Наприклад, 

Завантаження: Пісня пошани до Аміда будди

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Комета Люцифер

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Меха, Пригоди, Фантастика
Режисер: Кукічі Ясухіто
Студія: 8 bit
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Surgeon
Ролі озвучували: Surgeon, Helga Victim

Дивитися Комета Люцифер онлайн

Історія бере свій початок на планеті Ґіфт, де дорогоцінні кристали, що називаються ґіфтіум, добуваються з землі. Головним героєм стає юнак на ім'я Соґо, який живе в Ґаден Індіґо, процвітаючому містечку видобувачів. Соґо має хоббі - збирати рідкісні кристали. Одного дня він опиняється втягнутим в сварку між своїми друзями Каон та Романом і потрапляє в аварію, в наслідок якої потрапляє в підземелля під руїнами, де знаходить підземне озеро. Там він зустрічає таємничу дівчинку з блакитним волоссям та червоними очима, і з цієї зустрічі розпочинається їхня пригода.
Приємного перегляду
Осінь 2015 / FanVoxUA
8 років і 3 місяці тому
4K
8.2/10 (17)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Mister_WHAT_ Анімешник
Дата: 9 січня 2016 10:33
Jevjyk,
дякую) стараюся висловлювати власну думку про кожне аніме ( якщо написати власну думку про щось зі свіжої пам'яті, а не просто обдумати все у голові, то через деякий час не потрібно буде вагатися у правильності власних суджень та об'єктивності оцінки). Також вважаю, що дане аніме заслуговує на трішки вищу оцінку ніж 6.1 (на My Anime List), бо є і в цьому аніме і плюси: без фансервісу, дурних жартиків (лише початок) та з непоганими бійками мех. Тому всяким там гаремникам ( осіннього сезону) потрібно було б бути на місці цього аніме (по рейтингу), а не навпаки ( враховуючи значну кількісну перевагу ком'юніті гаремників над даним серіалом).
  • Jevjyk Отаку
    Дата: 9 січня 2016 04:26
    Mister_WHAT_,
    Правильний коментар, далеко зайдеш. Я схвалюю :laughing:
  • Mister_WHAT_ Анімешник
    Дата: 8 січня 2016 21:57
    Ох, ЦЕ АНІМЕ... обнадійливий початок та розчарування під кінець. Хотілося б висловити свою думку після перегляду даного серіалу. Анімка типу "розкажу я вам зараз казочку". Упродовж всіх серій у мене постійно з'являлася думка, що все це мені вже знайоме (але тут ні до чого кількість переглянутих мною тайтлів). Я був у захваті після перегляду першої серії і зразу почав обдумувати можливі розвитки цієї історії, але впрдовж наступних серій поступово почав втрачати захоплення та бажання переглядати кожен наступний епізод. Оригінальний сюжет (не адаптація манги чи новели) даного аніме не так вже і зацікавив, бо являється накопиченням досвіду та ідей розвитку аніме індустрії, а не чимось новим та неординарним. У графічному плані студія 8 bit добре попрацювала, але через брак коштів/часу не всі сцени у аніме мали одинаковий шарм та атмосферність (задній фон міста Ґаден Індіґо - не деталізований і остання сцена з Домоном) Також, на мою думку, трішки перестаралися із контрастом кольорів рослинності у 7,8,9-му епізодах. Помітив ще те, що мехи (лише основних персонажів) не отримують пошкоджень під час рукопашної бійки ( як говорять "вкатуєш когось в асвальт" а на ньому ні царапинки, але варто лиш одного влучного пострілу із плазменної чи то лазерної гармати і зразу КА-БУМ!!!). Музика непогано вписується в саме аніме; опенінг та ендінги також норм; прекрасні звуки пострілів, вибухів та руйнування кам'яних порід. Персонажі, яких не так і багато, простенькі (без цікавинок). Режисери роблять малий акцент на минулому героїв (лише передісторія Домона добре представлена), хоча про що я говорю, тут половина персонажів - діти. Любовна історія героїв - шаблонна. Слід також сказати про 11-й епізод, якщо коротко, то WTF!? ( булочка-граната, багет-дробовик агента "Ві" та її "стиль термінатора" - сміявся з цього десь хвилину))) також справжня форма камінчика-охоронця просто добила))))) Загалом, та сама історія як з аніме 35-й тестовий шкільний антимагічний загін (хороший задум, але невдала реалізація). Але якщо ви полюбляєте миленькі історії, без усяких там прихованих задумів, неочікуваних поворотів сюжету, тоді вибір непоганий. Я висловив лише власну думку про це аніме, тому не варто ображатися, якщо комусь воно сподобалось більше ніж мені. Щоро вдячний FANVox за переклад та озвучення.
  • Іван Анімешник
    Дата: 8 січня 2016 18:34
    5 серій дивився більше не стягнув,є трохи веселощів і посмішок ,але сюжет :fellow: