Наприклад, 

Дюгонь Дюдя

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Дюрарара!!

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2010
Жанр: Детектив, Містика, Пригоди, Шьонен
Режисер: Такахіро Оморі
Студія: Brain`s Base
Серій: 25 з 25 (24 хв.)
Переклад: Simona
Ролі озвучували: Crupt, Surgeon, Eternal Rage, Schmetterling

Дивитися Дюрарара!! онлайн

Рюґаміне Мікадо, тихий хлопчина з глибинки, який навіть на шкільні екскурсії ніколи не їздив, за порадою друга дитинства переїжджає до старшої школи в Токіо, в район Ікебукуро. Юнакові, чиє життя було сірим і одноманітним, в одну мить відкриваються якраві барви життя у великому місті, з усіма його легендами та цікавими особистостями.
Приємного перегляду
Зима 2010 / FanVoxUA
2 роки і 6 місяців тому
27K
9.0/10 (101)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Вовчара Анімешник
Дата: 17 березня 2024 05:12
Цитата: Celti
Перша серія, і одне питання, який в сраку ПОВАР????? Ви що, себе не поважаєте, і не здатні перекласти, чи ще гірше, перекладаєте з кацапської?! Навіть продовжувати перегляд не збираюсь.
Вау, вау... Людина принцип. Цікаво чи в житті ти спілкуєшся виключно українською, чи все ж використовуєш іноземні слова зрідка? Озвучення класне, ти не знаєш що втрачаєш. Та й якщо вже приколупуватись до слів то слово повар є в українському словнику, просто використовується рідше. "Повар" має корінь [вар] від слова дії варити. Повар людина що варить страви. Відповідно в давньоукраїнській мові кухню називали поварнею. Слово кухар, та кухня прийшло від поляків десь у XVIII ст. після чого стало звичним за кілька століть. Якщо переглянеш кілька старих словників зрозумієш що "повар" древніше слово. Навіть якщо розбирати дієслово "куховарити" можна зрозуміти це. Тай в будь-якому випадку єдиний повар в цьому аніме частіше зветься "шеф". На цьому моя снобістська промова закінчується панове.

Цитата: Celti
Перша серія, і одне питання, який в сраку ПОВАР????? Ви що, себе не поважаєте, і не здатні перекласти, чи ще гірше, перекладаєте з кацапської?! Навіть продовжувати перегляд не збираюсь.
Як я бачу то ти тут від недавна, тож не здіймай бучу. Люди душу вкладають у кожен тайтл бо хочуть і можуть, а якщо тобі не подобається то заснуй свою команду і переклади як тобі заманеться і бажано з японської. Між іншим жодного разу не бачив щоб перекладали за останні роки з російської, бо озвучувачі і перекладачі себе поважають. Як на мене не приємно коли людина критикує абсолютно беззмістовно чийсь труд, тож... Дякую команді озвучення та перекладачу!!! Аніме цікаве, особливо гостро піднімається питання соціалізації різних за характером людей. Хоча я б не сказав що це в цьому аніме головне. Тут якщо виділяти окремі складові то екшн, взаємини, та таємничість чи то пак детектив відіграють рівнозначну роль десь 30/30/30% інші 10% варто знайти для себе кожному. Тож рекомендую "Дррр" до перегляду однозначно.
  • Celti Анімешник
    Дата: 17 березня 2024 00:45
    Перша серія, і одне питання, який в сраку ПОВАР????? Ви що, себе не поважаєте, і не здатні перекласти, чи ще гірше, перекладаєте з кацапської?! Навіть продовжувати перегляд не збираюсь.
  • Добрий День Анімешник
    Дата: 27 лютого 2024 00:16
    Трохи затягнуто, але цікаве аніме.Кінець файний
  • Добрий День Анімешник
    Дата: 26 лютого 2024 15:22
    A4r3fewd,
    Але якою ціною
  • Stanis_150 Анімешник
    Дата: 29 січня 2024 23:48
    Хах, побачити тут камео персонажів з Метушні (Baccano) було прикольно)
  • АК mk Анімешник
    Дата: 24 січня 2024 23:26
    Дюрара і смертельна гра мертвої гори від одного автора це пояснює велику любов до великої кількості організацій
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 20 вересня 2023 11:43
    Прода.

    Обережно є спойлери!

    Теми/концепти/мораль/ідеї? Можливо.

    (Тут крінж, більший ніж зазвичай)

    Відразу ж варто згадати, що сама історія ґрунтується на темі та проблемі негативних проявів у соціумі, тут чого коштувало домашнє насильство, зради через які однією зі сторін доводилося чимось жертвувати від чого страждали діти тощо. Також пройшлися по хуліганах і того, що діється на вулицях, і як з ними чинити (як і з тролями в інеті), що окрім жорсткого закону, може допомогти лише груба сила, страх чи ігнор, хоча останній далеко не завжди допомагає, на мій смак найкраще для них було б - четвертування. Мораль дуже часто теж проводили, на кшталт того, що не варто зациклюватися на окремих людях, які сміття, а дивитися і на інших, бо люди бувають різні. Також багато ідей подано під час розкриття персонажів. Тема любові (і паразитування), і що вона з себе представляє, теж добре подали і з різних позицій, і те, як вона впливає на людину, як важко висловлювати почуття, крім того, як важко знайти людину, з якою можна розділяти свої захоплення, або коли знайшов, то складно знайти щось спільне, що комусь подобається і наслідки цього і т.д. Концепт одного з персонажа, того силач Шизу начебто... "якщо я і так не зможу стриматися, то навіщо намагатися"? Справді, навіщо?=/ Були моменти зі складністю висловлювань емоцій, які ні до чого хорошого, звичайно ж не привели. Наприкінці взагалі згадав цитату, що "краще бути одному, ніж з ким потрапило", ось що означає не проводити докладний відбір.

    Спешл.

    Здебільшого - це дичина і знову ж таки накроманія. Якщо перший правда сильно посміхнувся у логічному закінченні, то другий був просто чадний.

    Підсумок.

    За оцінкою, приблизно 8, хоча подекуди й менше хотілося поставити. Все ж сильні сторони тайтла - перевищили слабкі, крім того, що нічого від нього не чекав, бо свого часу опис не сподобався і хотів пройти повз, але зауважив, що радили його, тому через що зацікавився і ось глянув, можливо даремно=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 19 вересня 2023 23:23
    Продовження.

    Мальовка.

    Тут, після "Країни Самоцвітів", писати практично нема про що, бо складно було це все спочатку сприймати, але як звик, то в принципі непогано, а то й придатно. Причому добре наголосили на сірій масі, яка як усі, а не ті, дійові особи, які хочуть виділятися або виділяються із загального числа. Спочатку думав, що в даному аспекті, все куди банальніше (не рахуючи того, що це все викликало дисонанс), але з серії 7, все стало зрозуміло, що це було зроблено навмисно.

    Відсилання.

    Їх багато. Як то Можливо ще буде, а можливо й ні.

    Цитата: Юра Луциюк
    також тут є один з найкращих антагоністів на моїй пам'яті.
    Ляльковод (і т.д.) Ідзая Куріхара?



    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 19 вересня 2023 01:08
    Продовження.

    Обережно є спойлери!

    Повсякденність.

    І як це часто буває... хоч це одна з їхніх фішок (причому лампова), але найчастіше було монотонно і під відповідний саунд=/,нудно і затягнуто (правда тут місцями є своє АЛЕ),якби було серій 16... то було б якраз, і тут згадав Брама Штейна: Нуль (ті самі проблеми були, хоча подекуди іншого плану).Проте часом навіть у відверто нудних серіях були хороші повороти, які тягли і місуями підкуповували глядача - всю цю історію.

    Персонажі.

    І відразу варто написати, що ніхто з них мене не зачепив (можливо у другому сезоні ситуація зміниться),бо більшість із них були нудні (на мій смак) та архетипові, хоча це не заважало їм мене часто дивувати. Загалом їх усіх придатно розкрили (деякі і розвивалися, причому далеко не один),у плані особистості, характерів та передісторії, через що хоч багато серій і нудних, проте в цьому плані автори зуміли все зробити дуже добре і не занапастили даремно екранний час, як це часто буває. До речі, був момент, який мене здивував - це те, коли друг (Кіда Масаомі) намагався підштовхувати до відносин не тільки мгг, а й Анрі, щоб вони разом почали зустрічатися, бо в основному лише одного персонажа тролять.

    Діалоги.

    Вони дуже різні, хороші або посередні, є навіть цитати, і їх чимало нехай і банальні (як, "життя країні вигадки" і ще пару штук, але не зрозумів що написав, мда, хотів побільше прикладів навести), хоч часом з-за всієї тієї наркоманії що твориться і всієї тієї балаканини ні про що, вони віддають фразеологією. Хоча є і глибока балаканина, правда часто вона в романтику впирається (яка подекуди рухає сюжет, причому не слабо). І... через що часом виникає почуття, що це аніме більше на ній ґрунтується, ніж на містики=/ З іншого боку, кожен говорить від імені свого віку, характеру, архетипу та соц.положення. Як раніше писав, часто багато ситуації рятує наратор/оповідач. Гумор до речі теж не рівномірний, є хороший, а є ніякий і не в тему, причому часто хороші речі - псували якоюсь дурістю, через що виникало таке питання: "навіщо хороше навмисно робити гірше?" Загалом у будь-яких аспектах крінжу вистачало.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 18 вересня 2023 22:44
    Обережно є спойлери!

    Після перегляду першого сезону були дуже дивні враження. З одного боку сподобалося, з іншого місця були нудно і кілька разів навіть заснув, а це не добре... але сильні сторони у тайтла звичайно ж є і ії більше. Все по порядку, але напевно почну з найсильнішої сторони аніме і це...

    Сюжет.

    Чесно, не думав що він примудриться стільки разів мене здивувати, бо практично всі повороти були добре подані і логічні! Що є дуже велика рідкість + картина з пазлів без проблем зібралася воєдино. Причому закрутили його добре. А ось кінцівка... мене частково бомбило, чому знаючи, де лігво тих відморозків - ніхто не зателефонував у поліцію, щоб вона навела порядок накривши їх на гарячому, але черговий гарний поворот просто затьмарив це обурення, що навіть писати про це не хотів.

    Музика
    Це один із стовпів цього аніме. І... саундтрек відмінний, під будь-який з мометів (ситуацію) намагається підібрати відповідну композицію, причому дуже багато композицій були на піаніно і під класичну музику, крім арабського мотиву і... просто містичну, яка знову таки наголошує на тому, що відбувається. З іншого боку, під кінець мені трохи це все набридло (не рахуючи пафосних чи крінжових моментів, які по правді - були тільки на самому початку),бо моментами сильно зловживали, хоча... містичний мотив під кінець так і не відпустив. Про ендінги писати не буду, але вони норм+, а ось опенінги ок і зроблені креативно в плані нагадувань, через що пропускати їх не хотілося.

    Оповідання.

    Відразу ж напишу, що мені сподобався наратор/оповідання (можна його як єдиного персонажа, хто сподобався, поставити?)),який часом тягнув на собі все, пояснюючи глядачеві те, що думають/відчують персонажі в той чи інший момент з тієї ж психологічної точки зору. Втім, сама розповідь постійно намагалася різними способами урізноманітнити, що коли помітив, це все почало викликати позитивні враження. Не рахуючи його закрученість і логіку закінчення тієї чи іншої ситуації, чимось "Пані Кагуя" нагадує цей тайтл, вона взяла можливо, дещо з нього, але звичайно це не факт. Ледве не забув написати про добре вписаний чат у сюжет/розповідь, який чудово підтримує атмосферу того, що відбувається в місті, у плані містики, пліток, розбірок вуличних банд, що думають персонажі в цьому брехливому та ілюзорному світі (про мережу інету потрібно зовсім мовчати) і т.д. 

    Можливо буде продовження.

    --------------------