Наприклад, 

Дюгонь Дюдя

Продовження аніме «Lupin III»

Японці продовжують відновлювати старі шедеври, тому скоро, після 30-ти літньої перерви, нас чекає новий сезон Люпена Третього, прим'єрний показ якого відбудеться вже осінью цього року!
Перший серіал «Lupin III» був знятий в 1971р., по манзі Манкі Панча (Кадзухіко Като) 1967 року випуску, створеній на основі оригінальних романів Моріса Леблана. Всього було знято три серіали та безліч фільмів, ОVA та додаткових епізодів.
Манга і аніме розповідають про пригоди Люпена Третього, онука легендарного грабіжника-джентельмена Люпена, який жив на початку 20го століття. Онук не відрізняється аристократичними манерами, як його знаменитий дід, але він так само винахідливий і має в своєму арсеналі безліч хитроумних технічних засобів.
На відміну від попередніх сезонів, які були розраховані на дитячу аудиторію, новий повинен сподобатись і теперішній молоді і прихильникам героя старшого віку.
Як відомо, фанатів у Люпена Третього багато. В 2007 році, по результатам опиту, він зайняв 50те місце по популярності серед аніме всіх років. Тому виходу нового сезону вони очікують з нетерпінням.


Матеріали взяті з групи у вк: HappyDub
8 років і 11 місяців тому
850
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.