Наприклад, 

Арте

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

Межа пустоти: Сад грішників. Фільм шостий - Нотатки Забуття

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2008
Жанр: Надприродне, Романтика, Триллер
Режисер: Міюра Такахіро
Студія: ufotable
Серій: 1 з 1 (59 хв.)
Переклад: Gwean, Maslinka, akiyama23
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Межа пустоти: Сад грішників. Фільм шостий - Нотатки Забуття онлайн

Маг Азака Кокуто, закохана у старшого брата - Мікію Кокуто, отримує від Аозакі Токо завдання - знайти мага, який викорустовує фей для залякування учнів академії Реєн, та розібратися з ним. Оскільки Азака не володіє магічним поглядом, її партнером у розслідуванні стає Рьоґі Шикі, яку Азака сприймає як суперницю у коханні.
Люди наповнюють пустоту, що утворюється на місці втрачених спогадів, новими, часто вигаданими - ними або кимось іншим - подіями та їхнім тлумаченням. У світі ілюзій дуже легко заблукати і втратити усвідомлення межі, що пролягає між реальним та вигаданим світом, особливо якщо зазнавати впливу мага, здатного лише за допомогою слів змінювати світосприйняття людей.
"Нотатки Забуття", на відміну від інших фільмів циклу, - досить спокійна, тепла і легка історія, але її теж варто дивитись досить уважно, щоб скласти докупи всі частини пазлу.
Приємного перегляду
Зима 2008 / GweanMaslinka
10 років і 4 місяці тому
3K
8.4/10 (21)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 5 серпня 2023 02:16
  • 1
    Свого часу подобався цей фільм (зараз суто символічно ставлю 8 через повагу до франшизи, але), частково через забавну Адзакі Кокуто. Але як прочитав ранобе у свiй час, розчарувався у цьому фільмі, бо він є провальною адаптацією. По-перше, в ньому немає приблизно половини коненту з книги. Чого вартий момент, де саме Рьоги Шикi навчила Адзаку, як треба відчувати і знаходити фей (через це Рьогi й поiхала з Адзакою, бо мiстичнi глаза можуть бачити такi створiння) за що отримала одну з піжам Адзаки (яка на розміри більша, бо Адзака більша за Рьогу), бо свою не взяла.

    Друге, Рьоги Шики не перемагала цього мага слова (взагалі в ранобе у мене виникав диссонанс через те, що Шикi частенько програвала або битви закінчувалися нічиєю, як з Асагамі Фуджіно), а він її вирубив, його ж вбила інша дівчина, яку він обдурив. Взагалі, ця історія в ранобе була куди краще подана і поставлена, детективна складова там була на високому рівні і розкривалася жорстока правда, контент, iдеi та смисли в цій історії.

    І... останнє, вишенька на троті, найсмачніше – це те, як спотворили характер головної героїні цього рута – Адзакі Кокуто. В аніме вона істерить та клоун якийсь, хай не без талантів. Коли в першоджерелі вона розумна, кмітлива, манірна, серйозна, строга, вкрай чесна (!!! Адзака честна) і вельми адекватна, найадекватніша після Токо Аодзакі... Не знаю як можна було зганьбити так її образ + в аніме в цьому моменті ( https://youtu.be/JttvTluh9Y0 ) вона типу б'є Шики по дрібниці, а насправді, в ранобе Шики її різко кинула без причини на підлогу після слів про Мікію (можливо ревнощі) і Адзака від болю, яка пішла після удару об підлогу всією вагою тіла - вигнулась дугою.

    Не знаю навіщо автор(и) ухвалили таке рішення - споганити одну з найкращих історій із книжкової серії та її героїню. Дивна ця справа.

    Ps з Адзакі Кокуто та головної героїні "Hitsuji no Uta" списали всіма улюблену Рін Тосаку.

    --------------------
  • Йоль Анімешник
    Дата: 6 травня 2023 22:05
  • 0
    Добре, але, як на мене, ця серія найменше вписується в усе дійство за тональністю. І при першому перегляді так здавалося, і зараз. А ще...оце "шоб"/"шо б" просто бісить. Це може бути доречним в деяких моментах. Але якщо беретесь за озвучку персонажів без мовленнєвих дефектів, варто навчитись вимовляти звуки. 
  • Sousou Анімешник
    Дата: 19 вересня 2015 00:42
  • 0
    Феї? Це абсолютно нецікаво. Таке враження, що сюжет тягнуть за вуха.
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 29 грудня 2013 11:27
  • 0
    Дякую за гарний містичий трилер-детиктив.

    --------------------