Наприклад, 

Повтор цілителя

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Вельзепуз

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2011
Жанр: Комедія, Пригоди, Шьонен
Режисер: Такамото Нобухіро
Студія: Studio Pierrot
Серій: 60 з 60 (24 хв.)
Переклад: Stayler
Ролі озвучували: Stayler

Дивитися Вельзепуз онлайн

Головний герой, страшний та сильний хуліган на ім'я Ога, одного разу бачить чоловіка, який тоне в річці, і недовго думаючи, рятує його. Але тут відбувається дивна річ: чоловік розпадається надвоє, а всередині нього виявляється дитина. Ога, безмежно добрий, хоч і суворий на вигляд, звичайно, бере дитину з собою. Згодом виявляється, що хлопчик - породження диявола. І Ога тепер, як не крути, його прийомний батько і зобов'язаний його захищати і правильно виховувати. Допомагає йому в цьому чудова красуня.
Приємного перегляду
Зима 2011 / VRdub
11 місяців і 3 тижні тому
27K
9.0/10 (185)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Slaanesh Анімешник
Дата: 21 березня 2024 01:23
Аніме класне та дуже дуже дуже смішне 10 з 10
Озвучка топчик
  • Тіхтоназе з міста Коцюбіїв Анімешник
    Дата: 11 березня 2024 18:14
    Орегінально та смішно.  br
  • Scroll Анімешник
    Дата: 20 січня 2024 15:39
    Цитата: QetZalCoatl
    Рекордсмен по кількості опенінгів та ендінгів

    Ван піс існує
  • QetZalCoatl Анімешник
    Дата: 11 січня 2024 13:01
    Рекордсмен по кількості опенінгів та ендінгів

  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 5 грудня 2023 15:49
    Забув. Дякую за переклад та озвучку. Непогано вийшло.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 5 грудня 2023 03:27
    Прода.

    У плані персонажів, якщо розкриття у частини було, то з розвитком трабли, але рятує непретенціозність і несерйозність аніме, через що персонажі сприймаються +/- нормально. Інша річ що на багатьох просто забили і про них забули... ось це дивно і трохи дико навіть=/ З усіх хочеться лише 3 виділити, крутого мгг, який тільки і думав про бійки, нехай інших якостей не був позбавлений. Ну і старанну Хільдегарду з цікавими та рідкісним архетипом колкою кудере + їй теж часто діставалося по шиї з різних причин. Цундере Ламії теж, що добре, ось тільки мало... А третій персонаж - це явно Аой, кого хочеться виділити. Крім своєї миловидності (Хільда як і багато інших дівчат теж як мінімум непогано виглядають) вона стьоб над чимось... і сама по собі вона нетупа і прониклива. Закохана в мгг і якщо когось шиперити по відношенню до нього, то тільки її. Нехай Хільда багатьом подобається, але їй на нього пофік, правда часто такі персонажі і залишаються з гг=/

    Мальовка непогана і навіть чібі нормально + часто в тему виглядали, нехай місцями і в негативному плані ними перегибали.

    Музика... через те, що в основному дивився в 2x, нічого до пуття не зацінив, нехай і були непогані композиції. Інша справа опенінги та ендінги, які часто слухав, але не постійно. Були там прохідні, а були й вдалі (з серіями та різними ситуаціями теж саме, все нерівномірно). Особливо другий ендінг з милими Аой і Хільдегард запам'ятався.

    Досить цьому, т.я. писати просто нічого з різних причин тощо. І якщо чесно, потрібно було дропати начинаючи з 30 серії, але дивився тому що дивився, тому пофік + не розчарований, що теж непогано, але можна було краще=/ У плані першоджерела після прочитання - не зацікавився.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 5 грудня 2023 00:30
    Нда, цей тайтл чудовий приклад того, чому мені не подобаються довгі аніме... Якщо спочатку весь той треш у комедії абсурду і маразм викликали позитивні емоції, гумор доставляв, було навіть прикольно і не нудно. То починаючи з серії 30 все пішло так собі, було пристойно ніяких філерів (і тут згадав Онідзуку під кінець) і добавок почали серйозно затягувати + повтори з минулих серій теж напружували та їли пристойно хронометраж. Ну і сама кінцівка той ще сумбур... і ледве до останніх трьох сюжетних серій додивився. Хоча в принципі, кінцівка негативу не викликала (щось схоже було у старих "Нестерпних Прибульців" тільки сам не додивився), а було частково навіть по-ідіотськи кумедно. У будь-якому випадку, як мінімум, непогана пародія, тільки друга частина серіалу багато позитивних емоцій помножила на нуль і на топ тайтл не претендує. Хоча подобається, як автори висміюють все, що можна і потрібно, за дурницями, кліше (і т.д.) пройшлися і довели до абсурду... це потрібно вміти. Також було дофіга відсилань (Онідзука, Хільдегарда нагадує альтернативну Сейбер-Артурію з Fate, дочка Альона Делона обличчям нагадувала Анну Ліберт, Гуррен Лаганн, Нестерпні Прибульці і т.д.) і на дещо цей тайтл теж явно вплинув.

    А про що сам тайтл? Про няньку-хулігана, який решту хуліганів (часто просто виродків) бив у м'ясо або вони всі один одного, а також демонів, які хотіли знищити людство і захопити цей світ з подачі свого Великого Владики. Це не рахуючи дівчат які хочуть, щоб їм зізналися і т.д...=/

    Можливо буде ще одна частина.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 3 грудня 2023 20:49
    Яка ж +/- фігня почалась з +/- 30 серії (про бісячих персонажів мовчу)... так є хороші моменти, але вже не розумію що і навіщо дивлюсь... буде кумедно, якщо автор(и) ще і фінал зільють=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 грудня 2023 20:54
    На подив, на 20 серію все ок, не нудно і часом навіть цікаво. Також здивував своєю милістю другий ендінг з милою Аой та милою Хільдегардою, яка підозріло нагадує альтернативну версію Сейбер-Артурію або з парасолькою Ріку з Чунібьо. Самі персонажі у цілому норм, якими б вони не були.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 1 грудня 2023 17:37
    Хм, хороший треш, абсурд, маразм, маячня тощо. Вдалих моментів різного роду вистачає (стьоба), але є і нюанси... також є побоювання, що тайтл за 60 серій потоне в одноманітності + це вже відчувається у перших трьох серіях, а там хз, що воно буде =/

    --------------------