Наприклад, 

Літаючий будинок

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Мед і конюшина

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2005
Жанр: Буденність, Джьосей, Драма, Комедія, Романтика
Режисер: Уміно Чіка
Студія: J.C.Staff
Серій: 24 з 24 (23 хв.)
Переклад: Iceblood
Ролі озвучували: Gwean, Bitari, Maslinka

Дивитися Мед і конюшина онлайн

Ласкаво просимо до мистецького коледжу! Хтось тільки вступає на перший курс, а хтось вже готується захищати диплом і десь працює. Студентом у Токіо бути складно: окрім власне навчання, доводиться винаймати кімнату в будинку без ванни, їсти те, що не підгорить, і намагатися не проспати лекції. А тут ще й кохання...
Одним словом, готуйтеся до всіляких курйозів, кумедних ситуацій, серйозних проблем і розбитих сердець! Чудернацький Моріта, наївний Такемото, серйозний Маяма, гарнюня Хаґу і залізна леді Ямада не дадуть вам засумувати!
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Весна 2005 / Glass Moon
3 тижні і 6 днів тому
18K
9.0/10 (45)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
TrIgeR_256 Отаку
Дата: 12 квітня 2024 07:34
  • 3
    Дуже дякую за переклад та озвучення, надзвичайно колоритний та веселий серіал, який доволі вдало передає відчуття студентської молоді того часу. І нехай сюжет виглядає занадто простим, проте подекуди гротескно, а іноді й доволі серйозно тут чудово змальовані взаємовідносини між персонажами різного віку, що за різних обставин склали певне співтовариство, за поступовими змінами в якому дуже цікаво спостерігати. Нібито основні романтичні лінії розвитку сюжету непогано доповнені висвітленням різноманітних проблем студентів та випускників, які зустрічають у багатьох країнах і не тільки в мистецьких колах. Шкода, що неможливо порівняти враження від серіалу в свої студентські роки із теперішнім, навіть після повторного перегляду закрадається думка, що це б допомогло у той час, але навіть оригінал вийшов значно пізніше мого закінчення ВУЗ-у. Графіка проекту приємна і нічим особливим не відзначається, а от пісні просто надзвичайні та значно додають до сприйняття почуттів персонажів, ще й багато з них зустрічають протягом усередині епізодів, а не тільки на початку чи в кінці серій, додаючи яскравих барв до атмосфери студентського буття.
    Ще раз щиро вдячний команді G&M за адаптацію першої частини, очікую продовження роботи над проектом, наснаги та спокою вам.

  • Eternity Анімешник
    Дата: 14 березня 2024 23:26
  • 1
    Тут є в цілому нормальні люди, це був 2005 рік
  • Alya_alka Анімешник
    Дата: 13 березня 2024 21:10
  • 2
    Неквапливе, мистецьке, дуже гарне аніме. Хтось скаже що нудне, але мені цікавіше розкривати персонажів та людські стосунки, ніж намагатися запамятати стопіцот бойових технік у тайтлах, де ставку роблять лише на екшн.
  • alastair Анімешник
    Дата: 9 грудня 2023 13:53
  • 1
    Аніме дуже круте, глибоке за своєю суттю і дуже красиве. Поцілило в саме серце. Найкраще розкривається, якщо його дивитися десь у віці 20+, коли вже пережив принаймні частину з досвіду героїв. 

    Хотілося б подякувати українській команді за дубляж і саби - дуже якісно! Як буде можливість обов'язково підтримаю копійчиною. Тільки будь ласка полагодьте плеєр mp4, бо половина серйі не відкривається (the media could not be loaded...), а також можливість їх скачування. 

    Всім меду та конюшини  be
  • Garnet Анімешник
    Дата: 14 листопада 2023 18:18
  • 0
    гіпер романтизоване, гіпер щемливе, чомусь по відчуттях трохи ностальгічне, але занадто затягнуте аніме, дуже багато серій і десь на середині мені стало нудно, гумор який витягував це аніме особисто для мене в перших серіях, потонув в складних емоціях і стосунках героїв, можливо поки вийдуть решта серій то захочеться таки додивитись до кінця, але поки такого бажання немає
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 10 вересня 2023 19:41
  • 0
    Цитата: Koi
    Плеєр moon не працює :(
    Відмова у підключенні
    А інший як?

    --------------------
  • Koi Анімешник
    Дата: 10 вересня 2023 17:46
  • 0
    Плеєр moon не працює :(
    Відмова у підключенні
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 серпня 2023 05:06
  • 1
    Цiкаво, зачекаю поки все переведуть та озвучать, а там видно буде... Але за можливості гляну.

    --------------------
  • Чорнодощ Анімешник
    Дата: 10 липня 2023 11:30
  • 3
    Обожнюю це аніме. Дивилась років 15 назад ще в школі, передивлялась нещодавно - до сих пір викликає тільки теплі емоції. Чекаю з нетерпінням повну вашу озвучку 
  • kikikirrrra Анімешник
    Дата: 30 червня 2023 19:57
  • 0
    дуже чекаю на озвучку інших серій ee