Наприклад, 

Негідники не мріють про шляхетних дівчат

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Президент студради — покоївка!

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2010
Жанр: Комедія, Романтика, Шьоджьо, Школа
Режисер: Фуджівара Хіро
Студія: J.C. Staff
Серій: 26 з 26 (24 хв.)
Переклад: Chewey, Cartoofan, Soooofis
Ролі озвучували: Chewey, MattVoice, Pirozhok s nichem, Cartoofan, Haine, Alex, Darina Foxx, Lumenatika, Temari, Sіmіrenko, Miesto

Дивитися Президент студради — покоївка! онлайн

Чоловіча приватна школа Сейко, славна відома своїми вихованцями, колись наводили жах на всю округу. Для «пом'якшення репутації» в ній ввели змішану систему навчання, але результат поки дуже і дуже сумнівний. Втім, Місака Аюдзава — спортсменка, відмінниця і перша в історії Сейки дівчина-президент шкільної ради — твердо вирішила змінити ситуацію і принести в храм науки, порядок і дисципліну. Не дивно, що безкомпромісна Місакі в середовищі хлопців вважається тираном і чоловіконенависницею, а серед нечисленних учениць — ідеалом і єдиною надією. Але, як водиться в аніме, не все так просто...
Приємного перегляду
Весна 2010 / FairyDUB / QuamProject / Voices Band
10 місяців тому
43K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.3/10 (413)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Aliensi Анімешник
Дата: 24 березня 2024 00:23
Є 27 серія...альо! чому не озвучили? еееее((((
  • kras_kras1 Анімешник
    Дата: 13 листопада 2023 23:19
    А ще будуть серії від Voices Band?
  • chrysanthemum_709 Анімешник
    Дата: 4 жовтня 2023 20:48
    Одне з моїх найперших аніме,тому напевне й залишилися приємні спогади до нього.Через років 5 можна переглянути і понастольгувати. 10/12
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 27 серпня 2023 02:10
    Продовдення.

    Персонажі загалом нічого.
    Міса підкуповувала своєю цілеспрямованістю та манірністю ("Якщо не навчишся підкорятися, то не навчишся і командувати". На її рахунок - це дуже доречно), як персонаж розвивалася і росла на тлі інших, причому викликала повагу не тільки у глядача, а й інших персонажів тайтла. Її "візаві" Усуї ж дратував... і ні, не своєю красою (метросексуал блiн), а своєю неймовірною сьюшностью, хоч і Миса цим грішила, хай і не так повною мірою як він.
    З інших персонажів: сестра Міси була теж нічого, але її було занадто мало, Кано з часом теж норм став (Ішігамі чомусь мені його нагадує), як і Аой. А ось той персонаж, який суперничав із Усуї, його надто пізно ввели.
    Щодо розкриття... то воно більш-менш було, але не такою мірою як би того хотілося, теж саме і з розвитком, але воно і зрозуміло, персонажів занадто багато.

    Як на самому початку писав - не знаю навіщо дивився, проте не шкодую і в принципі зайшло, виглядало здебільшого легко (не завжди), бо часом було прикольно / забавно / цікаво, ну до деякої риси, яка межувала з дурощами (пофік). Хоча спочатку йшло м'яко сказати туго, і почало затягувати з третьої серії.
    Ps
    У принципі не відмовився б від другого сезону, бо, як читав, екранізувати є що. Крім того, що можливе і мангу глчнув би.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 серпня 2023 03:46
    Буде ще одна частина.

    Обережно є спойлери!

    Не знаю навіщо дивився це аніме, проте додивився до кінця ... можливо чекав коли Міса зізнається в школі ким вона працює, але цього не трапилося, хоча закінчилося все закономірно, проте занадто з цим затягнули. Сам собою цей твір, схожий чимось вплинув на Нагаторо та "Пані Кагую" за своїм настроєм, можливо, але щось у цьому є.

    Мальовка в принципі лампове, але ті пики/чiбi (і не тільки), вони явно на любителя і в цілому до цього потрібно звикати (хоча настрій розповіді та ситуацій в цілому вони підкреслюють), проте деталей було чимало промальовано + персонажі теж добре намальовані.

    Музика нічого, опенінг і два задерикуваті ендінги мені зайшли.

    У плані діалогів нічого особливого, але в основному вони до місця.

    Гумор... є вдалі моменти, є не дуже, а є погане, але смішне. Те саме з комічними і не дуже ситуаціями, часом були дуже придатні і в тему, а часом фігня якась (та що там! Часом цілковита ідіотія), ну і як не забути про моменти з позерством ... як зазвичай вони дратують хто зна навіщо цим зловживати.

    У плані сюжету та історії. Хоча були часом несподіванки, проте нічого з цього не інтригувало були передбачувані, крім того, що закінчувалися часом занадто вже банально + незграбна любовна лінія, що тривала і незручна, як і деякі дурниці викликали здивування. Те саме з банальними на даний момент, комплексами та травмами, які часом рухали історію/сюжет або впливали на це все. В цілому, часом сюжет та історія нічого і є вдалою свого часу... хоча багатьом і зараз це все заходить і вони ставлять цей тайтл у приклад (можливо вони й мають рацію в тому контексті, який вони мають на увазі). Проте на мій смак, хай і дуже непогано, але нічого визначного.

    У плані повсякденності мені зайшло, як у плані школи, так і за межами цієї, але ось у плані комедії та романтики... так собі.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 21 серпня 2023 01:46
    Непогана романтика і т.д., Мисакі Аюдзава пристойно тягла, як і деякі інші персонажі. Щоправда, чiбікi, багато чого псували, що тайтл рятував його несерйозність у принципі тощо.

    --------------------
  • Тарас Панчук Анімешник
    Дата: 16 серпня 2023 08:36
    Що за шифри замість написів?)))
  • SafikNovince Анімешник
    Дата: 15 липня 2023 06:20
    Це було одне з найперших моїх аніме. Дивився в 2012 здається.. Досі подобається. Комедія супер
  • Avstrias Анімешник
    Дата: 7 липня 2023 21:58
    просрались  так  просрались ієрогліфами кириличними.
  • Snuman Отаку
    Дата: 29 червня 2023 15:44
    Дуже класне аніме, було класно його передивитися. Дякую за переклад і озвучення ee