Наприклад, 

Невловима крадійка Рейня

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Чарівниця Мадока Магіка

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2011
Жанр: Драма, Жахи, Махо-шьоджьо
Режисер: Шінбо Акіюкі, Міямото Юкіхіро
Студія: SHAFT
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Deimos, Sensetivity
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Чарівниця Мадока Магіка онлайн

14-тирічна Мадока Канаме спокійно жила в сучасній японській сім’ї з мамою — діловою жінкою, татом — господарем дому і маленьким братиком. Все змінив один неясний сон, в якому темноволоса дівчинка билася зі силами зла в якомусь фантасмагоричному світі. Звісно, зранку Мадока побачила її в школі і нова знайома на ім’я Хомура Акемі прямим текстом заявила — не варто лізти не в свої справи. Шкода, ці справи самі почали лізти до неї і ось уже чародійка-старшокласниця рятує їх від сил зла, а маленька дивна істотка пропонує їм укласти контракт і стати чарівницями. Чи погодиться Мадока на цю пропозицію?
Приємного перегляду
Зима 2011 / GweanMaslinka / Saturn Union
8 років тому
29K
9.3/10 (119)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
deekun Анімешник
Дата: 10 січня 2024 22:14
Цитата: СонҐоку
Чи можна стати чарівницею у 20 років? І якщо ти не дівчинка, а хлопчик?
гадаю у світові можливо все, так шо при сильному бажанні можеш й стати ким завгодно, коли завгодно  uu 
  • bitik Анімешник
    Дата: 7 січня 2024 16:43
    де можна подивитися з субтитрами?
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 16 жовтня 2023 12:13
    Цитата: СонҐоку
    Чи можна стати чарівницею у 20 років? І якщо ти не дівчинка, а хлопчик?
    Ні (мабуть) + є розкриття лору та цієї теми. Приблизно так це виглядає:


    Якость так.

    --------------------
  • СонҐоку Анімешник
    Дата: 16 жовтня 2023 12:01
    Чи можна стати чарівницею у 20 років? І якщо ти не дівчинка, а хлопчик?
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 10 жовтня 2023 04:01
    Продовження.



    Підсумок.
    Хоча деякі питання ще й залишаються, але є і можливо (?) будуть продовження, можливо там на деяких із цих питань відповіді і дадуть.

    Оцінка.

    Вона вагалася між 8-9, тож нехай буде 8+++. Ще варто відзначити, часом виникало враження, що серіал із 12 серій трохи більше, ніж воно є. Багато чого напхали в нього і добре все це збили, частіше б так...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 6 жовтня 2023 03:59
    Продовження.
    Фінал. «Я не дам надії перетвориться на розпач» - Мадока Можливо ще одна частина буде.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 5 жовтня 2023 01:55
    Прода.

    Недаремно як тільки побачив Хомуру Акемі, відразу ж помітив щось схоже з собою Монолог (?) Кюбея про лору в 9 серії з шостої хвилини, багато чого пояснить у плані лора/сеттингу:

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 4 жовтня 2023 01:53
    Прода.


    З усіх персонажів хочеться декого відзначити:

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 1 жовтня 2023 05:12
    Прода.

    Обережно спойлери!

    Атмосфера до речі витримана, що досить нечасте явище. Вона похмура і тисне, віддає депресією, розпачом та безвихіддю. Це особливо відчувається коли дівчата усвідомлюють якийсь тяжкий вантаж, високу плату їм варто нести на собі за свої бажання.

    Ще один цікавий перехід у плані контрастів, атмосфери та музики. Справа в тому, що як би там не було, але перші дві серії були легковажними і ендінги були в подібному ключі, дружнє коло, душевне та легке. Третя серія з ніг на голову все перевернула. Після всієї тієї розіграної трагедії з дурною смертю однієї з дівчаток, там уже йшов ендінг у виконанні Kalafina – Magia. Сам же момент у переходах добре опустив таку саму легковажність і що не варто ніколи нічого і нікого недооцінювати… Гарний облом вийшов для тих, хто розслабився=/

    Сюжет придатний, зроблений грамотно разом з оповіданням, багато моментів йдуть плавно розкриваючи всяке в цьому жорстокому сеттінгу, вводячи в курс справи. Багато чого читається і просто відразу ж зрозуміло (не раз озвучував в голос деякі моменти=/), але не можна написати що він не дивує і немає поворотів, є ще які! + це все не драма заради драми, що дуже важливо.

    Перший найяскравіший поворот - це зрозуміло третя серія, смерть чарівниці-блондинки Момі Томое. Після того, як вона знерухомила Хомуру, ще до перегляду бачив коментарі про третю серію, що там відбуватиметься щось драматичне, одразу ж зрозумів, що вона помре. Ну і по ходу тієї серії – у цьому тільки переконувався. Томое захопилася, надихнулася, їй стало занадто легко і вона навіть зазналася в якомусь сенсі в той момент, в результаті втратила концентрацію і обережність, що призвело до закономірного її фіналу, на жаль.

    Загалом, саме починаючи з третьої серії, все стало зрозуміло, в яких тонах далі піде цей тайтл. Буде пристойно розпачу, похмурості, загадковості, серйозності, яка не прощатиме легковажність, коротше жорстока та трагічна історія.

    Оповідання було в принципі грамотне, подекуди з тягомотиною, але з часом динаміки додасться непогано, нудно точно не було, там були інші почуття/враження/емоції.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 вересня 2023 04:49
    Обережно є спойлери!

    "Не забувай, завжди хтось, десь бореться заради тебе. Поки ти пам'ятаєш її, ти не одна."

    Після деяких дуже непересічних тайтлів, не знав що дивитись і чомусь згадав про Мадоку, яку свого часу кілька людей рекомендувало. Все ж таки неохоче підійшов до перегляду, але відразу ж, початкова сцена + особливо чудова музика/композиція від імені Kalafinа-Magia купила на всі 100. Після чого не було сумнівів дивитися далі чи ні, варто навіть трохи далі забігти, для інтересу ще раз переглянув серіал і двічі третій п/ф, який був продовженням цієї історії. Чекаю на продовження вже й четвертого п/ф, але далеко не факт, що буде можливість його подивитися=/

    Після самого початку першої серії все йшло як у принципі звичайний слайс, школа, але з чимось там… таємничістю і трохи атмосферною, що давить, крім екшну. Загалом, було цікаво, але не зрозуміло, але цікаво, що буде далі. Згодом тони зовсім похмуріли, почали віддавати розпачом і багатьом такою іншою пишнотою в контексті темного міського фентезі, трилера та драм із психологічним підтекстом. Не очікував тут побачити в принципі витримане темне фентезі (думав, що закінчать у контексті других Hiragushi або Mirai Nikki, хай останній неоднозначний/незвичайний все-таки, але), яке мене не слабо так здивувало, бо від подібного (мова про жанр махо-сідзе) нічого особливого не очікував, банально не любитель подібного. Ну, а вийшла помилочка, тільки в хорошому ключі, тому дуже виявився радий. З іншого боку «Принцеса Тю-Тю» та «Принцеса Вампір Мію» теж з цієї опери, і там теж багато аспектів творів були витримані.

    Мальовка з психоділом (люблять цю справу японці) і місцями сюром часом підкреслює психологічний стан і різну атмосферу + у неї своєрідна стилістика, що запам'ятовується, тому мальовка по своєму унікальна і приваблива (обличча дивні, з одного боку відштовхують, з іншого є в них свій шарм), Нехай спочатку трохи відштовхувала, але вже на серії другий почав нормально всю цю справу сприймати. Також добре промальована грація у битвах, деяких рухах та танцях (чому в деяких місцях згадав «Принцесу Тю-Тю?=/).

    Екшн був придатний, видовищний та добре поставлений, часом навіть створювалося в цій справі інтрига=/

    Саундтрек загалом відмінний, звук теж хороший. Перший опенінг напевно відмінний (ClariS – Connect), а ендінг у виконанні Kalafina і зовсім чудовий. У цілому музика сильно сприяє атмосфері даного тайтла.

    --------------------