Наприклад, 

Остання Фантазія

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Усі стануть F - ідеальний інсайдер

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Детектив, Пригоди
Режисер: Мамору Канбе
Студія: A-1 Pictures, Sentai Filmworks
Серій: 11 з 11 (23 хв.)
Переклад: Gedet
Ролі озвучували: PhilosophUA, ihabi, Enelira, Lomaev, May

Дивитися Усі стануть F - ідеальний інсайдер онлайн

У центрі сюжету Сайкава Сохей, професор університету, який проводить своє життя у роздумах. У нього закохана одна з його студенток, Нішіносоно Сое, яка повертає його до реальності. Але є геніальна істота, Доктор Маґата Шікі, яка прагне отримати собі "подібну" істоту, й повернути Сохея до світу роздумів. Дане аніме створеною за однойменною чудовою новелою.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2015 / ВатагаМудрагеля / MelodicVoiceStudio
8 років і 2 місяці тому
4K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.1/10 (21)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
TrIgeR_256 Отаку
Дата: 8 березня 2023 16:44
Дякую за переклад та озвучення, непоганий серіал, така собі спроба додати до детективу ще щось, але не все вийшло ідеально, проте деякі деталі зробили цю історію доволі цікавою. Основні персонажі занадто шаблонні, хоча й мають непогано описане минуле, яке поступово розкривається і дозволяє краще зрозуміти характер, але особливих емоцій не викликають, бо загалом всі вони разом нагадують героїв всім відомої британської класики. Графіка цілком прийнятна для аніме такого жанру, музичний супровід та пісні сподобалися і доречно доповняють події, адаптація від MelodicVoiceStudio чудова, то ж перегляд мав би принести задоволення прихильникам проектів даного жанру.
  • Suvi Анімешник
    Дата: 10 вересня 2020 17:50
    Непоганий детективчик з кумедними діалогами. Дивитись можна.
  • Romashegan Отаку
    Дата: 28 травня 2017 22:06
    чудове і інтересне аніме 10 з 10
  • Mister_WHAT_ Анімешник
    Дата: 16 січня 2016 22:11
    “УСІ СТАНУТЬ F” - детективна історя з трішки філософським нахилом та присутністю комп’ютерної тематики (її тут дуже мало). Переглянувши перших дві серії у мене виникло таке ж враження як під час перегляду аніме “Відлуння терору” (атмосфера, подача сюжету, персонажі), але все швидко змінилося коли герої потрапили на острів. Сюжет - лінійний, але із важливими передісторіями для головних героїв. Як на мою думку, то історії бракує “концентрованості” (занадто розтягнутий розвиток подій та багато непотрібної балаканини). У графічному плані все норм: виконано у реалістичному стилі, але монотонність інтер’єру будівлі, де герої проводять більшість часу, починає поступово діяти на нерви. Хоч це і смішно звучить, але попри реалістичну графіку та темну атмосферу цього аніме самі злочини не викликають ніякого страху (принаймі у мене), трішки би більше попрацювали над подачею цих сцен і все було б більш захоплююче. Музика тут прекрасна: чудово підібрана під даний жанр; підтримує атмосферу містичності. Опенінг та Ендінг чудові (в графічному та вокальному плані). Щодо персонажів, то тут всю увагу приділяють лише кільком, решта - лише для кількості. Сохей, професор університету, запам’ятався мені лиш своєю крутою фразою “під водою не покуриш”. І справді, на перший погляд він здається віддаленим від інших людей, його нічим не здивувати, а феномен життя він сприймає як щось негативне і обтяжливе. Він відчуває притягненість до Шікі, але вбачає в ній свого ментора або однодумця. До Сое він ставиться з опікою (враховуючи події минулого, які не дуже добре все роз’яснюють). Сама Сое закохана в професора, хоч і не зовсім розуміє чому, ох ця любов… Сценки між Сое та Сохеєм злегка розвіюють ту “темну” атмосферу і дають нам трішки перепочинку перед наступним зануренням у історію. Доктор Маґата Шікі – геній, а генії завжди трішки дивні, тому вожко зрозуміти її справжні наміри та і ще ця фішка з її особистостями (вважаю що вона збрехала про особистості щоб здійснити свій задум). Детективна частина починає проявлятися десь в середині історії (5-6 серії). Комп’ютерна тематика трішки розчарувала, в кінці виявилось що все просто, як двері. ( хто зацікавлений в детективних історіях, та ще й з комп’ютерною тематикою, можу порадити книгу Джефрі Дівера “ The Blue Nowhere”, захоплююча історія протистояння двох хакерів ,один з яких серійний вбивця). Повертаючись до аніме “F” можна сказати, що як детектив воно недосконале, хоча має загадкову серію злочинів представлених як у передісторії так і у головній часовій лінії. Якщо порівнювати це аніме і ще одине детективне (осіннього сезону 2015) “Трупи під ногами Сакурако”, то більше сподобалось саме друге, але має свої недоліки, хоча це вже зовсім інша історія…
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 29 грудня 2015 19:41
    Ідеальних злочинів не буває.

    --------------------
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 1 листопада 2015 20:00
    Jevjyk, та я думаю, що там не один убивця.

    --------------------
  • Jevjyk Отаку
    Дата: 1 листопада 2015 19:15
    sashko san,
    про таке вголос не говорять :wassat: (я теж так гадаю) :laughing:
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 1 листопада 2015 17:39
    Чомусь в мене відчуття, що в кінці серіалу ми побачимо когось з головних персонажів в ролі головного убивці.

    --------------------
  • Jevjyk Отаку
    Дата: 25 жовтня 2015 03:42
    Судячи з перших серій серіал обіцяє бути ламповим. Чомусь "відлуння терору" згадав... коли дивився його те ж саме відчував)
  • АдмінКО
    Дата: 16 жовтня 2015 22:25
    Перші дві серії чудесні hi