Наприклад, 

Клан п’яти листків

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Хаос.Розум

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2008
Жанр: Містика, Романтика, Триллер, Фантастика
Режисер: Ішаяма Такаакі
Студія: Madhouse
Серій: 12 з 12 (27 хв.)
Переклад: Gwean, Maslinka
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Хаос.Розум онлайн

Сімнадцятирічний Такумі Нішіджі - істинний отаку та геймер - давно живе у паралельному світі, майже не виходячи на вулицю. Комп'ютер, інтернет, ероге, РПГ, аніме, манґа, фігурки, кола та піцца - це все, що йому потрібно. Дах Такумі зірвало досить давно: він впевнений, що живе з героїнею улюбленого аніме, а звичайні - тривимірні, як він їх називає - дівчата його не цікавлять. Щоб Такумі не вигнали, він іноді навідується до школи, де й дізнається про "Нью Джене" - ланцюг дивних самогубств та кривавих вбивств у районі Шібуя. І коли ввечері у чаті онлайн-гри дехто згадує про "Нью Джене", кидає посилання, і Такумі відкриває жахливе фото, для хлопця починаються важкі часи.
Приємного перегляду
Осінь 2008 / GweanMaslinka
10 років і 4 місяці тому
11K
8.3/10 (48)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Sielentry Анімешник
Дата: 8 березня 2023 14:02
  • 0
    Аніме дійсно зроблене через заднє місце. Все втиснуто в 12 серій. Протягом всього аніме ти нічого не розумієш разом з головним героєм. Так як першоджерелом є саме відогра, розписується в ній все набагато краще і навіть викликає емоції, а головне - розуміння того, що відбувається, що в результаті дає екстаз, коли нарешті збираєш пазл докупи, і змушує цікавитись світом далі, як от продовженням - «Хаос;Дитя». Шкода що в аніме саму ідео просто нещадно провалили. Не рекомендую до перегляду АБСОЛЮТНО. Потратите час. Якщо є велике бажання познайомитись з «Хаос;Розум» то краще пройдіть гру, недавно навіть вийшло перевидання, де дуже приємний візуал. Якщо ж немає бажання наближатись до гри - тоді краще взагалі не чіпати цей тайтл. В той час, тим хто ближче хоче познайомитись з всесвітом “Science Adventure”, в який входить та ж «Брама;Штейна», наприклад, то можете не зрозуміти багатьох відсилок в подальших проєктах, що не є критично і майже не впливає на тон сюжету, проте надзвичайно приємно, коли розумієш їх. Як от наприклад мелодії дзвінків на телефоні героїв, маскоти у вигляді жабок, які кочують з тайтлу до тайтлу, або головна злодійська організація, яка є у всіх аніме з цього всесвіту - комітет 300, про яку той же Окабе з Брами в жарт торочить навіть не розуміючи наскільки він правий, так як вона є і в брамі, і в хаосі, і в продовженні хаоса, і записках про роботів. Останнього аніме на сайті немає, на жаль. І так забагато написав. Короче не раджу цю аніму, навідмінно від продовження - воно вийшло досить вдало, але про це мабуть пізніше, на сторінці самого аніме вже. Бо ще не дочитав візуальну новелу по Дитю Хаосу, тому поки немає з чим порівняти.
  • commander Ermine Анімешник
    Дата: 23 липня 2022 22:22
  • 0
    1 серія.. не зайшло. вибачте. 


  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 23 липня 2022 10:50
  • 0
    Дякую за переклад та озвучення, непоганий проект, дещо занадто заплутаний і не завжди послідовний, проте з цікавими ідеями.
  • Vihola Анімешник
    Дата: 25 квітня 2022 01:52
  • 0
    Ідея хороша, подача лайно. Дякую за озвучку,файн. Аніме 6,5-10
  • ЗіґЗаґ95 Отаку
    Дата: 25 квітня 2021 14:02
  • 0
    Я не дуже знаюся в цьому, але хіба правильно буде не "Вершина" або "Голова", все ж в підтексті назву можна трактувати як: "Найбільший хаос з можливих"? Хто знається поясніть, будь-ласка))
  • GCKUAN Отаку
    Дата: 22 лютого 2017 21:25
  • 0
    sashichak, думаю, в будь-якому разі так задумали.
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 7 вересня 2016 13:10
  • 1
    Дякую. Чудове аніме.

    --------------------
  • АдмінКО
    Дата: 5 серпня 2016 21:55
  • 4
    Цей тайтл, як бальзам на душу, однозначно топ для мене. Сюжет заплутаний, на початку дивився і взагалі був не в курсі, що там до чого.
    Такумі настільки отаку в аніме, що під час перегляду, я сам себе таким відчував. Психологічний аспект величезний, після таких подій Нішіджі взагалі мав з’їхати з розуму, але певно таки Рімі сильно на нього вплинула. Мета творця Noah II якась наче і хороша – мирний світ, але ціна якась занадто.
    Задум дуже цікавий, це мені сподобалось найбільше.

    Єднине питання виникло на останньому кадрі.
  • ICHIGO Анімешник
    Дата: 8 травня 2015 14:54
  • 1
    арігато !! Дякую!! hi
  • UniAn Анімешник
    Дата: 9 січня 2015 15:20
  • 1
    Дякую