Наприклад, 

Тяжке кохання в отаку

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Плач ягняти

Рік виходу аніме: 2003
Жанр: Драма, Жахи, Сейнен
Режисер: Суґі Ґісабуро
Студія: Madhouse Studios
Серій: 4 з 4 (30 хв.)
Переклад: Kohinsan
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Плач ягняти онлайн

Старшокласник Казуна Такашіро вже більше десяти років живе у прийомних батьків. Його мама трагічно загинула, коли він був зовсім малий, після чого батько забрав старшу сестру хлопчика Чізуну і переїхав в інше місто, залишивши Казуну бездітному подружжю близьких друзів і порвав всі контакти з сином. Прийомні батьки приділяють багато уваги хлопцю і піклуються про нього, але все одно Казуна відчуває себе самотнім і покинутим. До того ж, з ним все частіше трапляються дивні напади запаморочення, за яких він втрачає контроль над собою. Постійно думаючи про батька та причину, через яку той пішов від сина, Казуна якось забрів до старого дому, де їхня родина жила ще до смерті матері, і раптом зустрів там гарну незнайомку, яка виявилася його рідною сестрою Чізуною. Так він дізнався про страшне прокляття, що висить на родом Такашіро з давніх-давен. Прокляття, тягар якого доведеться нести йому самому...
Приємного перегляду
Весна 2003 / GweanMaslinka / AniUa
10 років тому
7K
7.8/10 (14)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: Сьогодні, 00:47
Прода.

Спойлери.

Якщо писати про приречиність,то вона і тут відчувалась, ось тільки не на рівні манги і там інша кінцівка була. Більш оптимістична. Нехай з Домокловим мечем який дивиться у майбутнє та дівчиною, яка хлопцю віддала себе всю. Тут же, більш за все виділяється - надто швидко все литіло в багатьох аспектах з усіма витікаючими (не хочеться усе перелічувати). Правда автори зробили тут за 4 серія все те, що тільки змогли, вийшло доволі непогано і половинчато навіть сподобалось. Сама манга немала (більше 60 розділів, 12 серій не факт що вистачило б у повній мірі) і плюси у неї суттевіші за ті що є тут. Хоча кінець як виключення, там все ж зробили сумний, половинчатий хеппі енд, якщо це так, бо що буде в майбутньому - не зрозуміло.

Ще окремо хочеться виділити гарну жГГ Чізуну Такаширо. Вона топ персонаж, але їй та іншим явно не вистачило часу на розкриття та хімію між собою. Але важливий той момент, що з неї явно списали Акіху Тоно (автору це подобається, в своїх творах він постійно це робе і іронізує з цього боку. Зі старих, їх образів і шаблонів робе нових, кращій тут приклад це Асагамі Фуджино з якої зроблять Сакуру Мато. А щодо іронії, був випадок повязаний з персонажами: сейбер-Артурії, рулер-Жанною Д'Арк, Грей зі списом-косою та сейбер-Нерон), а потім з неї та Адзаки Кокуто зроблять усіма улюблену Рін Тосаку. У них усіх явно сумні долі. У когось трохи кращі (Рін і особливо Адзака), у когось край. Тут мова саме про Акіху та Чізуну. Перша так і не получе хеппі енд як таковий, навіть у своєму руті (там щей Шикі Тоно дико тупити буде=/). Інша зовсім помре, в аніме разом з братом, в першоджерелі тільки одна вона, а брата вилікують і він усе з нею пов'язане, усі останні події забуде. Саме цікаве, що ця хвороба була не повязана з містикою (ага), а саме, тільки (? Ліньки перечитувати "відгук") з психікою та можливо ще якось з іншими генами.

--------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: Учора, 23:43
    Цитата: Степан_Бандера
    Чомусь плеєри не працюють
    Цитата: Vihola
    Не працюють плеєри
    Вже працюють.

    Дякую за переклад, озвучку і що "відновили" плеєр, тепер можна дивитись.

    Спойлери!

    "Якщо знаєш що померти зможеш кощи захочеш, то жити стане легше"

    У свій час читав мангу і шкода (не факт), що дуже мало пам'ятаю про історію двух приречених долею та генетикою людей (ось воно реальне прокляття, Лавкрафт схвалює=/), не рахуя ото що деяких деталей і сам фінал, але манга сподобалась (один з найкращіх творів про "вампірів" у японців). Виключення частково фінал, який трохи дивний вийшов, нехай і в ньому був свій сенс, але. Якщо вже писати про аніме, то воно дуже атмосферне і мальовка сподобалась, стилістика, дизайни і найголовніше, вона допомогала, підтримувала атмосферу, нехай, звісно і були нюанси. Музика частково теж сподобалась і місцями допомогала настрою, атмосфері, а ендінг зовсім шик і після нього, в другій і третій серіях щось було після, можливо якісь деталі розповідались з манги, не зрозуміло. Але чому частково? Бо були композіції, які як дятел довбили по голові... ладно.

    Буде ще одна частина.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 10 липня 2023 13:48
    Цитата: Vihola
    Не працюють плеєри
    Нажаль...

    --------------------
  • Vihola Анімешник
    Дата: 23 червня 2023 21:44
    Не працюють плеєри
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 22 лютого 2023 08:37
    Манга хороша, але дивний у неї кінець, слабко обгрунтований. Коротше кажучи - зайва глава дається взнаки, але. проте найважливіша відлікова риса манги - це жГГ з якою (як і Адзаки Кокуто) писалася Акиха Тоно, та був і всіма так улюблена Рин Тосака=/ А саме аниме требя глянути, що з ним, та як.

    Цитата: Yandere-kun
    Манга хороша, але дивний у неї кінець, слабко обгрунтований. Коротше кажучи - зайва глава дається взнаки, але. проте найважливіша відлікова риса манги - це жГГ з якою (як і Адзаки Кокуто) писалася Акиха Тоно, та був і всіма так улюблена Рин Тосака=/А саме аниме требя глянути, що з ним, та як.
    Ще й "Madhouse":З

    Цитата: Серафікус
    Гарне аніме. Чимось нагадало "Досконалу журбу". Тішить, що Ґісабуро й Медхаус не побоялися погратися з формою
    Не згоден, тут антураж дуже безрадісний, хворий і абсолютно приречений. там здебільшого серйозна депресія. Хоча не знаю як у цій аніме-адаптації, але в манзі, там теж були псі проблеми, як і в "Ідеальному Сумі/Досконала Журба" =/

    --------------------
  • Malnormalulo Отаку
    Дата: 7 жовтня 2022 17:34
    Дякую за роботу! На одному подиху

    --------------------
  • Степан_Бандера Анімешник
    Дата: 15 вересня 2022 14:08
    Чомусь плеєри не працюють
  • Серафікус Перекладач
    Дата: 30 жовтня 2019 21:12
    Гарне аніме. Чимось нагадало "Досконалу журбу". Тішить, що Ґісабуро й Медхаус не побоялися погратися з формою
  • Feasul Анімешник
    Дата: 8 жовтня 2019 10:31
    Перший комент найкраще характеризує аніме.. подивився до кінця, і хотів би щоб закінчилось інакше.. (намагаюсь не спойлерити). Дякую за озвучку.

  • Мана Анімешник
    Дата: 14 липня 2016 23:42
    Навіть не знаю що сказати