Наприклад, 

Провокаторка Такаґі (сезон 2)

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Ласкаво просимо до N.H.K.!

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2006
Жанр: Буденність, Драма, Комедія
Режисер: Ямамото Юсуке, Такімото Тацухіко
Студія: Gonzo
Серій: 24 з 24 (24 хв.)
Переклад: Houkiboshi
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Ласкаво просимо до N.H.K.! онлайн

Після того, як 22-річний Сато Тацухіро кидає коледж, він практично не виходить із дому, лише інколи навідується до супермаркету. Хлопець спить по 16 годин на добу. Так він проживає три роки. Раптом йому відкривається таємниця, що у всіх його проблемах з коледжем та відсутністю роботи винна гігантська таємна організація NHK.

Одного дня в його житті з'являється дівчина на ім’я Накахара Місакі, яка на диво багато знає про Сато. Вона пропонує укласти з ним контракт, за яким зобов’язується підтримувати його відновлення в суспільстві. Що це? Шанс для хлопця вільно почуватися в суспільстві, чи, може, черговий підступний план NHK?
Приємного перегляду
Літо 2006 / GweanMaslinka
5 років тому
20K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.3/10 (142)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку

Дата: 21 квітня 2024 11:06
  • 0

    --------------------
  • Альона_ Анімешник
    Дата: 21 квітня 2024 01:31
  • 0
    Дякую за сайт! Він чудовий. Переклад мені подобається. І сподобалось це аніме)
  • Fumiko Inadzuma Анімешник
    Дата: 3 квітня 2024 11:55
  • 0
    Подивившись першу серію, очікувала чогось більш божевільного, але вже на дев'ятій і бачу лише найзвичайнісінький слайс. Не торкає і дивлюсь тільки щоб згаяти час поки їду на роботу. Може ще щось почнеться, але дев'ять серій вже минуло і мені з кодною все менш цікаво, що ж то за така загадкова Місакі.
  • Ден Демидюк Анімешник
    Дата: 14 лютого 2024 17:40
  • 0
    19 серія кофта у сато неймовірна🤣🤣🤣 надпис на всі груди X''а''Й🤣🤣
  • fuyuko Анімешник
    Дата: 4 лютого 2024 13:24
  • 2
    Я дуже люблю це аніме, єдине, що мені якось не дуже здався цікавим кінець. Випадково натрапила на це аніме, вирішила подивитись декілька серій і не шкодую про це)
  • Kyanwa Анімешник
    Дата: 2 лютого 2024 12:45
  • 4
    Пуру пуру пурурін!
  • Cohcabac Анімешник
    Дата: 7 січня 2024 03:47
  • 2
    От чому зараз таких анімок не роблять? Зрозуміло чому багатьом воно не подобається. Для таких історій треба відповідний настрій і розуміння. На 2006 рік напрочуд гарна анімація. І от саме цей період (2005-2008) характерний унікальними сюжетами. Наче студії стали більш сміливими та почали екранізувати те, що зараз не пройде ніяку критику. Код Гіас, Кланнад, Сталевий Алхімік, Мушіші, Нана, Гурен Лаганн і багато інших шедеврів були екранізовані саме у цей час. Хто зна, чи вийшли б вони зараз. Однак, це аніме виділяється іншим. Така собі буденність з цікавим підходом до героїв. Гг - абсолютний невдаха і сам часто про це згадує. Будь хто з другорядних персонажів на його фоні мав би виглядати крутим. Однак, навіть у таких невдах є мрії і саме його мрії змушують глядачів вболівати за гг. Він виглядає якимось більш чистим та інфальтильним, що робить його морально кращим. А от мотивація Місакі мені взагалі не зрозуміла. Здавалось, що з часом її розкриють, але цього не зробили. Тому, її "загадковість" перетворюється на якусь підліткову тупість. Загалом, вони одне одного варті. Та все ж, цікаво спостерігати за ростом гг і його пригодами. Багато ситуацій, які будуть знайомі глядачу і дають змогу зробити висновки самостійно, не нав'язуючи свою думку,лише демонструючи результат дій. Легке, гарне і з не банальним сюжетом, аніме. Однозначно рекомендую до перегляду зимовими холодними вечорами. Перенесе вас у літо. Дякую за озвучку)
  • Nemego Анімешник
    Дата: 27 листопада 2023 22:40
  • 2
    Аніме на мою думку зрозуміють ті люди які самі пройшли через пекло соціофобії, депресії і хікікоморності.
    90% страждань і 10% щастя. Місакі, правду кажеш. Надія на краще є, завдяки цьому ми ще тут.
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 21 листопада 2023 20:53
  • 0
    Цитата: Garnet
    хтось писав в коментарях, що це мабуть найкраще аніме, яке він дивився, так от коли почнеться це "найкраще" аніме? я вже на 5 серії, як на мене то аніме ніяке
    Для когось так, він просто для себе щось знайшов і т.д. Для багатьох це аніме стало ілюстрацією їх самих та багатьох соціальних чи навіть психічних проблем, які іх оточують. Не всім таке довподоби (до речі автор багато чого про себе тут писав, бо і сам хікан був), як і не всім подобається те кому не подобається вже це аніме. Бо смаки, життевий досвід, сприйняття (і т.д.) багато чого коштують.

    --------------------
  • Garnet Анімешник
    Дата: 21 листопада 2023 20:17
  • 0
    хтось писав в коментарях, що це мабуть найкраще аніме, яке він дивився, так от коли почнеться це "найкраще" аніме? я вже на 5 серії, як на мене то аніме ніяке