Наприклад, 

Легенда про Корру. Книга ІІІ: Зміни

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Макрос Плюс

Рік виходу аніме: 1994
Жанр: Пригоди, Триллер, Фентезі
Режисер: Каваморі Шоджі, Ватанабе Шінічіро
Студія: Triangle Staff
Серій: 4 з 4 (39 хв.)
Ролі озвучували: Тоніс

Дивитися Макрос Плюс онлайн

У 2040 році на колонізованій планеті Еден міністерство безпеки розробляє і провадить випробування супер-секретного літака-трансформера, нової вдосконаленої зброї для запобіганню ворожим нападам. Ісаму Дайсон, професійний пілот , отримує нову задачу - стати пілотом-випробувачем проекту Супер-Нова. Змагання стає ще жорсткішим, коли він дізнається про те, що його колишній недруг Ґалд випробовує літак конкуруючого проекта.
А прибуття Мюн, їхньої колишньої подруги, додає до конфлікту ще більшої напруги.

Від себе додам, що дуже рекомендую всім подивитися цей чотирьохсерійний фільм. Дуже цікавий сюжет, історія кохання, ворожнечі і суперництва сплітаються в нестримний вир подій, що не відпускають від екрану ні на секунду. Цей серіал - вже класика японської анімації.

В релізі чотири окремі серії, відео і оригінальний звук від групи Kick Ass Anime, українська озвучка з цього релізу. Озвучка записана з ефіру телеканалу Тоніс. Якість така, як і у всіх тонісовських озвучок, хто бачив, той знає Вцілому, доволі непогана, хоча могли б зробити і душевніше.
Приємного перегляду
11 років і 3 місяці тому
5K
7.9/10 (14)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 21 січня 2024 23:37
  • 0
    Прода.

    Мальовка однозначно для свого часу вдала, ото що носи помітно виділялися на загальному тлі. Але технічно все на гідному рівні. Анімація та екшн ок, постановка різних моментів теж. Чого тут тільки вартував початок другої серії, музика тут була теж релевантна.

    Музика і тут грала не останнє місце, в сюжетному плані теж (історія частково знову крутиться навкруги однієї "співачки"). І вона точно непогана, місцями вдала, проте, вистачало і тих композицій чи ноток у яких мені не дуже подобаються, але це мої барани/таргани. Щоправда, в 4 OVA (раніше теж схожі моменти іноді були) не хотілося з різних причин ставити прискорення. Смішно було дивитися на ігри в пісочниці головних героїв.

    Загалом вистачить, мені сподобалося, хоча в плані вражень були постійні гойдалки, то було цікаво дивитися і навіть на прискорення не хотілося ставити, то різко ставало нудно і т.д. Дивно, але в цілому зроблено добре, ще й режисер (не тільки) цікавий брав участь у проекті, що теж дало свій результат і в один момент подумав (не раз було про щось говорилося чи образно подавалося, щоб глядач, можливо, трохи виділив час на роздуми),що і тут Мамору Осії брав участь у розробці, ось тільки і Shinichirou Watanabe теж може, як показує практика.

    Ps
    Як виявилося, це аніме свого часу бачив одним оком на ТБ, нічого до ладу правда не запам'ятав і не я був ініціатором перегляду, бо зайнятий був на ПК.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 20 січня 2024 17:45
  • 0
    Спойлери.

    Ех, "Тоніс". Дякую що додали аніме на цей сайт зі зробленими ними свого часу перекладом та озвучкою.

    Спочатку хотілося більше написати, але т.я. це аніме сподобалося менше за "Choujikuu Yousai Macross: Ai Oboete Imasuka" і навіть не топ, то вирішив написати побіжно...

    Коли дивився попередній тайтл, зовсім забув, що окрім меха та фантастики, ця франшиза є ще й кіберпанком. Одне з питань/тим, що тут піднімається, було про ШІ. Ця тема і в наш час стає все більш актуальною. Тут же ШІ через різні маніпуляції почав очікувано набувати власну самосвідомость на ґрунті особистості головної героїні, її емоцій, (прихованих) бажань та іншого. Що в результаті переросло очікувано дуже велику проблему. Люди прям так і прагнуть створити зброю власного знищення, хоча так завжди було... І все ж таки, не часто таке побачиш, що люди створили Жнеця з ME, який співав і одурманив практично всіх своїм співом і образом. Що ж, всі ці експерименти, різного роду інтриги, маніпуляції (і т.д.), у деяких персонажів цього тайтла, не пройшли дарма=/

    Романтична лінія трохи цікавила і навіть зовсім трохи інтригувала, як і деякі сюжетні моменти (як не іронічно, все виявилося пшиком), але коли в жгг впритул не потрапили з автомата(?), то на цьому все закінчилося. Хоча персонажі нормальні, зі своїми цілями, "ідеалами", конфліктами, бажаннями, історіями тощо. Суперництво їх місцями цікаво виглядало і навіть чисто віддалено в якийсь момент нагадало фільм "Driven".Але як і тут все казково вийшло (сумна казка), не знаю. Це непогано, та й сюжет точно непогано подали, тільки мені чогось тут не вистачило. Сама ж романтична лінія і нормальна (був навіть кекс, бдсм і можливо не тільки), без різної ідіотії самого жанру, з іншого боку, коли правда розкривався на один момент (насправді більше) захотілося "фейспалм" зробити.

    Діалоги різні, у принципі непогані, +/- у справі і розкривають різні нюанси історії, персонажів у ній є навіть цитати різної якості та напряму:

    "Ніколи не носи відвагу та безрозсудність в одній кешені" (Іноді це одне й те саме)

    "Сотня путівників не замінить однієї подорожі" (Аніме як говорилося, зроблено на честь різного роду першопрохідників, цікаво гг з ME:Andromeda у темі?)

    "Коли людина втрачає гордість, вона втрачає все" (Тут правда хочеться опонувати за банальними причмнами, а як же "Гордість провісник падіння?" Хоча зрозуміло що в контексті цього аніме хотіли сказати автори) Може ще буде.

    --------------------
  • TauVaPropagander Анімешник
    Дата: 20 серпня 2021 13:43
  • 1
    Wow.

    Я багато чув про серію "Макросс" і цей серіал, як окрема коротка історія, став моїми дверима у франшизу.

    Можливо, розуміння сеттингу дає більше контексту, але він не є необхідним для перегляду.

    Це чудова історія про кохання, змагання, дружбу і крок у невідоме, який робить кожен першопроходець, щосекунди коли намагається довести що саме його технологія / методика / ідея гідні жити у цьому світі й надалі.

    Приємний візуал, неймовірний саундтрек, міцна режисура, напружений екшн.

    Я приємно вражений і, сподіваюся, так само приємно враженим буде кожен хто вирішить переглянути це аніме надихнувшись моїм коментарем.

    П.С. Дуже вдячний команді озвучування. Нехай іноді й чутно дрібні неточності у самому перекладі -- вони не впливають на враження від серіалу, емоційна складова на висоті, як і загальна якість.
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 13 березня 2021 00:24
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, непогана фантастика, присутня романтична історія та кібер апокалісис.
  • Rayan Riener Гості
    Дата: 4 лютого 2013 11:42
  • 0
    На День мого народження! Треба обов*язково подивитись:3 Колонізація обожнюю! hi