перетворивши його на генія військової справи.

Моб-вар'ят 100 / Mob Psycho 100
Дата виходу: ??.07.2016
Жанр: екшн, комедія, психологія, надприродне, буденність
Опис:
Каґеяма Шіґео (відомий як "Моб") - восьмикласник із телекінетичними здібностями. Він з дитинства вмів згинати ложки та пересувати предмети силою думки. Однак із часом він припиняє користуватися своїми здібностями через невдоволення оточення, яке лише зростає. Тепер єдине його бажання - потоваришувати зі своєю однокласницею Цубомі. Зі своїм наставником, котрий не має жодних здібностей, він намагається знайти та зрозуміти мету свого життя.

Ді.Ґрей-мен: Святі / D.Gray-man Hallow
Дата виходу: ??.07.2016
Жанр: екшн, пригоди, надприродне, шьонен
Опис:
Наприкінці 19 століття Ален Вокер приєднується до організації екзорцистів, яка знищує монстрів, відомих як Акума; механічних істот, створених Тисячолітнім Графом з неупокоєних душ мерців. Ален володіє проклятим оком та зброєю проти Акум в руці, що живиться так званою «чистою силою», це його дар, як божого апостола. Разом з іншими екзорцистами, Ален повинен зупинити Тисячолітнього Графа і не дозволити йому знищити світ і всіх, хто в ньому живе.

РіЛайф / ReLIFE
Дата виходу: ??.07.2016
Жанр: буденність, наукова фантастика
Опис:
Історія про життя Арати Кайзакі, безробітного 27-річного холостяка, який не має жодної фінансової підтримки. Не протримавшись і трьох місяців на колишній роботі, тепер він потрапив у глухий кут, не маючи змогу знайти бодай якоїсь роботи. Одного разу, перехиливши кілька чарок він зустрічає Рьо Йоаке, чоловіка, який пропонує йому невідомі пігулки, вживши які, наш герой миттєво повернеться в свої 17 років і матиме змогу змінити власне життя. Погодившись на цей експеримент, Арата знову стає учнем старшої школи і знайомиться з Чізуру Хішіро, незграбною та мовчазною красунею, яка дуже хочу завести друзів. Протягом року, завдяки спілкуванню з дівчиною та однокласниками Арата має зрозуміти, що ж він робить не так на шляху до щасливого життя.

Помаранчеве небо / Orange
Дата виходу: ??.07.2016
Жанр: романтика, наукова фантастика, буденність
Опис:
Одного дня Нахо Такамія отримує таємничого листа від себе з майбутнього, через 10 років. Читаючи лист, Нахо розуміє, що описане повністю співпадає з усіма поточними подіями, включаючи переведеного учня Какеру Нарусе. Нахо з майбутнього неодноразово акцентує увагу на тому, що шкодує про минуле і хоче виправити це, спонукаючи себе минулу до правильних рішень, особливо щодо Какеру. А ще більш шокуючим є те, що за 10 років Какеру вже не буде в цьому світі.

Школяр Ханда / Handa-kun
Дата виходу: ??.07.2016
Жанр: буденність, комедія
Опис:
Історія розповість про події, що сталися за 6 років до подій серіалу Дзиґа. Ханда навчається в старшій школі, захоплюється своїми колегами-каліграфами і має повагу від інших учнів, не розуміючи, що насправді ці повага та увага є знущаннями. Ханда просто хоче жити спокійним життям, але отримує виклики один за одним як шкільний ідол.

Сервамп / Servamp
Дата виходу: ??.07.2016
Жанр: екшн, комедія, шьоджьо, надприродне, вампіри
Опис:
У центрі сюжету 15-річний хлопчина на ім'я Махіру Шірота, який хоче, щоб усе було просто та зрозуміло і не терпить складних речей. Одного дня від підбирає бездомного кота, якого знаходить просто посеред дороги, і називає його Куро. З цієї миті контракт між сервампом Сонним Попелятком та Махіру укладено і Махіру опиняється посеред війни між сімома сервампами і їхнім восьмим братом Цубакі.

Заборонене тату / Taboo Tattoo
Дата виходу: ??.07.2016
Жанр: екшн, комедія, бойові мистецтва, надприродне, трилер
Опис:
Сейджі, школяр, вправний у бойових мистецтвах, часто відчуває потребу допомагати слабким людям, що його оточують. Одного разу, врятувавши бездомного від гопоти, в нагороду він отримує таємниче татуювання на долоні. Це татуювання виявляється секретною зброєю, виробленою в рамках гонки озброєнь між Америкою на королівством Серіністан. І тут він бачить у себе над головою дівчину, яка, використовуючи ту ж саму зброю починає переслідувати його. Бойових мистецтв тут може вже не вистачити, та чи встигне наш герой вчасно розібратися зі щойно отриманою силою?

Така кількість проектів - максимум, який ми можемо дозволити собі на безоплатній основі. Якщо не знайшли в списку аніме, яке бажаєте бачити в нашому озвученні цього літа - замовляйте ;-)


Матеріали взяті з сайту: FanVoxUA
7 років і 10 місяців тому
1 701
Jevjyk Отаку
Дата: 7 червня 2016 08:28
  • 0
    ФанВокс не взяв в літньому сезоні жодного еччі? Щось тут не так, невже Сьоджин одружився :laughing:
  • Chewey Отаку
    Дата: 31 травня 2016 08:58
  • 1
    ех, вмовили... на тижні зроблю ще 2 серії гріхів :D
  • Mister_WHAT_ Анімешник
    Дата: 30 травня 2016 22:33
  • 0
    QuasarJet,
    Так роблять, повільно але роблять. Тут мова йшлася про ТБ-2.
    http://anitube.in.ua/2219-sm-smertnih-grhv-nanatsu-no-taizai.html
  • QuasarJet Отаку
    Дата: 30 травня 2016 20:34
  • 0
    А чому кажете, що "7 гріхів" не буде в озвучці, наче його ж хтось робить?
  • Ridiculous Анімешник
    Дата: 30 травня 2016 17:30
  • 0
    Chewey,
    вибачте!
    Але з іншого боку вас нікому було б відволікати від Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi!
    Але з того ж боку я не враховував інші фактори, що не дають вам зайнятись релізами.
  • Mister_WHAT_ Анімешник
    Дата: 30 травня 2016 17:02
  • 0
    Chewey,головне не зупинятися. Епізод за епізодом і буде сезон. Думаю, що той хто хоче дивитися це аніме українською, неодмінно його дочекається. Тим більше, що Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi матиме лиш 4 епізоди)
  • Chewey Отаку
    Дата: 30 травня 2016 16:41
  • 1
    Ridiculous,
    і тоді узагалі няких моїх релізвів не буде :С
  • Ridiculous Анімешник
    Дата: 30 травня 2016 14:04
  • 0
    sashichak,тільки скажіть де він, тоді я туди Випалювач мізків кидану :wassat:
  • АдмінКО
    Дата: 30 травня 2016 12:07
  • 0
    Mister_WHAT_,
    то треба Чуї підсрачників надавати, що б не затягував з релізом:laughing:
  • Mister_WHAT_ Анімешник
    Дата: 30 травня 2016 11:49
  • 0
    sashichak,
    от тільки продовження "Сім смертних гріхів" (Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi) українською ще не скоро почуємо. Субтитри то будуть від bills_spirit (я так собі думаю) але так хотілося з озвучкою його подивитися)
  • Інформація
    Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.