Наприклад, 

Легенда про легендарних героїв

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Парад Смерті / Смертельний бiльярд

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Драма, Містика
Режисер: Тачікава Юзуру
Студія: Madhouse
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: sei, Demesik, Lioss
Ролі озвучували: Crupt, MariAm, Kloverade, Dumbest, Rengaros, Scarlet, Mefune, Ukrainskiygul, Smolka, lillavka, RaidenYD, Маґура, InoriVoice, Yukio, Olderix, Denny Prout, Kitsune, Skald, Boglaf

Дивитися Парад Смерті / Смертельний бiльярд онлайн

Зазвичай після смерті люди потрапляють до Раю чи до Пекла, а для поділу існує певний бар піз назвою Королева Декім, де і розгортаються події серіалу. Серіал розкриє глибинну людську сутність перед лицем смерті та відкриє небачені сторони людської душі.
Приємного перегляду
Зима 2015 / FanVoxUA / Otakoi Studio
рік тому
29K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.2/10 (284)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Тіхтоназе з міста Коцюбіїв Анімешник
Дата: 11 березня 2024 18:24
Нейморівно. Буду передивлятись.  be
  • Wild_Fox Анімешник
    Дата: 12 листопада 2023 21:59
    Миле і душевне аніме. Вже не вперше я його дивлюсь і все одно його обожнюю!!!
  • Welcome to jurasik park Анімешник
    Дата: 25 вересня 2023 22:57
    Дякую за озвучення,цього тайтлу мені сподобався сюжет і музика раджу до перегляду для тих хто ще не дивився
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 7 вересня 2023 00:56
    Продовження. Остання частина.

    + обережно є спойлери!

    А на решті 3 серій перестав писати, бо там пішли до розкриття персонажів з їхнім бекграундом і сюжет йшов до свого кінця, а також деякі зрушення в деяких персонажах (типу робот андроїд, у якого проявляються почуття). Все воно добротне, але банальне, виглядало легко і добре, що дивно. Фінал не здивував, хоч йому й радий. ЖГГ: "людина не здатна зрозуміти людину, люди не повинні розуміти один одного" з її вуст - це була парадоксальна річ, але в чомусь цей сенс зрозумілий, як і те, що вона відчувала, можливо на межі заперечення того, що наробила (як і її підсумковий вибір, "що людей не можна вбивати, бо за ними хтось плакати", вона не взяла на себе таку сміливість і здобула закономірний фінал). Те саме, що і "Люди не можуть судити інших людей". І ця... тема була дуже актуальна, як раніше, так і зараз, і напевно так буде завжди.

    Насамкінець хочеться написати, що як тільки підходив до цього тайтлу, то був скепсис, бо була затравка "гра", хех знав би як автори цим усім розумно зможуть розпорядитися, надалі можна буде до подібних тайтлів спокійніше підходити, як до Акаги або Кайдзі, але хто зна що з ними.

    Ps
    Смішно, поспілкувався трохи щодо теми з "Кордон Порожнечі: Сад Грішників" - "Вбити можна тільки один раз" і те, як цю тему крізь усю історію тягли. Справа в тому, що днями глянув цей тайтл і мені на прикладі трохи можливо з іншого боку відкрилася, набула нового сенсу ця тема/ідея, нехай не факт що зможу нормально саму думку передати.
    Загалом у серії 8 і 9 про вбивць, там була спочатку була задіяна їхня праведна помста, але після - це взяло інший початок, дійшло до того, що вбиваючи (або ні) злочинців для них стало розвагою (нехай злочинці апріорі цього заслуговували), хобі або нав'язевою ідеєю. Той же хлопець явно коли вдруге карав детектива, він уже не слідував шляху "захистити сестру за всяку ціну", а задовольняв лише себе та своє его, свої потреби та інстинкти.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 4 вересня 2023 13:48
    Продовження + обережно є спойлери!

    4 серія.

    Просто цінність життя і того часу, що нам відведено, легковажність, а також те, що треба зважати не лише на себе, та й на оточуючих. На жаль, все було надто банально і зрозумів усе на самому початку. Проте добре показали тлінність буття та життєву несправедливість в особі жінки, але це не все. Тут вона спочатку виступала жертвою, а під кінець почала сама, як отримала силу - використовувати її, як і її недруги до того моменту.

    5, 7 (ще були, але вже перестав записувати) знайомство з сеттингом і персонажами + трохи місцями затягнута та медитативна повсякденність, якщо то можна так назвати.

    6 серія.

    Також все надто банально, про зірку сцени та його фанаток. Чого тут коштував момент з "Нафарбована страшна", а от не нафарбована - нічого так (скільки знайомим дівчатам казав, щоб вони хоча б не сильно фарбувалися=/). Хоча... був ще момент побіжно, що як це потрапити до рук маніяка, хоч і слабко виражений. А загалом серія з трагікомедією і ні про що, хоча... підлітків показали якраз, як і для чого вони пропалюють своє життя. Результат їх зрозумілий і куди вони потрапили!
    + є посилання на Ягамі Лайта.

    Серія 8 та 9.

    Даремно одразу ж розкрили карти, хто кого вбив (хоча як хлопець помер не показали) та підсумковий результат. Щоправда написати, що це була погана історія жодного разу не можна – вона була гарна. Хоч тут була як помста, так і сліпа помста, хоч і сатисфакція з благородними поривами, так би мовити... Показали роботу детектива, коли від надлишку негативних емоцій їде в тому чи іншому випадку дах (почав чути голоси, хоч тут був сильний стрес, каталізатор цих процесів). Але те, як детектив, виступав суддею і катом, як себе мотивував і виправдовував (якби не ці "принципи" то він, врятував би обох, брата та сестру, а так стягнув і себе, і хлопця до Пекла)... а також як мотивував/спровокував хлопця з ланцюга зірватися, із фразами на кшталт "Щоб перемогти чудовисько, потрібно самому їм стати". Хоча ще фраза у детектива була, яка стала після смерті його дружини, нав'язливою ідеєю - "Щоб щось досягти, треба чимось пожертвувати". Загалом багатьма спектрами емоцій погралися вдосталь.

    Можливо ще буде продовження...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 4 вересня 2023 02:55
    Продовження + можливо буде ще.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 4 вересня 2023 00:37
    Продовження + можливо буде ще.

    Хоча деякі історії нагадали одну цитату з фільму Kill the Messenger: "Якщо взяти людину, вичавити з її життя тільки найгірше, то так можна все його життя перетворити на цирковий спектакль, а як же все добре?" Проте така гра на емоціях у тайтлі заслуговує на похвалу, як з кожної людини подібними витонченими способами вибивати все те, що вона відчуває... саме його потаємне, його нутро, весь його бруд, нехай часто й заслужений (не всі фінал отримали який заслуговували, але отримали). В даному ключі, такого рівня психології (також дуже добре в багатьох аспектах автори пройшлися по різних видах емоцій, особливо в тому плані, як легко і просто керувати людьми, найпримітивнішим способом, що ніби на щось натякає), бо до цього багато тайтли відверто розчаровували, бо хоч і не більше чекав, але нічого не отримав зовсім.

    Варто також написати про дві такі важливі речі, які привнесли цьому тайтлу свою красу і родзинку. Перша - це мальовка, і вона... придатна, приємна, детальна і незабутня, але й своєрідна. Музика, опенінг та ендінг як мінімум дуже хороші, що краще складно написати, за стилем музики мені подобається ендінг, але й опеннінг з рахунків не варто скидати, обидва дуже добре зайшли та запам'яталися + які контрасти. Саундтрек також добротний.

    Зараз підходжу до смачного, до серій та їхнього контексту (можливо). Дуже рідко з цього приводу хочеться хоч щось писати, але тут просто захотілося, бо кожна історія як раніше писав як мінімум повчальна. Свого часу хотів також Вайолет Евергарден розібрати, але під кінець чи з середини перегляду стало нудно і відмовився від цієї ідеї.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 3 вересня 2023 01:34
    Буде ще продовження, мабуть.

    Про це тайтлі відразу ж варто написати, що в тайтлі дуже хороший поріг входження у вигляді 3 перших відмінних серій (нехай буде потім спад, але нічого страшного) і в багатьох аспектах. Якщо радити комусь аніме для першого перегляду, то це один із таких тайтлів. Чесно здивувався контексту та задуму з хорошого боку, чекав тайтл на 8, а отримав на тверду 8.5 або навіть 9, не знаю що поставити (поставив 9). Причому не любитель жанра сопледавилки, але тут всі ці момени були як добре подані в психологічному плані, так і не викликали питань, як багато речей з розряду - драми заради драми.
    Сюжет спочатку не дуже було видно, але згодом він почав виявлятися, причому він сам по собі був навіть добротний, хоч і читався моментами, але інтригував і були повороти, до кінця не зрозуміло було як воно все закінчиться, але закінчилося, як по початку і думав, але претензій немає, важлива сама подача та інші аспекти твору.
    Діалоги на подив, або нормальні, або добрі - приємно було слухати, причому найчастіше - це все несло як сенс, так і розкривало світ чи персонажів, коротше, у цьому плані все добре, що сильно та приємно здивувало.
    Самі персонажі, нічого видатного, але поганими їх складно назвати (вони звичайні/нормальні на більше не претендують і не потрібно), як і їх повчальні, захоплюючі історії з неабияким сенсом, психологізмами і реальним драматизмом, не висмоктаним з пальця, бо моменти реально з нашого багато в чому чудовому (який багато хто звичайно не цінують, не цінують те, що було нам дано на такий короткий термін), але в ту ж секунду жахливому, жорстокому та марному бутті.
    Сеттінг цікавий і вельми незвичайний, опис колись читав, але забув що там було, тому дуже здивувався тому, що собою представляє бар і чому служить, причому автори примудрилися за такий короткий термін трохи розкрити лор (питань він особливо не викликає, як це буває зазвичай – все гранично ясно).
    Задум теж дуже унікальний, нехай з подібним вже стикався, як то "1408" Стівена Кінга (психологічний трилер з подібною затравкою та жахи). Проводити людей, вивільняючи все їхнє найпотаємніше брудне з їхнього нутра і через біль і подекуди ментальну тортуру? (Дехто ж, залишився людьми, у хорошому розумінні слова) Цікаво. Як тільки почав дивитися, і по першій серії відразу ж згадав Стругацьких "Пікнік на узбіччі", і як почав поводитись головний герой, що зазнав болю від аномалій наприкінці шляху біля Виконавця Бажань.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 25 серпня 2023 22:08
    Загалом цікавий тайтл, який дивився в той час, коли нічого придатного не мiг знайти i тут така справа... Якщо коротко, то сподобався життєвими історіями, цікавим сеттингом і дизайном, що запам'ятовується, своєю глибиною, психологічним і філософським аспектом, дiалогами і багато чого ще було. Дивився раз і переглядати чомусь не хочеться, але оцінка дуже висока і дуже сподобалася свого часу.

    Ps Забув, дуже класно контрастує опенінг та ендінг між собою, як початок та кінець історії.

    --------------------
  • Nazar Kundzich Анімешник
    Дата: 25 серпня 2023 21:18
    Переглянув це аніме в 6 раз, але в цей раз вже тут, кожен раз як стається якась криза в житті починаю його дивитися, це те що нагадує мені про життя