Наприклад, 

Принцеса Арета

Ранобе українською!

Хочу вам повідомити гарну новину, що в Україні з'явилося ранобе на солов'їній. На жаль творів не багато проте й цього досить, щоб радіти та насолоджуватися.
Тому пропоную, Вам, такі твори.

“Місячний корал”
Ранобе українською!

Опис: Місячний корал – ранобе, написане Кіноко Насу, головним сценаристом студії TYPE-MOON, для конкурсу коротких новел. Перекликаючись з легендою про принцесу Каґую, ця маленька романтична замальовка розповість про милу історію кохання в атмосфері повної безвиході і декораціях постапокаліптичного майбутнього.
Прочитати та завантажити можна за цим посиланням: "Місячний корал"

“Кімната відьми квітня”

Опис: Історія про відьму на ім’я Ейпріл, яка може перетворювати брехню на реальність. Через цю жахливу силу Ейпріл живе у маленькому будинку. Однак раз на рік, першого квітня, відьма відкриває двері свого будинку для відвідувачів.
Прочитати та завантажити можна за цим посиланням: “Кімната відьми квітня”

“Нотатки”

Опис: Коротке оповідання, написане Насу Кіноко в рамках збірки “Angel Voice”.

Далеке майбутнє. Земля зруйнована внаслідок численних війн та забруднення. Все живе на планеті загинуло, окрім людей, які використовували передові технології для підтримки життя. Так з’явилися “модифіковані” люди, які були здатні жити на уламках планети, і А-Реї – створіння, створені за допомогою генної інженерії шляхом поєднання людей з іншими вимираючими формами життя.

Війна між А-Реями та “модифікованими” спровокувала появу восьми Аристотелей, єдиною ціллю яких було винищення всього життя на Землі.
Прочитати можна за посиланням: "Нотатки"


Це все завдяки чарівному дуету: Gwean & Maslinka
8 років і 7 місяців тому
1 072
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.