Наприклад, 

Нозакі і його шьоджьо-манґа

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Доля/Ніч битви: Світ нескінченних клинків (ТБ-2)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Бойовик, Фентезі
Режисер: Міура Такахіро
Студія: Ufotable
Серій: 13 з 13 (23 хв.)
Переклад: Surgeon
Ролі озвучували: Surgeon, MariAm, Crupt, Kapit, Alfa-Bell, Helga Victim, AdrianZP, Snovyda

Дивитися Доля/Ніч битви: Світ нескінченних клинків (ТБ-2) онлайн

Події другого сезону беруть свій початок на тому моменті, яким завершився перший: війна Святого Ґрааля в самому розпалі, з гри вийшов лише один учасник, проте головний герой - Емія Шіро, втратив свого слугу. Чи зможе Шіро повернутися до бою? Відповідь на це, та багато інших питань і готує нам новий сезон.
Приємного перегляду
Весна 2015 / FanVoxUA
8 років і 5 місяців тому
12K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.5/10 (79)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 12 січня 2024 00:04
Цитата: Stanis_150
  

--------------------
  • Stanis_150 Анімешник
    Дата: 11 січня 2024 23:44
    Після перегляду цієї частини ще більше полюбив Zero, все ж перехід від здебільшого дорослих персонажів до здебільшого школярів (з відповідним рівнем їх світосприйняття, логіки, серйозності і т.д.) дається взнаки, та й концентрація харизми тут в рази менше.

    Тим не менш, Світ нескінченних клинків мені теж сподобався. 8/10

    Ще кілька спойлерних думок по тайтлу:
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 вересня 2023 15:55
    Цитата: Siden2596
    А як дивитися це все? З чого починати? Чим продовжувати ? 😅
    Якось так:

    1) Це одна лінійка тайтлів. Різні рути. Сюжетно, прямо (!) лише перша та друга позиція зв'язані, бо одна головна героіня, початок та кінець її історії тощо. Тем не менш, інші теж канон=/

    1. Fate/Zero
    2. Fate/stay night
    3. Fate/Stay night: Unlimited Blade Works
    4. Fate/stay night Movie: Heaven's Feel

    2) Цей теж тотожний:

    - Lord El-Melloi II Sei no Jikenbo: Rail Zeppelin Grace Note + є продовження як п/ф.

    3) Є ще Tsukihime та Кордон Порожнечі: Сад Грішників. Початок у лінійці повнометражних фільмів тут: ( https://anitube.in.ua/52-mezha-pustoti-sad-grshnikv-z-visoti-polotu-ptahi.html )

    4) Оце все відгалуження, іноді з цікавими нюансами, моментами, частинками лору, екшном, персонажами тощо:

    1. Carnival Phantasm - це прикольна пародія, можно дивитися лише тоді, коли все вище написане буде переглянуте, щоб все зрозуміти.

    2. Fate/Kaleid Liner Prisma Illya - це по бажанню + ще не дивився.

    3. Fate/Apocrypha - це теж по бажанню + є цікаві моменти тощо.

    4. Fate/Extra Last Encore - і це теж по бажанню.

    Усе інше трохи дивився, але дропнув, бо мені це було не дуже цікаво. Так що теж по бажанню і т.д.

    --------------------
  • Siden2596 Анімешник
    Дата: 28 вересня 2023 15:37
    А як дивитися це все? З чого починати? Чим продовжувати ? 😅
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 серпня 2023 21:10
    Продовження.

    Наприкінці стали вже надто явно простежувалися проблеми із сюжетом, логічними ланцюжками всього твору, мотивацією та логічними поясненнями персонажів (
    По оцінкам.
    Якби не така кінцівка, то було б 8, а так... лише 7. Проте терпіти ставити оцінки не можу, бо написати – це одне, а от порівняти та оцінити – це зовсім інше. Можливо один твір бути гіршим, але він "автору" буде подобається більше, ніж це наприклад. Або ж "автор" не знатиме аналогів тощо.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 серпня 2023 12:52
    Продовження + буде ще одна частина.

    А найбільше зайшов звичайно ж норовливий троль Арчер зі своєю тонкою мотивацією.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 27 серпня 2023 02:46
    Продовження + буде ще одна частина.

    Обережно є спойлери!

    Тут чудово розумію Арчера та його мотивацію, його ненависть до тих, хто так схиблений на ідеалах. Взагалі класний поворот(привіт Біошок Інфініті, щоправда, там контекст і ситуація трохи інша була),чимало людей захотілося б повернутися в минуле, щоб самого себе повернути на "шлях істинний", так би мовити. Хоча зрозуміло, що це нічого в основному не приведе. Все ж таки добре підійшли до наших помилкових ідеалів, був вау ефект, як і відкриття особистості Арчера.

    Сюжет через те, що перелопатили і не знаєш що буде далi: інтригував, та й придатні сюжетні повороти були присутні. Все ж таки гри в пісочниці продовжилися, причому часом були гіршими від того, що було в Fate/stay night, але рятувало "Хліба і видовищ", тобто діалоги часом, розкриття персонажів, деякий контекст (так, він став часом дорослішим і жорсткішим, як і деякі посили) і екшн, хоч і не вистачало гарему, який у Fate/stay night збирав Шеееро О_о Ось цього не очікував. Правда багато чого не вистачало, як тих тренувань, деяких дилем і навіть діалогів, а що з цього було, то часом побіжно. Також не були розкриті проблеми Артурії з маною і чим відрізняється майстер маг і недомаг. Чому слуги недомагів, будь-якими шляхами намагалися отримати ману будь-якими засобами.

    Багато пресонажі набагато краще були розкриті як і їхня мотивація (не зовсiм i не завжди), яка не з бухти барахти. За деякими персонажами...цікаво ще з Fate/stay night, що Артурія не тільки може бути серйозною, а й жартувати. Сакуру викинули, хай і з деяким змістом, і все ж таки інтерес до неї Гільгамеша і зрозумілий, і ні. Котомінє Кiрея злили як останнього ідіота, причому чи міг той слуга підняти руку на майстра? Лансеру знову таки круто не пощастило. Рін була непогана, але вона мені більше подобалася в Fate/stay night, а тут моментами вона взагалі нагадувала Харухі(мова про сам образ)..виглядом, поведінкою, витівками і частково епілогом. Широ ж своєю мірисьюшністю (в Fate/stay night він таким не був) і дитячим лепетом мене остаточно дістав, давно таких неприємних протоганситів не зустрічав.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 серпня 2023 04:47
    Обережно є спойлери! + буде ще продовдення, мабуть=/

    Після перегляду двох сезонів, після Fate/stay night хотілося розійтися, написавши багато чого, але на жаль доведеться все урізати, як тільки можна і робити непотрiб у вигляді сумбуру. Що ж, почнемо.

    Напевно, почну з деяких порівнянь із Fate/stay night. Наприклад вступ був набагато кращим і ширшим, як більш детальне та інформативне ознайомлення, хоча й офігiв від довжини перших двох серій першого сезону і ще однієї, тієї, що остання. Але мінусів вистачало, наприклад, звідки Шеееро взяв мечі Арчера і як їх створив, хто йому це пiдказав, коли в передісторії Fate/stay night було аж два моменти, які це все пояснювали.

    Музика нормальна, але не більше. Два опенінги придатні, але не рівні навіть першого опенінгу з Fate/stay night, який включили наприкінці першого сезону, чому вкрай був радий.

    Мальовка. Коли дивився ще Fate/stay night і зрозумів, що дивлюся не зовсім те, що мені радили, зайшов на один сайт і побачив скрiни, а потім трохи першу серію, був неприємно здивований від якості деяких елементів. Загалом неоднозначна, краще і приємніше, а місцями, чого тільки стоять обличчя тієї ж Рін(як і в цілому її весь дизайн в Fate/stay night куди краще був), Шеееро і Артурії, крім того, що з носами великі проблеми і це в Fate/stay night набагато більше мені подобалося, було лампово. Але ось екшн сцени звичайно тут виглядали куди красивішими й видовищнішими, хоча часом віддавало сюром і навіть психодiлом.

    Діалоги.
    Був гумор, часом у принципі нічого, але багато моментів і не тільки пов'язаних з гумором (також романтика) викликали ефект "фейспалм". Такої кількості подібних моментів у двох попередніх не було, а тут, як так, так одразу, що не добре і ця тенденція йшла до самого фіналу. Робити, перегинаючи палицю. Хоча, загалом діалоги стали набагато кращими за Fate/stay night, але не без відсеб'ятини і дурниць, а часом якусь елегантність втратили. Проте, якості та сенсу все-таки теж побільшало. Наприклад як добре пройшлися нав'язаним несвідомо з поза ідеалам і як ті самі ідеали нас зраджують.

    --------------------
  • Yuriy Анімешник
    Дата: 25 травня 2023 00:19
    Цей Лансер просто божественний, обожнюю його.
  • Merteg Анімешник
    Дата: 19 січня 2023 22:51
    Як завжди відсутній саб...
    І немає 1080, навіть на толоці
    Сумно