Наприклад, 

Кохай мене, ну серйозно!

Весна-2016 на FanVoxUA!

Вітаємо!

Сьогодні перший день весни, а значить прийшов час анонсувати майбутній аніме-сезон!

Наказ, який змінив світ / Big Order
Дата виходу: 16.04
Переклад: Mad_Company
Озвучення: Crupt, Helga Victim
Опис:
Історія про старшокласника Хошімію Ейджі, який разом із своїм секретом закрився від усього світу – в дитинстві він забажав знищити весь світ. Випадкові люди отримують особливу силу, що зветься Наказами і якою буде та сила залежить від вибору наказу. Не усвідомлюючи своїх дій Ейджі стає причиною катастрофи відомої, як Велике Руйнування. От уже 10 років він не користується своєю силою, та нові обставини змушують його до цього. Що ж трапилось тоді і які події чекають його тепер? Чого ж хоче новенька з класу Ейджі: пізнати кохання чи здійснити помсту? І що ж таке ці Накази? Відповідь на ці та багато інших питань, які поставить перед глядачем надзвичайно цікаве творіння автора «Щоденника майбутнього» чекайте вже в наступному аніме сезоні.

Астеріск - місто шкільних воєн / Gakusen Toshi Asterisk (2 сезон)
Дата виходу: ??.04
Переклад: Mad_Company
Озвучення: Surgeon, MariAm
Опис:
Продовження гучного аніме-серіалу позаминулого сезону. Події розгортаються в академмістечку на воді, що називається Рікка. Це містечко, також відоме як Астеріск славиться тим, що є найбільшим у світі майданчиком для постановних боїв. Хлопці та дівчата з шести різних шкіл здійснюють свої бажання за допомогою Сяючої Зброї і борються за лідерство. Другий сезон бере свій початок відразу після подій першого - перемоги Амаґірі Аято та Юліс-Алексії ван Рісфельд у фестивалі фенікса. З другого сезону ми можливо дізнаємося що за сила насправді криється в Аято, чому його сестра запечатала її та зникла, досягнувши слави та визнання в бою.

• Кізнайвер / Kiznaiver
Дата виходу:??.04
Переклад: Gedet
Озвучення: Surgeon, Helga Victim
Опис:
Події розгортаються в альтернативній Японії, в місті під назвою Суґоморі, кількість населення якого постійно зменшується. Одного дня Соносакі раптово повідомляє її однокласник Кацухіра, що вона обрана для Кізнайверу. Система Кізуна, яка дозволяє Кацухірі ділитися своїми ранами з іншими, пов'язує його з однокласниками, які живуть своїм життям і нічого не здогадуються.
Насправді система Кізуна є недовершеною системою для створення миру в усьому світі через поранення. Ті, хто під'єднаний до системи, звуться Кізнайверами, і коли один Кізнайвер отримує поранення - система ділить його на всіх інших.

• Кабанері зі сталевої фортеці / Koutetsujou no Kabaneri
Дата виходу: ??.04
Переклад: sei
Озвучення: Surgeon, Crupt, Snovyda, Helga Victim
Опис:
Історія про виживання у стилі Стімпанк. Сюжет розгортається в острівній державі Хіномото, де люди живуть, ховаючись у фортецях від загрози з боку зомбоподібних істот зі сталевими серцями, відомих як "кабане." Тільки броньовані локомотиви, відомі як Хаяджіро йдуть між станціями.

• Переродження: життя з нуля в іншому світі / Re:Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Дата виходу: ??.04
Переклад: Mad_Company
Озвучення: AdrianZP, Helga Victim
Опис:
Головний герой, Субару Нацукі повертався із звичайного магазину і неймовірним чином опинився у зовсім не звичайному світі. Він не знає хто чи навіщо його викликав і все стає ще гірше коли на нього нападають. Та раптово його рятує срібноволоса дівчина із незвичайною кішкою. Щоб повернути борг Субару починає співпрацювати з ними і ось коли ситуація поволі стає зрозумілою їх... вбивають.
Наш герой прокидається в тому ж місці, де й з'явився в цьому світі і з подивом усвідомлює, що володіє здатністю "Повернення після смерті". А тепер питання: чи зможе він подолати сумніви і відчай, щоб врятувати дівчину від смерті?

• Меч Ґая / Sword Gai
Дата виходу: ??.04
Переклад: Gwird
Озвучення: Crupt, YavKubi
Опис:
Історія розгортається навколо Ґая, хлопця, чия матір загинула в лісі. Його бере під опіку коваль Амон. За кілька років Ґай стає учнем Амона і під час виковування чергового меча втрачає праву руку. Щоб допомогти йому, Амон перетворює демонічний меч Дракона Смерті Шірью на штучну руку для Ґая. Ґай зливається з демонічним мечем і отримує силу, щоб перемагати своїх ворогів.

• Дует екзорцистів / Sousei no Onmyouji
Дата виходу: ??.04
Переклад: Gwird
Озвучення: Crupt, Schmetterling
Опис:
Рокуро мріє стати ніким іншим, як екзорцистом! Його бажання розділяє найкраща подруга Беніо. Пара, яку називають "Дуетом Екзорцистів" дізнається, що їм судилось одружитися, та чи зможе Рокуро уникнути своєї долі? Коли знакає Рьоґо, найкращий друг Рокуро, він змушений просити Беніо допомогти йому проникнути до Маґано, царства зла, щоб урятувати свого друга.

• Літературні генії Бродячі Пси / Bungou Stray Dogs
Дата виходу: ??.04
Переклад: sei
Озвучення: Crupt, Surgeon, Schmetterling
Опис:
Накаджіму Ацуші виганяють із сиротинця, йому нікуди йти і нічого їсти. Стоячи на березі річки, він бачить чоловіка, що намається вкоротити собі віку, і рятує його. Чоловіка звуть Осаму Дадзай, який із партнером Кунікідою є членами спеціального детективного агенства. Вони володіють надприродними здібностями, і мають справу з випадками, які надто небезпечні для поліції або армії. Вони вистежили тигра, який з'явився в районі останнім часом. Тигр, здається, має зв'язок із Ацуші, і в той час, поки справа розплутується, стає ясно, що Ацуші пов'яже свою долю з цими таємничими детективами.

Така кількість проектів - максимум, який ми можемо дозволити собі на безоплатній основі. Якщо не знайшли в списку аніме, яке бажаєте бачити в нашому озвученні цієї весни - замовляйте ;-)



Матеріали взяті з сайту: FanVoxUA
8 років і місяць тому
1 247
sashko san АдмінКО
Дата: 3 квітня 2016 08:46
  • 0
    Увага! Замість аніме "Меч Ґая" буде озвучуватися серіал:
    "Я — Сакамото, втямили? / Sakamoto desu ga?"

    Дата виходу: 08.04
    Переклад: Simona
    Озвучення: AdrianZP та Lorelin
    Опис:
    Учень першого курсу старшої школи, Сакамото - не просто крутий, він - найкрутіший! Майже відразу після вступу він почав привертати до себе увагу оточення. Усі дівчата його люблять, а хлопці, звісно, ненавидять. Є в його класі хлопець, який працює моделлю, але навіть він відходить на задній план перед Сакамото. Незалежно від того, які прийоми застосовують хейтери аби насолити йому - він виходить із будь-якої ситуації легко та з непереможним шармом. Хоча зовнішньо він і здається холодним, але насправді має добре серце та допомагає людям за можливості. І які б труднощі не спіткали Сакамото - він рухається далі з упевненістю та витонченістю.

    --------------------
  • Інформація
    Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.