Наприклад, 

Чорний Кам'яний Стрілець ОВА

Осінь-2015 на FanVoxUA

Молодість Блек Джека / Young Black Jack

Історія франшизи бере свій початок іще d далекому 1993 році і розповідає про Хазаму Куро, геніального хірурга, який практикує без ліцензії і більш відомий у всесвітніх колах лікарів як Блек Джек. Але не думайте що це історія доброго айболіта, сповнена альтруїзму та самовіддачі, Блек Джек береться лише за найважчі випадки і лише за пристойний гонорар. Однак це все історія минулих років, цей же серіал є приквелом і розповість про юність Блек Джека, а точніше про його студентське життя у медуніверситеті у темні 60-ті роки 20 сторіччя.

Жанр: драма, психологія
Початок трансляції: 02.10.2015


Астеріск - Місто шкільних воєн / Gakusen Toshi Asterisk

Події розгортаються в академмістечку на воді, що називається Рікка. Це містечко, також відоме як Астеріск славиться тим, що є найбільшим у світі майанчиком для постановочних боїв. Хлопці та дівчата з шести різних шкіл здійснюють свою бажання за допомогою Сяючої Зброї і борються за лідерство. Амаґірі Аято один із них. Аято приїздить до Рікки за запрошенням голови студради академії Сейдокан, Клаудії, і відразу ж викликавши її гнів вступає в дуель із нею.

Жанр: комедія, еччі, фентезі, наукова фантастика
Початок трансляції: 03.10.2015


Трупи під ногами Сакурако / Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru

Події візуальної новели, за якою зняте аніме, розгортаються навколо Шьотаро Татевакі та Сакурако Куджьо. Шьотаро - звичайний учень старшої школи, серйозний та зібраний, втім любить похизуватися перед своєю подругою Сакурако за першої ж можливості. Сакурако - гарна жінка за 20 з багатої родини, яка полюбляє "красиві кістки" (що?!). Вони живуть у місті Асахікава та Хоккайдо і потрапляють у різні інциденти пов'язані з кістками.

Жанр: містика, пригоди
Початок трансляції: 08.10.2015


Комета Люцифер / Comet Lucifer

Історія бере свій початок на планеті Ґіфт, де дорогоцінні кристали, що називаються ґіфтіум, добуваються з землі. Юнак на ім'я Соґо в Гаден Індіґо, процвітаючому містечку видобувачів. Соґо має хоббі - збирати рідкісні кристали. Одного дня він потрапляє в пастку своїх однокласників Каона, Романа і Отто і губиться поки не знаходить озеро, глибоко під руїнами. Там він зустрічає таємничу дівчинку з блакитним волоссям та червоними очима, і з цієї зустрічі розпочинається їхня пригода.

Жанр: пригоди, фентезі, меха
Початок трансляції: ??.10.2015


Танці з дияволами / Dance with devils

Історія дівчинки Тачібани Ріцуки, учениці другого року старшої школи яка прибуває до академії Шіко, однойменного містечка. Вона насолоджується шкільним життям, живе зі своєю матір'ю, поки одного дня цей баланс не руйнується. Сюжет розповість історії Ріцуки, яка вплуталася в історії з демонами.

Жанр: шьоджьо, містика, романтика
Початок трансляції: ??.10.2015


Важкий об'єкт / Heavy object

Квенсер прибуває до військової бази Аласкан, навчатися вправлятися з Об'єктами, новою зброєю, яка повністю змінює поняття про війну, перетворюючи її на битви солдат, які керують Об'єктами подалі від людей. Однак, щойно від починає зближуватися з пілотом Об'єкта Міліндою, йому починає відкриватися страшна правда, яка стоїть за цими Важкими Об'єктами.

Жанр: меха, пригоди
Початок трансляції: 02.10.2015


Ванпанчмен / One-Punch Man

Нова екшн-комедія розповість про Сайтаму, починаючи з його життєвого досвіду і закинчуючи лисою головою та вражаючою статурою. Насправді це історія про супергероя, який шукає гідного суперника, але проблема полягає в тому, що кожного суперника він долає з одного удару. Чи зможе Сайтама знайти достатньо сильного злодія, який зможе прийняти його виклик?

Жанр: комедія, пародія
Початок трансляції: 05.10.2015


Моя покірна диявольська сестричка: ВИБУХ / Shinmai Maou no Testament Burst

Як усі пам'ятають із першого сезону - головним героєм є Тоджьо Басара, вигнанець клану героїв, і оточують його прекрасні дівчатка - Нарусе Міо - донька колишнього володаря демонів, Нарусе Марія - збочена лолі-сукубша та Нонака Юкі - подруга дитинства Басари. От і поглянемо яких нових пригод, збочень та епічних бійок принесе нам другий сезон.

Жанр: еччі, фентезі
Початок трансляції: 10.10.2015


35-й тестовий шкільний антимагічний загін / Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai

Події розгортаються в світі, ще люди з магічними силами майже винищені. Як колись світовий баланс змістився від мечів до магії, зараз він перейшов від магії до зброї. Такеру Кусанаґі йде до Антимагічної школи тренуватися мистецтву Винищення єритиків. Але Такеру не може користуватися зброєю, все що йому під силу це володіння мечем, і в результаті він потрапляє до 35 випробувального загону, підрозділу для бідних учнів. Одного разу до цього загону потрапляє висококваліфікований майстер вогнепальної зброї Ока Оторі.

Жанр: еччі, фентезі, романтика
Початок трансляції: 07.10.2015




Матеріали взяті з сайту FanVoxUA

8 років і 6 місяців тому
900
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.