Наприклад, 

Покемон (Фільм 5): Герої Латіос і Латіас

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Пірати «Чорної Лагуни» (1 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2006
Жанр: Драма, Пригоди, Шьонен
Режисер: Катабуті Сунао
Студія: Madhouse Studios
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Ролі озвучували: Андрій Альохін, Катерина Буцька

Дивитися Пірати «Чорної Лагуни» (1 сезон) онлайн

Простий японський службовець Рокуро Окадзіма відправляється у відрядження в південно-східну Азію: йому потрібно доставити дуже важливий диск. Все його життя перевертається в той момент, коли на корабель нападають пірати і беруть Рокуро в заручники. Керівник компанії, вирішує позбавитися від диска разом зі службовцем. Щоб вижити, Рок об'єднується з піратами - і тепер він співробітник «Чорної лагуни»! Разом вони б'ються з найманими вбивцями, гелікоптерами і кораблями, а потім відправляються шукати загадковий підводний човен нацистської Німеччини.
Приємного перегляду
Весна 2006 / QTV
10 років і 8 місяців тому
49K
9.3/10 (199)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
DeT Отаку
Дата: 19 січня 2024 22:23
  • 0
    Цитата: beluh.c.s
    Доброго дня, а де можно взяти це тайтл у англововній весії з субтітрами англійською? А так тайтл огінь наскількі я памʼятаю.
    З сайту nyaa.si можете скачати, вписавши оригінальну назву та найшовши правильний реліз
  • beluh.c.s Анімешник
    Дата: 19 січня 2024 14:34
  • 0
    Доброго дня, а де можно взяти це тайтл у англововній весії з субтітрами англійською? А так тайтл огінь наскількі я памʼятаю.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 23 вересня 2023 03:10
  • 1
    Продовження.

    Забув про мальовку згадати... ну вона нагадує ту, з Єви (взагалі спочатку сильно тайтл по своєму нагадував, як Єву (персонажи), так і Ковбоя Бібопа, цього не в одному аспекті), хоча знаю що студії різні, проте свого часу вона дуже гарна. Ще під кінець кілька моментів із цитатами, діалогами. Класний монолог був у Реві з Роком під водною на затонулій субмарині чи кораблі (не пам'ятаю). Та й діалог Рока з головною черницею/настоятелькою Церкви Насильства був також ок. Частина його: "Не потрібно робити висновки з припущень".

    Підсумок.
    Мені дуже зайшло. За оцінкою 9-10 однозначно. Кдасна штука, так що чекаю на продовження, яке інтригує.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 21 вересня 2023 14:38
  • 3
    Прода.

    Мені цей тайтл одразу ж Ковбоя Бібопа нагадав, з найпершої серії. Проте в цей коктейль багато чого намішали, приправили чимось своїм, смачним, і вийшов цікавий результат. Сам сюжет дуже непоганий, є навіть придатні повороти, але тут здебільшого все поділено на вельми цікаві історії, які є повчальними (чого тут варта одна історія Роберти, де можлива мораль: Як нашими наївними ідеалами грають, використовують у своїх цілях, а зрештою вони нас зраджують) і подекуди навіть глибокі і які піднімають деякі теми, дещо висміюють, є чимала кількість відсилань. Роберта ака Рідкий Метал з Термінатора 2, думаю мало хто не помітив, лол звичайно, але вона була гарною сьюшною зброєю проти сьюх + є ще безліч іншого, часом тонкого. Також добре показали дві крайнощі, дві протилежні ідеології. А тепер, можливо одне з найсмачнішого - персонажів. Практично всі вони запам'ятовуються, цікаві та харизматичні, винахідливі, колоритні та віртуозні (і пофіг що сьюхами смердить, за те весело і є на що і кого подивитися + сьюхи протистоять сьюхам).Також розкриваються їх історії, особистості та характери + всі вони дорослі та самодостатні. Хоча таргани в голові і характер часто дають про себе знати і часто їм сильно заважають. Найбільше сподобалися: Реві (Ребека Лі) гарна, класна і яка дуже сильно з ходу нагадала Місато Касурагі з Єви і чимось Фай Валентайн з Ковбоя Бібопа, можливо, вони трохи схожі, тим же архетипом. Але не очікував, що вона буде настільки брутальною, в плані жіночих персонажів з аніме, вона можлива одна з найбільших у цьому плані (правда Балалайка в даному контексті ще крутіше буде). Датч типовий (не зовсім, характери різні) Джет Блек із Ковбоя Бібоп, але персонаж ок. Балалайка теж, не очікував, що вона буде настільки колоритною. Роберта цікава та крута. До речі, у Темному Дворецькому, була така сама дівчина-кілер із круглими окулярами (одна з прислуг будинку Сіеля Ф.), яка в плані образу та умінь її нагадує. Напевно, її образ був взятий з цього тайтла. Рок. Він по-своєму цікавий та подобається, нагадує Сіндзі Ікарі з Єви лише дорослого. Чого тільки деякі плани на екрані коштували, які Єву нагадують + цікаво як далі він розвиватиметься, як персонаж, але тут він не бісів, а був... звичайною людиною, яка не у своїй тарілці опинилась, а назад дороги немає. Також варто написати, що додає додатково колорит цього тайтлу, що намішано величезну кількість національностей і рас, причому без будь-яких бугага, а зроблено все серйозно і т.д.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 20 вересня 2023 13:38
  • 2
    Коли почав дивитися, не думав що так мені зайде і не чекав того, як з ходу буде задерикуватий і класний опенінг. А так... почнеться все з того, що черговий мГГ("попаданець")потрапив не в те місце, не в той час і його звичайно ж, закономірно кинув його доблесний працедавець, внаслідок чого у нього всередині щось обірвалося і він чудово розумів, що назад дороги йому немає, тепер йому доведеться в житті крутиться по повній, все його минуле зникло, випарувалося наче його не було, в принципі з багатьма персонажами у розвитку історії та розкриття оних - ситуація приблизно така сама. Загалом, сам тайтл - дуже крутий найчастіше трешовий бойовик, з крутою мафією, відмороженими найманцями, піратами, різними революціонерами і реваншистами (як би, хоч деяких і висміяли), випивкою, вбивствами, кров'ю, мародерством, лайкою, чого тільки тут стоїть момент, як вони розібралися з вертольотом у другій серії, в голос прокричав, і таких моментів вистачало. З вдалим гумором (від якого реально смішно + дуже багато стьоба) та діалогами у тему. Загалом класний бойовик і пригода (по більше серій, але продовженні є, так що будемо подивитися) про піратів 21-го століття з серйозною іноді(?)тематикою, яке варто подивитися.

    Музика.

    Як спочатку писав, опенінг зустрічає глядача дуже класно, що викликає позитивні почуття і піднімає планку в плані очікувань (хоча знаю, що це безглуздо, бо не завжди одне іншому відповідає), тайтл у свою чергу жодного разу не підводить. Ендінг же навпроти своїм різким переходом (вперше навіть не зрозумів, що трапилося) спускає з небес на землю, таку незвичайну, важку і депресивну музику треба ще пошукати. Місцями він мені щось (деякими нотками) із саунду The Lord of the Rings нагадав. Сам же саундтрек хороший і дуже до місця, де потрібно буде задерикувата тема, а де потрібно - меланхолійна або депресивна.

    Діалоги.

    Вони на рівні або навіть добрі. Цитат наприклад вистачає, ось прямо зараз можу згадати штук 5, але записувати не було можливості і ліньки. Але кілька моментів записав: "Коли намагаєшся підняти себе і знайти привід для гордості, зрештою починаєш марширувати на площах. Ця формула працює завжди" (можливо(!)це відсилання і перифраз на одного автора) або - це здебільшого кумедна і в тему було: "Непотрібно робити висновків із пропозицій" і "Це три найнебезпечніші жінки у світі, і ми в самому їхньому епіцентрі".

    --------------------
  • Нікка Вейн Анімешник
    Дата: 16 липня 2023 15:05
  • 0
    шикарне аніме
  • Юра Луциюк Отаку
    Дата: 23 травня 2023 11:19
  • 3
    Цікаві персонажі. Продуманий сюжет. Атмосферний OP та End. Але було би ще краще, як би русню вирізали з оповідання.
  • St1ky Анімешник
    Дата: 18 травня 2023 22:08
  • 3
    Серії 3 і 4 розрізані на 10хв. Неприжмно
  • humanmistery1 Анімешник
    Дата: 17 січня 2023 02:42
  • 4
    хочу написати на рахунок 3 і 4 серії, дві серії наполовину розділені а метраж 10 хвилин, чим можна перезалити ці дві серії на ааоний метраж з не мі.чею озвучкою?

    humanmistery1,
    або залити з японською озвучкою з українськими субтитрами?
  • АЄА Анімешник
    Дата: 25 грудня 2022 02:14
  • 4
    Забагато рабссіян. Не для мене.