Наприклад, 

Кохай мене, ну серйозно!

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Красуня-воїн Сейлор Мун Кришталева

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2014
Жанр: Махо-шьоджьо, Пригоди
Режисер: Сакай Мунехіса
Студія: Toei Animation
Серій: 39 з 39 (24 хв.)
Переклад: bills_spirit
Ролі озвучували: Deity, Русалка, Castiel

Дивитися Красуня-воїн Сейлор Мун Кришталева онлайн

Нове аніме "Сейлор Мун" присвячене 20-річчю із дня виходу серіалу.

Усаґі Цукіно - учениця середньої школи. Вони трохи плаксива і незграбна, проте надзвичайно енергійна! Одного дня вона зустрічає чорну кішку із півмісяцем на лобі, яка говорить дівинці, що та є воїном у матросці, борцем за любов і справедливість. Її місія - знайти Срібний Кристал і захистити принцесу від злої королеви Берил. Та чи впорається вона із цим завданням?
Приємного перегляду
Літо 2014 / Осінь 2014 / Зима 2015 / Весна 2016 / UkrDub
3 роки і 2 місяці тому
26K
8.1/10 (86)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: Учора, 00:01
Остання частина.

"Підсумок"

 Дивно мені все це заходило, часто робив все для того, щоб тільки не дивитись і частково шкода що підходив з деяким ентузіазмом, ностальгією (хоча, з іншого боку не шкодую що дивився і бажання кинути це діло теж не було. Парадокс=/). Але так, треба в першу чергу розуміти що першоджерело на свій час і воно має неабиякий вплив на жанр і не тільки (дещо прям в "Мадоці" буде чи в манзі "Клеймор", як приклад та й ідея в "Gokukoku no Brynhildr" можливо частково відсіля бралась, хоча є той де "Біошок", але плани дуже схожі були й не тільки) + воно все по своєму чудове, прекрасне в своїй простоті чи наївності, як приклад більш нова "Непорочна Марія", хоча з нею трохи інша історія. З іншого боку, чому мені подобається студія "Gonzo", бо "вона" часто робила різні експерименти, які по різному закінчувались, але бувало не раз так, що виходило якщо і не краще, але все ж цікаво чи по іншому, що мало право на своє життя. Коли інші... А пофік. Історія стара як цей світ.

Ps
Шкода, що не все вийшло так як того хотів, бо випадково один раз майже весь "відкуг" видалив і трохи ще під кінець, тому думаю зрозуміло, що ніякого ентузіазму вже не було=/ Нда, а хотів ще декілька "відгуків" написати. Не щастить і стільки вільного часу дарма витратив...

--------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 17 березня 2024 23:58
    Продовження.

    Оповідання.

    Це один з самих вагомих мінусів, який одночасно моментами затягнутий (в 2х спокійно можна дивитись) і в той же момент оповідання, сюжет летить, на грані сумбуру і часто багато моментів просто зім'яті, не все розкривається, розповідається і буває так, що зрозуміло лише банальне. Приклад: не знаю як було в оригіналі чи старому серіалі (вже не пам'ятаю), але що сталось з самоцвітами з першого сезону? Де вони ділись (і начебто були парами для сейлор воїнів) тощо. І тут такого багато.

    Діалоги.

    Складно зараз сказати, коли в останній раз дивився або читав щось з такою якістю, де вода не саме гірше що було. Звісно є і вдалі моменти які дещо за собою несли, але... здивований зі знаком мінус.

    Гумор.

    Одне з найкращого що тут мабуть було. Точно непогано, нормально сприйняв цю компоненту. Коли починав дивитись, не очікував такого.

    Персонажі.

    З однієї сторони було цікаво за ними спостерігати, за образами які в майбутньому де тільки не будуть (Євангеліон). Хоча дехто вже був в "Нестерпних Прибульцях", кращій приклад тут Сакура, але Марс, Рей тут куди мякіше була + також не знав або забув що тут був один персонаж "футанарі"=/

    Інша сторона, поперше тут надто банальні злодії (або тільки позитивні, без як таких конфліктів і смішно як найгірша з усіх стала лідером, прямо як в Макдональдс пішла працювати і буквально, через деякий короткий проміжок часу хтось таке ось слушне сказала: "жгг наш лідер, вона ж повинна мати якісь здібності?" Хоча що там, в першу чергу "чарівниця в першу чергу повинна бути чарівною"=/), жидоїд і все таке... По-друге, немає як такої хімії персонажів або її невистачає і персонажі слабо розкриті, ну, або знову, окрім банального. По-третє, персонажі тупуваті і часто не розуміють надто банальні, прості моменти та постійно кричать, пищать (тощо), що дуже дратувало. Хоча тут можна написати іншу крайність, генії в підгузниках=/

    Мабуть буде ще одна частина.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 14 березня 2024 23:33
    В 32 серії немає озвучки, тільки переклад різних назв (серії). З іншого боку пофік, все одно майже ніякого сенсового навантаження немає і можна тупо дивитися на картинку, все і так по реакція тощо, було +/- зрозуміло.



    Продовження.

    Спойлери!!!

    Сюжет.

    Ну таке собі лаяти цю компоненту, коли першоджерело можливо старше за тебе і зараз не завжди все гаразд. Сама суть історії, якщо коротко і грубо: дівчат забрали з їх теплої ванни, бо вони з якоїсь причини обрані і тепер повинні битись зі всілякими монстрами і не тільки з різними витікаючими. Про деякі сюжетні моменти які викликали "запитання" короткий приклад:

    - Дуже кинувся сюжет другої арки/сезону, де "у програвшого скорбота, переможець гине" (тактика як завалюють м'ясом, ммм?). Тобто повторилось майже к ряду 4 однакових випадків, де сейлор-воїнів після перемог приходив якийсь злодюжка та забирав/викрадав за однаковим сценарієм їх на свою базу...

    - Або момент з тим (26 серія), як у другій арці в майбутньому спокійно жгг спілкувалась, майже цілувались з собою з майбутнього і теж саме робили інші Сейлор Воїни. Хоча деякий час тому казали і навіть показували які можуть бути наслідки. Хех, не дуже полюбляю цю компоненту в творах, а цей просто не треба сприймати надто серйозно і дивитись буде норм. Мабуть і цікаво як усе це було в старому.

    Правда, в ТВ-3 сюжетна складова краще стане і вже не вийде так сяк і не в фокусі дивитись (ще й під кінець сезону буде психологічний штурм, який буде схожий з "Vampire Hunter D". Не частий гість ось це, зараз ще можу згадати лише квест "Lost in Dreams" в грі "Dragon Age Origins"), бо до того моменту часто відходив чи засинав під час перегляду і не передивляся, бо мало було того, що б хоть щось за собою несло. Але кумедно все ж було, як героїні з будь якої ситуації не завжди зрозуміло було як викручивались (брехня, усе зрозуміло, кохання, краса, дружба та все ок у тебе буде, лол), надто багато було роялів.

    Досить.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 12 березня 2024 21:05
    Переглянуто лише 10 серій за 3 дні і не знаю продовжувати дивитись чи ні, бо часто роблю все щоб тільки не дивитись, хоча і є 1 мотивація, як мінімум і не можу написати що негативу багато, але мінуси є і іх, можливо більше за плюси. Все ж, очікував трохи більшого, ностальжи і все таке... але якось... не знаю як написати, тактовно чи як дійсно думаю=/ Інша сторона, таке враження, що не хочеться кидати перегляд. Ну і у будь якому випадку, дякую за переклад та озвучку.


    "Відгук"

    Давно було бажання (хз з якого року) передивитись стару версію цієї франшизи і подивившись нову версію по манзі, можливо про це можна вже і не думати. Мабуть, нехай старе-добре таким і залишиться лише у пам'яті, а передивлятись треба лише вдалі моменти або слухати різну музику. Щодо нової версії, звісно моветон щось критичне писати на різне старе аніме (багато таких тайтлів і з нульових - це теж стосується), але враження дійсно неоднозначні. На кожен плюс є мінус, а можливо їх і більше за плюси, хоча негативу немає як такого. В продовженні писати багато і не знаю треба воно мені чи ні, спробую як можна лаконічніше написати (хех, навіть ось це лаконічне знову, вдруге за вечір видалив, нда)=/ Почну з...

    Мальовка.

    Ох, навіть не знаю як до неї відноситись. Дизайн персонажів як у жирафів кидається у вічі, нащо так було робити не зрозуміло. Трансформації теж такі собі і не було в них сексу чи простого, якогось шарму як в "Мадоці". Хоча з часом, мальовка стане трохи краще і детальніше в другому сезоні, можливо. В ТБ-3 мальовка докорінно (?) зміниться, стане можливо у чомусь краще (складно), куди детальніша і в трансформаціях стане більше сексу або вони стануть просто цікавіше. Але звісно не без негативу, чібі стане куди більше. Є думки чому так сталось, але у японців просто таки звичка хороше робити гірше.

    Музика.

    Єдине що тут дійсно сподобалось в різних аспектах, хоча саундтрек не цілком однозначний. Якщо брати по опенінгам, то вони усі сподобадись, другим трохи менше. З ендінгами трохи інша ситуація, але теж всі +/- сподобались, окрім другого в третьому сезоні, там де лоля була.



    --------------------
  • bills_spirit Редактор
    Дата: 20 червня 2023 22:24
    Garnet,
    така графіка лише у першому сезоні про темне королівство. вона викликала дуже багато дискусій, тому потім змінили, а потім ще раз змінили. озвучували не початківці, як ви назвали, але то вже на кожен смак. у старій см взагалі було лише москальське озвучення, яке взагалі не дуже лягало на оригінал, але то вже таке. 
  • Garnet Анімешник
    Дата: 20 червня 2023 21:48
    те як промальовано ріже очі, пропорція голови до тіла персонажів недолуга і виглядає некрасиво, не знаю навіщо вони так зробили, взагалі як на мене то графіка досить халтурна, озвучка теж не дуже, я розумію що озвучують початківці, але голоси і інтонації здебільшого криво лягають на характери персонажів, взагалом мені більше подобається оригінал аніме, хоч воно і старе
  • darkmoon Анімешник
    Дата: 4 травня 2023 00:16
    Улюблене аніме. Аніме 90'х теж люблю, там дуже лампова атмосфера і прекрасна музика, але Кришталь значно ближче до манги і для мене як фанатки Наоко це величезний плюс. Єдине, що в перших серіях художні ляпи проскакують, але Блурей їх прибрав, тому особливо через це докапуватись не бачу сенсу. В цілому мальовка красива і незвичайна, в третьому сезоні її трохи поміняли, але там

    Цитата: darkmoon
    Улюблене аніме. Аніме 90'х теж люблю, там дуже лампова атмосфера і прекрасна музика, але Кришталь значно ближче до манги і для мене як фанатки Наоко це величезний плюс. Єдине, що в перших серіях художні ляпи проскакують, але Блурей їх прибрав, тому особливо через це докапуватись не бачу сенсу. В цілому мальовка красива і незвичайна, в третьому сезоні її трохи поміняли, але зате емоційності побільшало. Вічність теж зайшла, подивилась на одному диханні. Тепер чекаю Космос, сподіваюсь, вони збережуть всі жахи, які відбувались в манзі) І так, озвучка ЧУДОВА, продовжуйте в тому ж дусі^^
  • Монада Сателіт Анімешник
    Дата: 18 січня 2023 00:16
    Цитата: bills_spirit
    Таки виклали українські субтитри повнометражок на нетфліксі, але на торентах їх поки нема, тож хто може, дивіться там. Озвучення ближчим часом не намічається.
    Оооо крутяк! Слава Нетфліксу!
    Шкода, що решти там немає((
  • iLy Анімешник
    Дата: 24 листопада 2022 11:01
    Чому в розділі "Це аніме складається з:" є "Годі з мене героїзму!"? Це ж різні тайтли
  • ImNazar Анімешник
    Дата: 19 вересня 2022 11:24
    йой, а чому у 32ї серії немає дубляжу в ASHDI???