Наприклад, 

Велика різниця

Інтерв'ю з Каною Уеда з SakuraCon 2015

Інтерв'ю з Каною Уеда з SakuraCon 2015 Знайдено помилку!
Ветеран у сфері голосового акторства, Кана Уеда, озвучила чимало персонажів за час своєї кар'єри, і одним із них є Тосака Рін із мегапопулярної франшизи Fate/Stay night / Доля/Ніч битви.

Репортерам ANN вдалося поспілкуватися з нею з цього приводу.

Репортер: Ви озвучили Тосаку Рін в адаптації Fate/Stay night 2005 року від Studio DEEN. Якою була ваша реакція коли Ufotable анонсував свій рімейк минулого року?

Кана Уеда: Першим моїм питанням було: "Гаразд, яка сюжетна лінія?". У серії Fate, якщо ви стикалися з новелами, є три сюжетні лінії. Тож першим, що спало на думку, було: "Хочется вірити, що це не те, що ми вже робили". І я була дуже здивована. Не минуло й 10 років, відколи та ж сюжетна лінія була адаптована Studio DEEN. І я справді здивувалася коли почула, що вони роблять новий аніме-серіал.

Репортер: Чи є якісь відмінности між двома Рін? Якщо є, то які?

Кана Уеда: Особистість Рін не зазнала змін між цими двома серіалами. Унікальним є те, як Ufotable роблять свої серіали. Більшість студій спершу анімують персонажів, а потім актори озвучують їх. Проте Ufotable робить навпаки: спершу записують акторів, а потім роблять анімацію. Вони адаптують персонажа під голос, яким він озвучений. Тож я вірю, таким шляхом їхня Рін змогла стати трохи живішою.

Репортер: Якими аспектами характеру Тосака Рін схожа на вас?

Кана Уеда: Є одна риса, яка об'єднує нас із нею. Якщо є річ, на якій треба зосередитись, ми обов'язково доведемо її до кінця, скільки б часу це не забрало. Наприклад, я дуже довго любила грати в маджонґ, і грала в нього довгі роки. Коли це переросло у професійну діяльність, я вважала справу завершеною.

Репортер: А які між вам є відмінності?

Кана Уеда: Це доволі складне питання.

Репортер: Гаразд, Рін - типова цундере...

Кана Уеда: Так, це ви слушно підмітили. Хоча я більше дередере, ніж цундере.

Репортер: Які сцени з майбутнього сезону Fate/Stay night були для вас найбільш емоційними та найскладнішими?

УВАГА, СПОЙЛЕРИ!

Кана Уеда: В одному з майбутніх епізодів Рін та Шіро підуть просити допомоги в Ілії, а потім Ілія трагічно помирає. Це єдиний епізод, присвячений Ілії. У попередньому серіалі, 2005 року, вони не були такими близькими, та не прикривали її так. Тож, цей епізод буде справді важким до перегляду.

Репортер: Хотіли б ви переказати щось своїм фанатам із заходу?

Кана Уеда: Я була дуже здивована коли дізналася скільки маю фанатів у Штатах та інших країнах. Чимало фанатів і справді дуже заглиблюються в фендом, навіть більше ніж у Японії. Я була збентежена таким ставленням. Я вірю, що колись зможу зустрітися з фанатами й за межами Японії.

Джерело: ANN
Переклад: Surgeon
Матеріали взяті з сайту FanVoxUA
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.