Наприклад, 

Коппеліон

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Ерго Проксі

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2006
Жанр: Кіберпанк, Містика
Режисер: Мурасе Шюко
Студія: Manglobe Inc.
Серій: 23 з 23 (25 хв.)
Переклад: Houkiboshi
Ролі озвучували: Qtv, Студія "Качур"

Дивитися Ерго Проксі онлайн

На постапокаліптичній Землі існує місто «Ромдо». Його жителі — люди та андроїди, яких називають Автолейвами. Люди повинні вважати це місце раєм. Андроїди повинні виконувати те, що їм говорять люди. Містом правлять Радники. Складна екологічна ситуація довкола міста під куполом, складна демографічна ситуація усередині міста, а також безліч інших проблем служать виправданням постійному контролю за жителями.
Ідилія та баланс порушуються серією жорстоких вбивств в місті. Ріл Мейер — дівчина-інспектор з Бюро Розслідувань разом зі своїм андроїдом отримує наказ розслідувати цю справу. Розслідування ускладнюється чумою андроїдів, іммігрантами та іншим. В процесі розслідування відкриваються деякі таємниці міста, а також Ріл дізнається про феномен «Пробудження» та існуванні Проксі — не людини і не андроїда.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
QTV / Зима 2006 / Студія "Качур"
4 місяці і 4 тижні тому
65K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.4/10 (238)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Unikum Анімешник
Дата: Учора, 00:36
  • 0
    Добрий день, у Студії Качур вже є по 14 епізод включно, додайте, будь ласка
  • Alleftina Анімешник
    Дата: 1 квітня 2024 05:08
  • 0
    Було дуже цікаво. Дарма начиталася багато негативних коментарів. Хоча проблеми були в оповіданні і з лишніми серіях. Все інше дуже сподобалось. Дякую


  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 12 березня 2024 00:19
  • 0
    Прода.

    Спойлери?

    "В інтерв'ю автори серіалу розповідали, що їх ключові ідеї, що в кожному з нас може бути дві різноспрямовані особистості. Що серіал дуже натхненний Західною філософією. І взагалі звинувачує Японію в тому, що вона як головний герой, намагається втекти від власних проблем (і японці не вміють працювати з філософією та метафорами. Примітка). Але головне, що вони зробили для жанру, поки "Техноліз" подумував про місце кбп в історії, "Ерго Проксі" намертво перемішав його з культурою, філософією та іншим знанням. Він начебто тестував: а воно зростається чи ні? Як ці техно-фантазії можуть стикуватися з Біблійними сюжетами в нашій культурі. Щоб Платон сказав подивися він "Мегазону 23"? До купи, щоб не втручати у цю справу собі і остаточно змішати те, що відбувається в серіалі, в чисту абстракцію, сценарист написав на початковому камені: читається це як смерть автора. Концепція згідно з якою взагалі начхати що сценарист там вигадував. Важливо лише те, що ти як глядач собі трактувати. "Техноліз" проголосив смерть кіберпанку, а "Ерго Проксі" сфотографував його як міф. Один із безлічі міфів людської культури."

    Довбаний T-9, скільки він нашкодив... сука.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 11 березня 2024 23:48
  • 0
    Спойлери!!!

    Тіхтоназе з міста Коцюбіїв, Так, цьому тайтлу у свій час дуже сильно не вистачило хайпу і багато хто тоді пройшов мимо. З часом ситауція трохи краще стала, але для багатьох, особливо після вихода "Психопаспорта" (далеко не тільки), цей тайтл став дуже застарілим. Хоча й автори теж багато чого взяли з деяких ранніх аніме, манг чи інших творів. Приклади: манга "Наусіка з долини Вітрів", аніме "Чудові дні", "Принцеса Тютю" та можливо книга Г.Ф. Лавкрафта "Хребти Божевілля" та "Fallout 2". І це якщо не рахувати усі ті відсилання, метафори, аллюзії, символізм та ігри образами які тут були... тут тільки хочеться процитувати ось це:

    "І ми прокидаємося... вдома? Детектив у нашому ідеальному місті майбутнього стався злочин і ми вирушаємо на справу вулицями. На нас чекає таємничий незнайомець. Який усвідомливший себе андроїд. Битва із чотирьох ногою мехою. І... дещо з чим, чому тут зовсім не місце. Після головоломки "Лейн" та складного для сприйняття "Технолізу", вже не можна увійти до жанру з чимось легко доступним. Він ніби пожирає сам себе. Ось і "Ерго Проксі" теж супер непроста штука, яка може дозволити поламати сюжетну конструкцію і видати божевільну серію взагалі не пояснюючи, що відбувається на екрані.

    Звичайно ж, з ідеальним світом не все так просто. Одного разу ми виходимо за межі міста, а там бачимо вижену пустелю. І ми разом із героями починаємо щось шукати під словом істина на іншому краю континенту. Кіберпанк знову йде до сеттингу постапокаліпсису, але тепер герої носять імена міфічних героїв, поділяють їх долі. На пустелі після кінця світу борються між собою Проксі, буквально Боги. А контекст твору складається з такої жахливої кількості посилань та згадок, що в єдине варево поєднується вся людська культура. Що б ви розуміли, ось ці каракулі в інтро - це вірші Мікеланджело в італійській прописані через криве кодування шрифту. А ось це нашарування букв - це назва Середньовічної саги про переміщенні скандинавів. Закінчується це все десь у районі "Євангеліона" і бульбашка кіберпанку з якого почала свою подорож жГГ виявляється просто піщинкою в космологічній та техногенній розмові про долю планети (і людства. Примітка). Де люди вже давно на іншої щаблі еволюції."

    Буде ще одна частина, можливо й не одна + можливо треба старий половинчатий відгук ще з часом кинути=/




    --------------------
  • Тіхтоназе з міста Коцюбіїв Анімешник
    Дата: 11 березня 2024 17:07
  • 0
    Одне з улюблених. Буже недооцінене. Головне пересилити перші 2 серії. До списку "Дивитись та передивлятись".  hi
  • deekun Анімешник
    Дата: 26 лютого 2024 11:19
  • 0
    Студія качур має усього дев'ять озвучених серій, чи буде продовження перекладу?
  • Scout EN Анімешник
    Дата: 23 лютого 2024 20:41
  • 0
    Начитавшись комментів та враховуючи рейтинг аніме, думав це якойсь психологічний кіберпанк шедевр. Можливо, я затупий для цього аніме, але ось моя думка: це просто сіре, одноманітне, нудне та вакханальне аніме. Чесно, я не знаю, як його взагалі дивитися, не кажучи вже про високе оцінювання. Я не витримав далі 7 серії. Воно абсолютно ніяке, в ньому не вистачає усього: емоцій, кольору, музики, логіки і змістовності. -4/10
  • Avstrias Анімешник
    Дата: 23 лютого 2024 20:33
  • 0
    Я нічого не розумію.
     Рідкісний кел фром зе ейнус оф джіпототам.
    Заманили тьотею.
     Увага! Обман! Знаєш, як:  перешли мені гроші, а потім я відправлю тобі локацію, і презервативи не забудь.
    Обманули.
  • Міша Колесник Анімешник
    Дата: 31 грудня 2023 20:23
  • 0
    23 серія в кінці немає озвучик 😢
    Між 17-19хв
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 16 жовтня 2023 00:14
  • 0
    Zadrot_1,
    розмір, там же написано

    --------------------